Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da je stvar i u fokusu, dokle god se neko fokusira na to kada će zapaliti poslednju cigaru, koliko dana već ne puši, kao i na sam proces ostavljanja pušenja - i dalje se fokusira na pušenje.
Možda je bolji pristup da se neko fokusira na zdravlje, i onda će vremenom pušenje prirodno i spontano otpasti, jer se ne uklapa u *zdravlje*

Vidis koliko si srecna sto mozes fokusom resiti tako veliki problem.Na zalost ja sam se morala dobro pomuciti i to cinim i dalje
u nekim odredjenim trenutcima ali zato znam da necu propusiti.Eto prosto ima i onih koji mogu kako hoce?????????E,radujem se zbog njih.Uzivaj u svojim mocima.

I ja na tome radim nekih par godina. Vise manje. Ne verujem u odjednom-klickove i ostala njesra. Vecina onih koji su ostavili su barem neko vreme razmisljali o tome.
A da je danas bila zadnja - bila je;)

- - - - - - - - - -

Da, hvala svima na podrsci i odgovorima

Tako i mora biti,bez rada nema pravih rezultata.Sobzirom da si radom stigao-la do zadnje sada samo daj jos malo volje i izdrzljivosti i ubiraj plodove svog rada.Zelim ti uspeh i znam da ces uspeti:)

Znam i ja. Hvala:)

Kako ide?Bice bolje,znas i sam.Evo i ja nekako guram,bude jedan dan super,pa tri dana lose,pa procitam sta mi je neko napisao,pa vidim da nisam sama....Menjam raspolozenje,ubedjujem sebe i nekako ide.I bitno je da ide,samo da se ne vratim nazad,kad mi je izgledalo neverovatno da sastavim i tri dana.Ali lepo je sto su ovde ljudi koji ti daju podrsku a nemaju nista od toga i ne poznaju te.Ali vidis da nisi sam. I nekome je ipak stalo da tebi bude dobro.Veruj da su mi neki na ovoj temi dali vise podrske nego neki "stari ,dobri prijatelji" kojima sam okruzena.Bice to u redu.samo polako...

Kako ide?Bice bolje,znas i sam.Evo i ja nekako guram,bude jedan dan super,pa tri dana lose,pa procitam sta mi je neko napisao,pa vidim da nisam sama....Menjam raspolozenje,ubedjujem sebe i nekako ide.I bitno je da ide,samo da se ne vratim nazad,kad mi je izgledalo neverovatno da sastavim i tri dana.Ali lepo je sto su ovde ljudi koji ti daju podrsku a nemaju nista od toga i ne poznaju te.Ali vidis da nisi sam. I nekome je ipak stalo da tebi bude dobro.Veruj da su mi neki na ovoj temi dali vise podrske nego neki "stari ,dobri prijatelji" kojima sam okruzena.Bice to u redu.samo polako...

Evo nije strasno. Listam forum, terasa, svez vazduh i sve ok:) Koliko dugo vec ne palis?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back