Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pošto ćemo svi da umremo onda ne treba ni da se trudimo nešto preterano.
Naime priroda je sve udesila - kad si mlad tad ti se živi, zanimaš se za suprotan pol i ostale aktivnosti
kada omatoriš i vidiš da nemaš vršnjake oko sebe već samo neka omladina koja se ne snalazi ponajbolje u medjujudskim odnosima
a isto tako umoriš se do prodavnice onda se ni tebi ne živi.

Naravno ima i baksuza koji toliko vole sebe da ih baš briga za druge pa i za rodjenu decu.
Takvi žive najduže prosto jer nikad nisu opterećivali svoj nervni sistem sekiracijama oko drugih.
Njihov život može da naruši eventualni rat ili elementarna nepogoda.

Pošto nije neki razlog to što lekari puše da treba činiti ja i dalje ne vidim razlog zašto da ostavim cigarete ako ću da umrem baš kao i ti koja ne pušiš?
Medjutim, mnoge anti tekstove pišu dokoni kvazi psiholozi plaćeni od interesnih monetarnih grupacija.

SIROMAŠTVO I STRES su glavni okidači za bolest ali ja tu temu ne vidim niti je psiholozi pokreću
A zašto bi kad je to logično a nisu plaćeni da pišu o narušavanju metabolizma.
Stoga savetujem stil života samoljubivog baksuza

haha ej vidi se da si rasejan do bola..nemoj pricati na ovoj temi da cigarete nisu stetne i da je to samo trip ili masta pojedinca..cigarete su itekako lose,unistavaju organizam,dovode do raznih bolesti,skode bliznjima..verovatno si neki matori pusac koji cinicno i ljubomorno ovo pise da je priroda udesila dokle ces biti zdrav a cigarete sto pusis nemaju udela u tome,samo iz razloga jer si pun raznih poroka,a ogroman slabic da ih ostavis..to dokazuje i tvoj nick,RASEJANI PROROK...ko zna kojih poroka i bolesti imas i svi ti drugi krivi,vidim tvoje teoretisanje na temi o medu...jos jedan pametnjakovic na forumu koji za 3 dana od kako se registrovao nakucao 100 poruka i to sve u raznim demantovanjima drugih forumasa sta su pisali da bi sebe predstavio da je neka visina...pusenje jeste lose,i ovde se borimo protiv njega..amin

Pošto nije neki razlog to što lekari puše da treba činiti ja i dalje ne vidim razlog zašto da ostavim cigarete ako ću da umrem baš kao i ti koja ne pušiš?
Medjutim, mnoge anti tekstove pišu dokoni kvazi psiholozi plaćeni od interesnih monetarnih grupacija.

SIROMAŠTVO I STRES su glavni okidači za bolest ali ja tu temu ne vidim niti je psiholozi pokreću
A zašto bi kad je to logično a nisu plaćeni da pišu o narušavanju metabolizma.
Stoga savetujem stil života samoljubivog baksuza[/QUOTE] Ok slazem se sa vama siromastvo i stres jesu glavni krivci za sve bolesti,medjutim reci cu vam samo jedan ili dva raloga od milion,zbog kojih bi trebali ibaciti drogu iz svog zivota.prestanite da budeteHODAJUCA SMRDLJIVA PIKSLA. Zao mi je ako vas povredim to nisam zelela ali prosto ste me iziritirali.I da umrecemo svi,neko pre a neko kasnije,ali umrite ciste duse a ne sa rupama u mpozgu.Zamislite ta ista opravdanja imaju i narkomani sa jacim drogama ali nazalost zavrse sa iglom u ruci.E zato vi iskoristite mozak ,jer vidi se da ga imate i uzivajte u zivotu punim plucima.Disite umesto da izbija dim iz vas.Pa ja najbolje znam koliko je to zlo posle 30.g. druzenja.
I samo da znate ,bas me briga dali ce neko voditi kampanju za nesto ja sam srecna bez onog otrova

Poslednja izmena:
Tema je jasna da jasnija ne moze da bude.Znaci ,onaj ko se ne slaze ,nema sta ni da trazi ovde.Onaj ko moze i hoce da da podrsku je dobrodosao.Ako samo 5 ljudi ostavi pusenje zahvaljujuci ovoj temi i podrsci nekoga ko je prosao kroz ovo,to je veliki uspeh.Za one koji misle drugacije,ha,Boze moj ,ima drugih tema pa neka se opredele da svoje dubokoumne komentare ostave tamo.

