Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Ja sam pušač u ostavci, da tako kažem. Nisam ja hteo ovim postom da pokrenem diskusiju o elektronskoj cigari, nego da je navedem kao način pomoću koga može da se čovek bez stresa i kriza iščupa iz tog zla. Ovde su neki pisali da su koristili tabex i druge tablete protiv pušenja, pa im niko nije rekao da su postali tabletomani. Jednostavno, ljudi ovde ostavljaju svoja iskustva u ostavljanju cigareta.
Ja sam jasno i naveo da sam smanjio dozu nikotina, i da ću da je smanjujem do nule, a posle toga ću lako da ostavim i ovaj aparat. I u to sam ubeđen. Evo, pre koji dan sam zaglavio u kafani i dobrano se nalizao. Pušači vrlo dobro znaju koliko puno se puši uz alkohol. U jednom momentu mi se ispraznila baterija, ali ja nisam posegao za analognom ili otišao kući. Ostao sam i nastavio da pijem bez problema.
Tako da smatram da je moj post sasvim na mestu, jer nisam pisao o lepoti parenja, nego o parenju kao načinu na koji se ostavlja pušenje. A, ako je ovo tema isključivo za potpune nepušače, onda napišite napomenu u naslov "zabranjeno za pušače i pse"!
Ma ok je, nije ni Dejan mislio nista lose. Svako od nas je nasao ili trazi svoj nacin i put da se resi pusenja.
Svakako da su i elektronske cigarete tu gde je i ovaj tabex ili zyban.