Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja pocela posle 2.5 godine i sad opet ostavljam :dash:.Koje je ovo zlo. Mislila sam nikad necu opet, ali ni u najludjim snovima! Sta se desilo, ne znam, sem stres, uzasan stres! Svaka pomoc je dobrodosla :dontunderstand:

Posle dve ipo godine nema stresa,ali ima gluposti.
Kao da ce duvan da ti pomogne da resis bilo koji problem.Nece naravno i ti to znas,ali si ispala gluipa.Sto pre to shvatis,bolje za tebe.

Ja pocela posle 2.5 godine i sad opet ostavljam :dash:.Koje je ovo zlo. Mislila sam nikad necu opet, ali ni u najludjim snovima! Sta se desilo, ne znam, sem stres, uzasan stres! Svaka pomoc je dobrodosla :dontunderstand:

udri brigu na veselje

funny_birthday_01.jpg

3,5 godina nepušač. :) iz ovog ugla mogu reći: ne postoji univerzalan recept. Za povratnike olakšava to što znaju kako je divno biti nepušač i prosto znaju šta ih čeka nakon borbe. Tu prednost oni koji nikada nisu prestajali ne poznaju. Često gledam , analiziram neke situacije , dani tuge kada nas spopadnu tada kad smo slabi , zlo nas vreba . Tada pomislimo da ćemo neku tugu , problem lakše rešiti uz cigaretu. E pa nećemo! Samo ćemo dozvoliti da nas zlo uhvati nespremne i prikači nam još jedan problem na leđa i da pored problema koji moramo pre ili kasnije rešiti još ćemo morati da uđemo u novu borbu ostavljanja cigareta. Tuga je najzeznutije stanje , tada sam bila najslabija. Ustaneš, popiješ ogromnu čašu vode , uživaš u svakom gutljaju , izađeš napolje bez cilja i reda i šetaš . Svim svojim prijateljima kada ih bodrim da ostave cigarete govorim da znam kako je teško , ali da mogu čvrsto da obećam da ih nakon uspeha zaista čeka nagrada i sreća, veće samopouzdanje i samopoštovanje . Volimo više sebe nakon toga. I moram da ukažem, nemojte jedno zlo zamenjivati drugim . Lično mislim da su elektronske cigarete zlo isto kao i cigarete .... malo mi degradirajuće da vidim odrasle ljude sa "cuclama" (tako zovem elekt.cigarete) . Najveći saveznik smo mi sami, naša odluka i volja. Pošten odnos prema samom sebi i volja da usvojimo da cigarete nemaju nikkavu lepu svrhu u našem životu. Sve vas pozdravljam i želim iskreno puno sreće i čvrste volje.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back