Tema je jasna da jasnija ne moze da bude.Znaci ,onaj ko se ne slaze ,nema sta ni da trazi ovde.Onaj ko moze i hoce da da podrsku je dobrodosao.Ako samo 5 ljudi ostavi pusenje zahvaljujuci ovoj temi i podrsci nekoga ko je prosao kroz ovo,to je veliki uspeh.Za one koji misle drugacije,ha,Boze moj ,ima drugih tema pa neka se opredele da svoje dubokoumne komentare ostave tamo.

Bravo Zizi 1 Potpisujem i jos dodajem zivot je lep samo kada umes da zivis i umes da budes srecan.

Ne pušim oko pet godina. Na taj porok mi je išlo oko 90 eura mesečno. U početku sam odvajala taj novac i štedela ga za nešto konkretno, sada više ne. Ali, isplati se iz mnogo razloga.
Svima želim sreću i uspeh u ostavljanju cigara.

Cestitke,bravo,bravo.Kratko,jasno i uljudno.E sada nama treba malo konkretnijih saveta iz licnih iskusava ali ok svako ima svoje razloge i to treba postovati.

Cestitke,bravo,bravo.Kratko,jasno i uljudno.E sada nama treba malo konkretnijih saveta iz licnih iskusava ali ok svako ima svoje razloge i to treba postovati.
Hvala.
Moje ostavljanje cigara je izgledalo ovako. Rešila sam da ne pušim, ali ako mi je baš teško, da zapalim jednu. Ne jednu za taj dan, nego ako je kriza jaka, pa bilo ih i pet. Tako sam pušila jedno dve nedelje, a onda sam uspevala i po ceo jedan dan bez cigare. Onda sam skroz presekla. I išlo je mnogo lakše nego što sam mislila da je moguće i uspela sam. Nemam neki tajni recept. Ukoliko se nešto iznervirate i zapalili bi, samo recite sebi "nemoj". I pustiće vas taj osećaj sigurno. Ne može da drži doveka.

Ok..... zatisje pred buru ili niko ne zeli vise da se bavi ovom temom.Pitam se gde uroni onaj onako srcan"rasejani prorok".Zar se tako bori i pobedjuje.A steta imao je potencijala.Umeo je da koristi mozak.Mislim cak da on i pokusava ostavljanje ali je kontras i ne zeli priznati.Drago bi mi bilo da je tako i zelim mu uspeh.Nekako su svi zacutali a prolece je idealno za ovaj posao.:besna: :klap:

Ту смо сви, не брини. Превише смо се свађали на овој теми да би се сад неко ровит од остављања јавио. Један од битних окидача за пушење је стрес, и зато је јако лоше да се овде препуцавамо.
На свим другим темама је свеједно, на овој може да буде фатално за неког ко је дошао по помоћ.

Што би рекао наш Патријарх Павле:

"Будимо људи, никад нељуди"

Poslednja izmena:
Ok..... zatisje pred buru ili niko ne zeli vise da se bavi ovom temom.Pitam se gde uroni onaj onako srcan"rasejani prorok".Zar se tako bori i pobedjuje.A steta imao je potencijala.Umeo je da koristi mozak.Mislim cak da on i pokusava ostavljanje ali je kontras i ne zeli priznati.Drago bi mi bilo da je tako i zelim mu uspeh.Nekako su svi zacutali a prolece je idealno za ovaj posao.:besna: :klap:

Srculence.tu je Rasejani,nema gde ga nema ,rasejao se na sve strane i stanca po 5 poruka na svaku temu.Ali neka ga tamo a ne ovde.jer u pravu je Pipi ,onaj ko ostavlja pusenje kao konkretno ja,priznajem,izbaci me iz cipela neki komentar kojem ovde nije mesto.Nije me sramota priznati da je tesko i sad kao ja da foliram da sam nepusac i da sam pregurala najteze a nisam sastavila ni mesec dana.Moj ujak se vratio pusenju posle 10 godina.Sve to zavisi od pojedinca ali i ljudi koji te okruzuju,sredine u kojoj se kreces.Jedan veci problem i tti si vec u iskusenju.Evo,gledam ovu Zoranu,devojka je uspela za 5 godina da ustedi 5000 evra.Svake godine po jedan lep godisnji odmor na moru.Ili za 5 godina dobar polovni auto.To je samo finansijska strana,a ipak zdravlje je na prvom mestu.Ide lepo vreme.ovih dana odoh da kupim neki bolji baj,fotoaparat u ranac,sendvich,vodice i odoh.Samo da ugrije .Znam da ako me negje skrsi neko i prilepi za asfalt ,nece nigde pisati "poginuo nepusac" :zcepanje: sto je dobar argument da sad pusaci ospu drvlje i kamenje na mene

Jedva cekam ko ce da naleti prvi...:lol:Pozdrav svima koji ste ovde iz dobrih namera.Do sada sam procitala skoro sve vase postove,i otprilike videla ko je kroz sta prosao.Nema pravila,samo to je konstanta.
Na netu sam nasla kako izgledaju pluca pusaca koji je umro od raka i jos uvijek mi je muka (a to je bilo juce).Oni koji imaju slab zeludac bolje da ne gledaju.A oni koji tek namjeravaju da ostave pusenje i dvoume se i troume,neka pogledaju.Mozda im pomogne da donesu konacnu odluku,da bar pokusaju smanjiti a onda i postepeno ostaviti nikotin.

