gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
~Petreeee~eee...!!! šta se dešava sa tobom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam kao sve nalozene klinke pocela u prvom srednje, u cetvrtom razredu sam stigla i do pakle ipo dnevno. HAOS
Zavaravala sam se kako ja mogu da ne pusim kad hocu, pa sam pokusala nekoliko puta, i nista.
Onda jednog dana sam samo prosla pored trafike u kojoj kupujem cigare i nisam kupila ni sledeci, ni sledeci NI JEDAN dan
Nisam brojala niti sam se opterecivala time koliko dana vec ne pusim, pa zaboga tako samo opet mislis na cigare!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ima mozda 5 meseci kako nisam zapalila, nit se ugojila, nista, kao da nikada nisam ni pusla, al bogatija za 125 din. dnevno![]()
pre cetiri dana sam popusila poslednju cigaru..
problem mi je jedni sto stalno osecam kao neku glad (a nisam u sustini neka izelica hrane)
prva dva dana sam imala bas krize za cigarama, sad ih nema..(zasad). a danas mi stizu nikorete zvake posto ovde nema da se kupe.
Pusila sam nekih 13 godina, po pola paklice na dan, (nekad je bilo i po paklica)

Pusila sam:
1) kad sam pod stresom, pa kao da se smirim i iskuliram..
2) u pauzama na poslu, ili kuci ako nesto radim, pa mi je to kao neka zasluzena nagrada..
3) kad izadjem, kad se sedi i brblja sa ljudima, uziva, i kad se ne radi nista...
![]()

Katastrofa sam danas, ne izlazim jer necu da gledam cigarete!
I tao petak navecer, ja zvacem osusene brusnice u sobi i TUZNA SAM
Samo se nadam da se se izretciti ovakvi dani, ne znam sta me spopade, sanjala i ustala na levu nogu, jos nervozan dan na poslu....
Kakvo sedenje kod kuce, izadji u setnju, idi na neki trening (aerobik ili slicno, da se iskaces dobro) ... leci tugu dobro umaranje , veruj mi.znam da je sedam sati ujuru tek..ali jace je od mene!
nisam pusila, naprotiv, imala sam slab san, nesanicu, bila sam umorna kad sam zaspala, ali tako slab san, budila sam se na sat vremena...uz to neki kao pritisak u plucima. bas one krize kao sto je neko rekao da trjau po par minuta, al su me drmale poprilicno...
sad je zora, divno jutro, skuvala sam kaficu, iseckla voce...setam se po stanu, pogledam se u ogledalo i lepsa sam sebi od kad ne pusim! pocinje mi sesti dan bez cigara
malo se bojim veceras kako cu. posto idem na neku proslavu, zao mi je sto nemam onu el.cigaru...
Verovatno ces propusiti, a mozda vec i jesi. Nesigurna si. Plasi te odlazak na proslavu, da ne padnes u iskusenje. Javi da li si propusila, ali budi iskrena.

Bravo Vendi!!!LJudi stigla kuci s proslave (zurka je bila super btw) a ja sam se sad mesto cigara navukla na ovu temu! eto, cetri ujutru a ja izvestavam sta i kako....no dobro..
Skoro svi su pusili oko mene, ja sam pocela sa koka kolom, pa presla na mmmm omiljeno vinooooooooo, nista, uopste me cigare nisu privukle ni za sekund.zurka je bila na otvorenom tako da nije bilo zagusljivo (samo sam imala ponovo napade grebuckanja grla u dva navrata) i to je sve..
Drugarica, s kojom sam krenula, je palila skoro jednu za drugom, ona je bas strastan pusac, meni nije dosla ni u jednom momentu zelja za tim
Verovatno ces propusiti, a mozda vec i jesi. Nesigurna si. Plasi te odlazak na proslavu, da ne padnes u iskusenje. Javi da li si propusila, ali budi iskrena.
Dok nisam pristupio ovoj temi, uopste nisam cuo za nikorete.
Kad citam iskustva bivsih pusaca, ispunjava me neko zadovoljstvo sto nikada nisam ni pusio.
Osecam se nekako superiorno u odnosu na pusace, koji se jadni muce da se odreknu onog na sta su se svojevoljno navukli.
Postoje i neki trenuci kada im cigareta posebno prija (uz kafu, posle jela, u pauzama od nekog posla, uz razgovor u drustvu itd.).
Ja neznam ni kakav je osecaj kad osecas potrebu za pusenjem, ni kad se pusi, niti kada se ostavlja pusenje.
Jesam probao, ali u meni to nije izazvalo bilo kakav prijatan osecaj. Naprotiv, bilo mi je odvratno, pa sam se zacudio zasto ljudi tako masovno puse i uzivaju u tome. Mislio sam da je to neki jako prijatan osecaj.

Jeste Pedja, maltene kroz celu temu se provlace neke tvoje opaske...
Nego da te pitam, gde si ti video da devojka Petra Pana tj. Vendi pusi? a? i zasto bi bilo cudno da i ako je pusila, sada prestane?![]()

Čoveče, jel' ti misliš ovim nekoga da podržiš? Ili ti je cilj da oni ne uspeju, pa da se ti osećaš još superiorniji?
I kako znaš da li će neko izdržati ili neće, kad nemaš iskustvo o tome, ni lično, ni svoje okoline (koliko se sećam)?
Daj, malo o'ladi sa tom "podrškom", 'leba ti!