gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
A kada su bile te dve?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kada su bile te dve?
Čestitke. Sa nepushenjem nestaće i problemi!Samo da se pohvalim:meni je juce bilo tri meseca nepusackog staza!!!
Stvarno se osecam sjajno,ali kriza i dalje ima.Obicno se jave kad sam u nekim problemima, zato se tudim da ih u mom zivotu nema puno!
Dakle samo hrabro,nasmejano i opusteno!![]()
imali smo svakakve simptome jer djavolčić traži svojejao ljudi,ja moram da prestanem da pushim.Uvek imam chvrst stav i kazem prestajem,i to je sve super,ali posle dva dana krece tako jaka kriza da bih ubila prvog ko mi se nadje na putu a i nekako mi je sve chudno,budna sam a kao da sanjam,ne umem to da opisem,sve mi deluje drugachije,kao da gledam kroz nesto,npr,neku maglu koja nije mnogo gusta....sve mi se zamuti malo i svetlo postane nekako tamnije....
jel imao neko takve krize?
Ma proćiće kriza, svi smo kroz to prošli.i naravno onda mi se ideja o prestanku ne chini vishe tako dobra pa odem i kupim cigarete i zapalim i naravno vrti mi se u glavi malo ali se smirim i bude mi sve normalno opet...
kako to tako?
Ovo je veoma ozbiljan razlog.sta da radim da bacim pljuge,ne zelim vise da budem njihov rob,a i imam u genima rakonju,tachnije moj tata je imao rak pluca sad skoro ali su ga operisali pa se izvuko,a mama je imala rak dojke pre godinu dana pa se i ona izvukla,i ja necu da rizikujem da i ja dobijem rak kasnije u zivotu
Alo ljudi,pa gde ste?
Da li se na ovom forumu jos uvek moze naci malo podrske i razumevanja?
Ja evo ne pusim 5 dana.U pocetku nije bilo tako stasno,mislim nije ni sad ,ali hvataju me neobjasnjivi napadi panike,srce mi ubrzano lupa...i tako to.Naravno i nesanica.
Moj najveci strah jeste taj sto sam pre godinu dana takodje prestala sa pusenjem nekih mesec dana,a sto je rezultiralo napadima panike koja su polako skliznula u aksioznost,potistenost, pa skoro blagu depresiju.Kada sam pocela sa pusenjem,svi simptomi su se povukli.
Sada se zaista plasim da mi se tako nesto ponovo ne desi.:-(:-(
HELP!!!!!!!!
Bravo!Samo da se pohvalim:meni je juce bilo tri meseca nepusackog staza!!!
Stvarno se osecam sjajno,ali kriza i dalje ima.Obicno se jave kad sam u nekim problemima,zato se tudim da ih u mom zivotu nema puno!
Dakle samo hrabro,nasmejano i opusteno!![]()
Ja sam ove godine 6.maja proslavila 5 godina oslobođenja od cigareta.Ostavio sam pusenje 6 maja ove godine.
Sad je na redu da opet prestaneš i da nam javiš. Tu smo za tebe!Ja sam pushio.
Pa prestao.
Pushio.
Prestao.
Pushio.
Prestao i sad pushim.
Ja sam ove godine 6.maja proslavila 5 godina oslobođenja od cigareta.
Drži se pa da sledeće godine razmenimo čestitke.![]()
To onda znači da nisi prestao, samo si pauzirao!Ja sam pushio.
Pa prestao.
Pushio.
Prestao.
Pushio.
Prestao i sad pushim.
jao ljudi,ja moram da prestanem da pushim.Uvek imam chvrst stav i kazem prestajem,i to je sve super,ali posle dva dana krece tako jaka kriza da bih ubila prvog ko mi se nadje na putu a i nekako mi je sve chudno,budna sam a kao da sanjam,ne umem to da opisem,sve mi deluje drugachije,kao da gledam kroz nesto,npr,neku maglu koja nije mnogo gusta....sve mi se zamuti malo i svetlo postane nekako tamnije....
jel imao neko takve krize?
i naravno onda mi se ideja o prestanku ne chini vishe tako dobra pa odem i kupim cigarete i zapalim i naravno vrti mi se u glavi malo ali se smirim i bude mi sve normalno opet...
kako to tako?
sta da radim da bacim pljuge,ne zelim vise da budem njihov rob,a i imam u genima rakonju,tachnije moj tata je imao rak pluca sad skoro ali su ga operisali pa se izvuko,a mama je imala rak dojke pre godinu dana pa se i ona izvukla,i ja necu da rizikujem da i ja dobijem rak kasnije u zivotu
Tu smo za Tebe!
Javi kad odlučiš da kreneš![]()
Sve se prašta samo ostavljajda skupim mu....
ali ako krenem da bulaznim neke gluposti,zanemarujte to,to se nece vaziti zbog krize
uskoro cu..... :rolleyes:
To onda znači da nisi prestao, samo si pauzirao!![]()
Pa prestani!Ja sam pushio.
Pa prestao.
Pushio.
Prestao.
Pushio.
Prestao i sad pushim.