Само имајте поверења у себе да можете, померајте своје границе у трпљењу и будите одлучни да истрајете у непушењу.

Јер пушење је баш лош дил: због нечије похлепе, нама се узима слободна воља да можемо да кажемо ДОСТА кад год хоћемо, узима нам се , здравље и новац, то све иде некоме другом, а нама само лоше последице.
Као код сваке зависности.
А за независност се увек морало борити, јел тако, а бојно поље није фотеља и старе навике, понекад је и неудобно или боли, али вреди за виши циљ: ослобођење од зависности од дуванске индустрије која убија не само пушаче, већ отима и деци хлеб из уста....јер пушачу је цигарета приоритет.

Предлажем вам да новац који уштедите употребите у хуманитарне сврхе. Бићете не само ви срећни, него и многи око вас, а непушење ће добити још једну величанствену димензију у вашем животу и у изградњи јачег карактера.

Zizi 1,duso ti si vec izlecen pacijent.Hocu da kazem da si odabrala pravu terapiju i nemoj je menjati.I nemoj se ni ti menjati.I bas me zanima koji to junacina ostavi drogu tek tako.Da ostavi samo predje na jace i zavrsi sa spricom u veni ili kako je sada postalo popularnije utapaju se u kadu.A ti si draga moja svesna svoje bolesti (jer ovo jeste bolest) i lecicemo se i razmenjivati iskustva.Ma mi smo vec van svega samo jaka volja da se ostane na cistini.E zato sada svu svoju intiligenciju usmeri na to da ti smrdljiva cigareta netreba.I zaista ti netreba,moras disati a ne da budes odzak za otrovne gasove narko mafije.Dugo,jako dugo mi je trebalo da shvatim ali sam shvatila a i ti si.Znaci cistog uma i punih pluca disi i ponosi se sobom

I da Pipi je jako dobro rekla za svaku nezavisnost zarobljenik mora jako da se namuci.A ima i onih koji malo (vise) lazu i sve im je jedno.Bas me briga neka im bude.:klap:

Poslednja izmena:
e fino ,cetiri puna meseca bez odvratne duvanske droge
i sada sam sigurna"ZBOGOM"bacam je u zaborav a svima savetujem probajte pa ce jednom uspeti.
Makar i 10-ti put.

Bravo lutko :)

- - - - - - - - - -

Na netu sam nasla kako izgledaju pluca pusaca koji je umro od raka i jos uvijek mi je muka (a to je bilo juce).Oni koji imaju slab zeludac bolje da ne gledaju.A oni koji tek namjeravaju da ostave pusenje i dvoume se i troume,neka pogledaju.Mozda im pomogne da donesu konacnu odluku,da bar pokusaju smanjiti a onda i postepeno ostaviti nikotin.

Svako ima svoj način.
Mene takve horor priče nisu motivisale jer reagujem na nagradu a ne na strah.
Tek kad sam pomislio koliko ću se bolje osećati i izgledati ako prestanem da se trujem - doneo sam odluku. Eto nagrade, eto cilja i onda kreneš ka tome.

Pozdrav srculencetu i BGHajlenderu.Budimo realni :D,koja tema na ovom Krsti je korisnija od ove?Dobro,tu mislim na zdravlje.Ali,molim vas ,vise ne zbog sebe,nego zbog nekog drugog,dajte da jos nekog izvucemo. Nedajte da ovu temu odrzava samo :heart:962 i Hajlender.Da vidimo ko je sve ostavio nikotin?Ima vas dosta.Svako na svoj nacin ,ali bitan je CILJ.

Evo, ja sam došla da vam nabijem komplekse - samo sam jednog dana prestala da pušim sama od sebe i nikad mi se nije zatražilo, nisam ni mislila o tome... Oh, kako smo neki blagosloveni...

Blago tebi sto si tako blagoslovena-mislim da si to htela da cujes.
Ali za promenu,budimo malo realniji i recimo istinu ,upravo zbog onih
koji su na prekretnici.Dajmo im vetar u ledja da makar shvate kako je svakome na svoj nacin tesko.
Niko nije postedjen samo je pitanje ko kako reaguje i na kojoj je granici kome prag izdrzljivosti.
Ali svakako se moze pobediti nikotinsa mafija uz dobru volju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back