..obrni bre red reči,valjda onda ko stoka a sad ko čovek...
Лепо сам ја рекао,стока је паметна па не пуши...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..obrni bre red reči,valjda onda ko stoka a sad ko čovek...
Лепо сам ја рекао,стока је паметна па не пуши...

sad vidla,hvala na podršci...ma opet cu ja ali moram da se pripremim,korak po korak...Pozdrav starim i novim drugarima!!
Nije me bilo neko vreme, ali nadam se da ce se staro društvo setiti ko sam..
E pa dosao sam da vam kazem da mi je, posle bezbroj pokusaja da ostavim pusenje, bas 2. decembra 2013. to poslo za rukom I TO TRAJE DO DANAS. Tačno godinu dana bez cigareta
Oranz, vidim da si opet propusila, a ja se secam perioda dok sam jos bio na forumu, kako si se borila, a gde je sada nestao taj borbeni duh? Pogledaj se u ogledalo i reci sebi sta zelis i svaki put kada ti cigara padne na pamet, seti se svoje zelje i odustaces od toga.
Ljudi, pozdravljam vas sve i uživajte u zivotu... I ne dajte se!!
Čestitke i od mene svaka častPozdrav starim i novim drugarima!!
Nije me bilo neko vreme, ali nadam se da ce se staro društvo setiti ko sam..
E pa dosao sam da vam kazem da mi je, posle bezbroj pokusaja da ostavim pusenje, bas 2. decembra 2013. to poslo za rukom I TO TRAJE DO DANAS. Tačno godinu dana bez cigareta
Oranz, vidim da si opet propusila, a ja se secam perioda dok sam jos bio na forumu, kako si se borila, a gde je sada nestao taj borbeni duh? Pogledaj se u ogledalo i reci sebi sta zelis i svaki put kada ti cigara padne na pamet, seti se svoje zelje i odustaces od toga.
Ljudi, pozdravljam vas sve i uživajte u zivotu... I ne dajte se!!

Meni je zaista bilo u prvoj liniji vazno zbog zdravlja.
Ja nisam nesto narocito ni euforicna, ni ponosna, zapravo uopste i ne razmisljam o tome.
Meni nisu nikada bile problem stvari koje zavise od mene jer sam to uvek mogla da resim.
Potrebna je samo jaka volja, a narocito jak motiv jer ako nemas motiv ( zdravlje, pare, okolina)
onda covek nece ni prestati ni da pije, jede, pusi.
Naravno da je zdravlje na prvom mjestu, prioriteti su jasni. Ne poznajem nikog ko je prestao da pusi a da taj motiv nije u osnovi.
Mislim da problem prestanka pusenja jeste samo moj i samo od mene zavisi. I treba imati jaku volju, celicnu volju da se izboris sa porokom i da istrajes. Onda se osjecas dobro jer si rijesio problem.

Ja sam juce imala jedan jako tezak dan, svog sam psa morala da uspavam, mislila sam da cu presvisnuti, ali za divno cudo nijednog momenta mi nije palo na pamet
da bi trebalo da zapalim cigaretu da bi umanjila svoj bol i tugu. To je tuga koja traje, danas mi je mislim jos teze, ali to sa cigaretama nema nikakve veze.
Mislim da ljudi varaju sami sebe kada kazu da su ponovo propusili zbog neke ekstremne privatne situacije.
Kako kod tebe stoje stvari? Uspravno, nadam se.Vala svaka ti cast. Kad nisi sad, nemoj nikad vise

Мени како кад, пошто сам рекордер у почињању изпочетка.

Сваки пут када паднеш и поново остављаш, добијеш други сет симптома. А никотин има позамашан репертоар
Kako kod tebe stoje stvari? Uspravno, nadam se.
 detoksikacija odlicno utice na tebe
 detoksikacija odlicno utice na tebe 
Ja ne znam koji mi je dan, a i ja tabex ne uzimam, zapravo sam ga ozbiljno uzimala samo dva-tri dana.Danas mi je 20. dan bez cigarete
Tabex vise i ne pijem..odnosno popijem 1 dnevno ako se setim

Ja ne znam koji mi je dan, a i ja tabex ne uzimam, zapravo sam ga ozbiljno uzimala samo dva-tri dana.

Ti to na suvo, onako "muski" iako si zensko
Svaka ti cast ali ja nisam hteo da se muchim pa sam pio tabex vise puta dnevno barem prvih 10-15 dana.
Super je sto sam uz cigare spontano ostavio i kafu a navukao se na cajeve ( prvi put u zivotu) i bas sam zgotivio zeleni caj sa aromom limuna...ali cvrc.
Procitam da 90% zelenog caja dolazi iz Kine a njihov caj je pun olova zbog industrijalizacije zemlje. Sad sam navucen na kinesku metalsku industriju
Nemam pojma sta da pijuckam...a treba mi

Ja sam pokušavao, i pokušavao, ali nije išlo. A, smetalo mi je, i mrzeo sam što pušim. I onda se odlučim da probam e-cig. Evo već dva meseca otkako nisam zapalio nijednu jedinu smrdulju. Kada sam dobio naručenu e-cig i probao je, imao sam još pola pakle cigareta. Stajale su mi na računaru 20-ak dana, ali mi nijednom nije palo na pamet da posegnem za njima. Nakon tih 20-ak dana sam ih dao šuri da se ne bace.
Počeo sam da parim sa 18 mg nikotina. Pre mesec dana sam smanjio na 12 mg. Sledeći mesec ću smanjiti na 6 mg, a u februaru ću da parim bez nikotina. Posle toga ću da bacim i ovu frulu.
Da sam znao da će biti ovako lako, odavno bih to uradio. Nema kriza, nema nervoze, nemam nagon da nekome polupam facu kada mi izleti pred auto da moram naglo da kočim. Svega toga je bilo dok sam pokušavao da ih ostavim onako "na suvo". E, sad, ima i onih kojima se parenje baš sviđa, pa su nastavili sa tim i kada su se skinuli sa nikotina. Meni je ok, ali ne privlači me baš toliko. Tako da sam čvrsto odlučio da batalim parenje kada skinem nikotin na nulu.
Sada mi smrdulje jako smetaju. Sinoć smo bili na nekoj žurci, i rekao sam u po žurke ženi da idemo kući. Nisam više mogao da izdržim dim od cigareta. Ona gleda u mene i ne veruje.
da,samo sto ti nisi nepusac dokle god udises aromaticnu paru koja je nastala sagorevanjem nekog ulja i nikotina..i dalje unosis nikotin u organizam,i dalje se nisi ratosiljao psihicke navike pusenja kao i uvlacenja dima u pluca,i dalje nikotin protice kroz krv..jedno zlo si zamenio drugim,to je samo zavaravanje organizma...ostavi potpuno tu elektronsku i pridruzi nam se na ovoj temi..inace postoji tema "Elektronska cigareta"..