ja imam drugi problem koji je zapravo isti. ne mogu da se nateram da prestanem da zvacem nikotinske zvake.ode mi brdo para na njih i uvek imam iygovor yasto sada nije dobar trenutak za ostavljanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niko ne pusi vise,ili svi propusili![]()
Ma pusihimo sta i kako stignemo
Ja sam presla na elektronsku, mogla bih i bez nje, al ajde, tek da se nesto deshava
Inache popizdim kad osetim samo dim od cigarete.
Niko ne pusi vise,ili svi propusili![]()
Ja pocela posle 2.5 godine i sad opet ostavljam.Koje je ovo zlo. Mislila sam nikad necu opet, ali ni u najludjim snovima! Sta se desilo, ne znam, sem stres, uzasan stres! Svaka pomoc je dobrodosla
![]()
Posle dve ipo godine nema stresa,ali ima gluposti.
Kao da ce duvan da ti pomogne da resis bilo koji problem.Nece naravno i ti to znas,ali si ispala gluipa.Sto pre to shvatis,bolje za tebe.
Znaaam, u pravu siiii za glupost, apsolutno!!! I sad ce biti jos teze????? Reci da nece![]()
Ja pocela posle 2.5 godine i sad opet ostavljam.Koje je ovo zlo. Mislila sam nikad necu opet, ali ni u najludjim snovima! Sta se desilo, ne znam, sem stres, uzasan stres! Svaka pomoc je dobrodosla
![]()
Ne pusim godinama,i nemam nameru...nije lako,ali ako se odlucis onda se drzi odluke.pusim ko turcin ostavljao sam cigarete hiljadu puta i kukao ovde isto toliko ......vidim da se jedino Pipi drzi stoicki i jos jedan velikan sa foruma ali on ne pise na ovoj temi...