Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je verovatno totalno individualno, kao kad bi neko pitao koliko vremena mi treba da zaboravim
svoju najvecu ljubav:D Doduse, ovo za ljubav je mnogo komplikovanije, za pusenje bih ja dala neku okvirnu granicu
od 4-6 nedelja.

Kad razmislim i jeste tako :))) . Uskoro proslavljam 3 sedmice :))). Samo sto imam utisak da sam poslednju zapalila prije 3 godine :D

- - - - - - - - - -

Bez seksa? :mrgreen:

Sto se tice tog osecaja nedostajanja ne mozes nista posebno da uradis, samo cutis, trpis i cekas da prodje. Ne postoji jasna brojka kada prolazi, evo ja uveliko gazim cetvrti mesec i nije jos sasvim prosao. Vecinom ga ne osecam ali onda me nesto trigeruje, ali prodje veoma brzo. Tako da - da, postaje znacajno bolje kako prolazi vreme.

Ahahahaha,pristala bih i pet godina bez seksa ako bi to uticalo na ucvrscivanje nepusackog staza :lol:. Shvatam, vrijeme je svemu lijek,samo sto kao sto vec pomenuh d=meni jako sporo prolazi. Ne znam je li to Ok ? Ida, ne prezirem cigarete kao vecini sto se desi kad ostave da se guse. Sta vise, prija mi da malo omirisem kad neko pusi :)))

Ej kad mi danas za vreme žute minute..uspelo da ne pomisli da zapalim,verujem da nikad ni neću..:brus:

Super! Bas je dobro kad vidis da mozes u kriznim situacijama da se snadjes i bez drzanja za smotuljak, jel da?
Cigarete ipak baci. Ne treba ti tempirana bomba u kuci. A i realno, ne postoji ni jedan razlog da ih ne bacis, zar ne? Nego to ti pusacki mozak ne da da ih bacis. Kad ih frknes u kontejner i dodjes kuci, osetices osecaj pobede...
Inace, tako sam ja dobila na poklon boks Salem mentol cigareta, pola godine nakon prestanka, i bilo mi je zao da ih bacim. Gurnula u ormar i zaboravila na njih...posle dve godine sam propusila, paleci upravo jednu iz tog boksa. A bila sam ubedjena da mi ne pada na pamet. Znaci, bacis i nemas problem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back