Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bravo Mimi, bas se radujem!

- - - - - - - - - -

Kakva bre kriza posle samo mesec dana to ne postoji vise, u pitanju je glupost i pravljenje sebe i drugih budalama,cuj kriza posle pola godine,godinu,dve.

Ja sam prestao na mesec dana posle 17 godina pusenja i zapalio sam ali nisam imao krize nego sam se izmajmunisao jer sam zaglavio.

Zovi je kako god hoces, samo nemoj da padnes.
Hoces pokusati ponovo da prestanes?

Bravo! Ne odustajte, kilogrami ce posle par meseci da pocnu da nestaju, kad se metabolizam vrati na normalu

dobro, tih 6, 7 kg sto sam vratila i nije tako lose jer je 52 kg na 170 cm visinu bas malo,pogotovo posle dvoje dece i 65 kg koje sam imala posle trudnoce...izgledala sam kao les sa 52 kg stvarno....pre dece sam imala 51 kg ali sam bila lepo zategnuta a ne kao sad :lol:
ova kilaza sad mi je skroz ok...sve ispod 55 kg je uzas,tako da....samo da ne vratim na 65 :lol:
a kako njupam i zderem kolace pogotovo....plasim se da cu da vratim kilazu

od cigareta sam bila kao bolesna...ne jedem....lose mi...kasljala ko deda od 90 godina
grozno
mislila sam da sam se razbolela pa sam zato bacila...sad se opet osecam normalno
jedino kasljem jos al ne tako puno ali moracu da odem na snimanje i pregled pluca za svaki slucaj jer ja kasljem od oktobra 2012 iako tada nisam pusila skoro 3 godine vec

- - - - - - - - - -

nego dr prosla sve vreme kao nije nista nije nista
pa sam je promenila
pa cu da vidim sa novom sta i kako

da ali pusis elektronsku
opet nisi oslobodjena nikotina
a i ta elektronska koliko cujem sluzi za ostavljanje a ne da se koristi duze

evo nas cetvoro ostavilo uz tabex
ja ni pola kutije nisam popila a ostali su popili celu(pusili po 20 godina,ja ukupno 9)

i muz ce da proba al posto ima aritmije mora prvo da vidi sa dr

.da, ali je meni to i bio cilj da se resim cigareta i trafike....a da mi ostane neko moje zadovoljstvo..i to je uspelo....a sad kako cu se ovoga resiti ne znam
mislim da hocu uskoro, videcemo..nesto se nisam ni trudila...

.da, ali je meni to i bio cilj da se resim cigareta i trafike....a da mi ostane neko moje zadovoljstvo..i to je uspelo....a sad kako cu se ovoga resiti ne znam
mislim da hocu uskoro, videcemo..nesto se nisam ni trudila...

mm je 2013 uspeo da baci cigare sa tom elektronskom i nije pusio 3 meseca pa je ioz ciste gluposti,kao i vecina koja pocne opet, propusio iako nije imao krize
purnjao je tu elektronsku(secas se da sam ti pricala) i postepeno smanjio,slucajno...smarala ga je i tako je ostavio

nazalost,tanker je pukao i bacili smo je
a zbog aritmije mu nije bas da prestaje naglo i bez neke pomoci
pa ce da vidi sa dr,samo da nadje vreme da ode

- - - - - - - - - -

Pune tri nedelje danas bez pljuga. Sinoć sam bila u društvu pušača i uopšte mi nije smetalo što purnjaju... nisam ni primetila iskreno... što je super i eto uspela sam najzad da ih bacim... mada znala sam da je gotovo i posle prvih nedelju dana, al dobro. :)

:super:

mm je 2013 uspeo da baci cigare sa tom elektronskom i nije pusio 3 meseca pa je ioz ciste gluposti,kao i vecina koja pocne opet, propusio iako nije imao krize
purnjao je tu elektronsku(secas se da sam ti pricala) i postepeno smanjio,slucajno...smarala ga je i tako je ostavio

nazalost,tanker je pukao i bacili smo je
a zbog aritmije mu nije bas da prestaje naglo i bez neke pomoci
pa ce da vidi sa dr,samo da nadje vreme da ode

- - - - - - - - - -

:super:

..sve je bolja opcija nego klasicne cigare, bar po meni, em manje otrova, em vise para....poguraj ga malo da nadje vreme i ode kod lekara, a sad ima neka
akcija tih elektronskih opet i moze da se nadje pristojna koja ce da traje...ja sam ovom mojom prezadovoljna....

Kako ostaviti pusenje kada neko u porodici pusi? Mislim da me je to, posle 2 meseca nepusenja, navelo da opet krenem. Ta osoba ne planira to da prestane, ali zato je besna kad ja uzmem poneku cigaretu od nje, i govori mi kako sam se vratila tome... Mesec dana vec zapalim po koju dnevno... Juce sam kupila i kutiju celu i ispusila do danas popodne. Nemam neku podrsku van virtuelnog sveta. Zelim sto pre da prestanem sa time, ali opet ne mogu da funkcionisem bez toga. Razlog zasto sam opet zapocela je kada sam se jako unervozila zbog necega i kupila kutiju da bih to prebrodila...

Kako ostaviti pusenje kada neko u porodici pusi? Mislim da me je to, posle 2 meseca nepusenja, navelo da opet krenem. Ta osoba ne planira to da prestane, ali zato je besna kad ja uzmem poneku cigaretu od nje, i govori mi kako sam se vratila tome... Mesec dana vec zapalim po koju dnevno... Juce sam kupila i kutiju celu i ispusila do danas popodne. Nemam neku podrsku van virtuelnog sveta. Zelim sto pre da prestanem sa time, ali opet ne mogu da funkcionisem bez toga. Razlog zasto sam opet zapocela je kada sam se jako unervozila zbog necega i kupila kutiju da bih to prebrodila...

Kod nas je olaksavajuca okolnost sto se ne pusi u kuci nego na terasi...a i vise nije kod kuce nego sto jeste
ali napolju npr kad izadjem sa decom,sedim sa komsinicama koje imaju decu isto i puse,pa mi dodje da zapalim al cim se setim koliko su mi se ogadile bile dok sam pila tabex,odustanem i prodje me zelja :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back