Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
V8decemo cime je Hajlender sebe vec castioAu sestro slatka,najgora si od sve deceako je odluka trajna i neka si
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
V8decemo cime je Hajlender sebe vec castioAu sestro slatka,najgora si od sve deceako je odluka trajna i neka si
![]()
Ja nemam bas za sta i za koga da se drzim, ali se fatam za sta stignem.Narode, gde ste? Kako se drzite?
) da mu poklonim svojih nekoliko pakli cigareta jer je bolje da znam da ne postoje.Да, дође време када их се треба решити из куће. Писала сам већ о томе овде, ја сам држала првих дана једну не отворену паклу неомиљених цигарета на крову куће за превенцију панике. Мој договор са самом собом је гласио да могу у случају тешке панике, ако будем на самрти јер нисам запалила, да одем на кров и запалим једну, али морам је пушити ту, а плашим се висине, без кафе компјутера и удобног заваљивања у фотељу, и морам је угасити пре филтера. После пар месеци сам је бацила, јјер физичких криза више није било а да не подстиче психичке кризе, типа е имам горе кутију, могла бих...
и још нешто, дуго сам избегавала да било шта купујем на трафици.
inače sam u prethodnom odvikavanju probala one kao herbalne nirdoš, tako e zovu...ništa ilsti q.... samo drugo pakovanje, i jes nemaju nikotina...isšušila deset,toliko ih ima i rekla sebi ajd ne talasaj šta ce ti pa i to bacila...a tako je bilo ONDA...

Pa taj covek pusi, radovace se "poklonu".Па шта знам, не поклањаш му витамине. Видиш како те мере за отежавање пушачима заправо чиме цигарете драгоценим? Без обзира на цену и километре, то и даље није ништа ВРЕДНО, то је и даље кутија обичног отрова који поклањаш другом човеку на његову пропаст. Баци их, највредније су уништене.
Покушала ја то са крџом да оставим и ништа, нисам оставила него се навикла.
Биће добро и сад. Престаћеш и ти да пушиш. Знаш да можеш, знаш да хоћеш, сад само треба да одредиш три дана када си вољна да истрпиш мало непријатности.
Као да имаш гангренози зуб у глави и знаш да ће бити нелепо код зубара кратко време а да си после тога здрава.
И једва чекам да престанеш да будеш кукавица!![]()
![]()
Tenks draga na lepoj zelji...da bicu ja opet nepušač(ica) sad ne...videcemo za neki danБиће добро и сад. Престаћеш и ти да пушиш. Знаш да можеш, знаш да хоћеш, сад само треба да одредиш три дана када си вољна да истрпиш мало непријатности.
Као да имаш гангренози зуб у глави и знаш да ће бити нелепо код зубара кратко време а да си после тога здрава.
И једва чекам да престанеш да будеш кукавица!![]()
![]()

Tenks draga na lepoj zelji...da bicu ja opet nepušač(ica) sad ne...videcemo za neki dan![]()
Ti bre recke udaras kao da si u vojsciI tako tece 52. nepusacki dan...

i kod mene u firmi bilo tako,ne baš wc ali bilo malo prostora ispred kancelarije...taj deo bio za pušače...šta reci uvek bio pun onih okorelih uz kafu...unutra se nije pušilo al svako malo po neko dimio ispredNe, nemoj da se zarices, jednog ces se jutra probuditi i reci " e necas ga vise, mamicu ti tvoju"
Kod mene je situacija malo i jednostavnija jer ziv covek ne pusi u mojoj okolini tako da nema nekih
"izazova". Srecdem na ulici samo neke socijalne slucajeve koji puse. Ovde je pusenje postalo drustveno neprihvatljivo,
neces verovati da i politicari ( pa i neki ministri pusaci) idu u Bundestag ( nemacka skupstzina) u WC da puse.
Ladno im napolju, a unutra je strogo zabranjeno pusenje.![]()
U ovom mesecu vatromet,bice tacno 4 godine bez duvanskog dima.
Kod mene je stajala otvorena kutija nekih 6 meseci,poklonio sam je jednoj gospodjici ruskinji,koja i dalje pusi,nisam ziveo u srbiji tada.
Ostalih,sedam osam kutija,ne secam se vise koliko,vratio sam prodavcu i uzeo pare natrag. Pet evra kutija,pa bas da ih ne bacim.![]()
nači ti si imao cigare na boxove

Help, please!i kod mene u firmi bilo tako,ne baš wc ali bilo malo prostora ispred kancelarije...taj deo bio za pušače...šta reci uvek bio pun onih okorelih uz kafu...unutra se nije pušilo al svako malo po neko dimio ispred
- - - - - - - - - -
nači ti si imao cigare na boxove
![]()

[/B]
Uvek,sta mi znaci da svaki cas trcim po kutiju,pa da mi nestanu cigarete onda mi se jos vise pusi...
Kad pusis pusi ko covek,kad ne pusis ne pusis ko stoka,a stoka nikad ne pusi,pametna je.![]()
..obrni bre red reči,valjda onda ko stoka a sad ko čovek...Ti bre recke udaras kao da si u vojsci
Ja ne znam tacno da li je danas peti ili sesti dan mog nepusenja.
Udaram recke jer je svaki dan nova pobjeda. A racunam i koliko novca NISAM potrosila na cigarete. Ponavljam koliko je ova odluka znacajna za sve aspekte mog zivota i da treba da cijenim i volim sebe zbog toga sto sam postigla. A mogu reci da mi je to bio jedan od vecih problema u zivotu, barem onih kojj se ticu samo mene i na koje samo ja uticem. Tako da sam jako ponosna![]()
Mislim da bi ti bolje vezbanje bas da imas dve-tri, ali da ih ne popusis....za mene je jedino da nigde nema cigareta...ni na krovu,pošto on ne bi bio preprekaa opet vezbam i uzdrzavanje,preneko vece nemam ni jednu...kiosk u blizini...rekla sam sebi, sedi da nisi mrdnula...za mene je dekret po mogućstvu drzavni
...mozda u kasnijoj fazi...Meni je zaista bilo u prvoj liniji vazno zbog zdravlja.
Ja nisam nesto narocito ni euforicna, ni ponosna, zapravo uopste i ne razmisljam o tome.
Meni nisu nikada bile problem stvari koje zavise od mene jer sam to uvek mogla da resim.
Potrebna je samo jaka volja, a narocito jak motiv jer ako nemas motiv ( zdravlje, pare, okolina)
onda covek nece ni prestati ni da pije, jede, pusi.
- - - - - - - - - -
Mislim da bi ti bolje vezbanje bas da imas dve-tri, ali da ih ne popusis.
ali po ranijem iskustvu to bi bilo ko da narkosu staviš drogu pod nos i alkosu piće na sto