Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne funkcionisu na istom principu.
Tabex se "lazhno predstavlja" mozgu i prevari ga da je dobio nikotin a Zyban je antidepresiv, ubija ti tugu iako telo pati za nikotinom.

Ee taako, pa cemo za koji dan zajedno da pijemo zeleni caj i ogovaramo smrdljive pushache ;)

PS: uzimaj po 4-5 dnevno barem prvih 5 dana , tako je po receptu a i ne otezavaj sebi bespotrebno. U pocetku, dobro je ako se nadje i neki bensedincic pred spavanje ;)

Hvala za savet, nekako sam se bojala ( iako pise 5 komada) da uzimam vise od tri.

Citala sam nemacke forume ( prestanak pusenja) svi taj Tabex uzdizu u nebesa i svi su prestali s Tabexom. Ovde je zabranjen pa ga porucuju onlajn iz poljske
i Bugarske, carina im maznjava, placaju i kazne, a ja sam lepo kupila u Srbiji za 1000 dinara:D

Hvala za savet, nekako sam se bojala ( iako pise 5 komada) da uzimam vise od tri.

Citala sam nemacke forume ( prestanak pusenja) svi taj Tabex uzdizu u nebesa i svi su prestali s Tabexom. Ovde je zabranjen pa ga porucuju onlajn iz poljske
i Bugarske, carina im maznjava, placaju i kazne, a ja sam lepo kupila u Srbiji za 1000 dinara:D

Sto ? :eek:
QQ i LL

- - - - - - - - - -

Nikako, zabagovala sam se...ni tamo ni amo,imam jednu bitnu sit.za mene i ona me davi, i cigare me dave i tako:evil: lako je vama mladima...

Ma da, samo se ti vadi na brige i obaveze.
Cisti izgovori...kao da nama cigareta nije "nagrada" i momenat maltene "intime" ali hbg, zna se sta je vaznije i pametnije.
Njanjavko jedna :p

- - - - - - - - - -

Хајлендер, нисам користила зеолит када сам престајала, али мислим да ти је одлична идеја. Фора и јесте да што брже детоксикујемо/ деникотинирамо организам.

Cuo sam da i znojenje detoksikuje..
Da se znojimo zajedno ? :lol:

Oranz, jesi li pokusala da danas pomeris kafu zajedno sa cigaretom?
Ne...paznju usmerila da odrzim sadašnje pomeranje pa onda dalje...

- - - - - - - - - -

Sto ? :eek:
QQ i LL

- - - - - - - - - -

Ma da, samo se ti vadi na brige i obaveze.
Cisti izgovori...kao da nama cigareta nije "nagrada" i momenat maltene "intime" ali hbg, zna se sta je vaznije i pametnije.
Njanjavko jedna :p

- - - - - - - - - -

Cuo sam da i znojenje detoksikuje..
Da se znojimo zajedno ? :lol:
Pa lako tebi i Rayali sa tim Tabexom...ja ne smem, dize pritisak:evil:

Onda nadji Zyban ili nesto slicno. Zovi Drajzerovu pa pitaj ( imaju i odeljenje za nikotinske zavisnike )...samo nemoj da pricas kako nema resenja i vremena jer je to cista L A Z :p
I Ziban dize pritisak:p ok. sve znam prrestajala ja ako nisi znao:p kao što znam i to da sad nisam dovoljno jaka i odlucna...Dakle šta sam ja uočila...da si samom sebi nejveci prijatelj kao i neprijatelj,da cutis kao zaliven pred drugima koji i dalje puše jer odma popljuju citavu stvar a znamo i zašto:lol: i da je duv.zavisnost jači neprijatelj nego što mislimo...e da i nema opuštanja ni na tren jbg...

Да оранж то си у праву. И ћутање нам смањује стрес око евентуалног неуспеха. Примећујем да си повукла ручну када ти је добро кренуло. Јел те страх да ћеш престати? Ја када сам први пут користила зубан и приметила да делује, престала га пити....

Ја сам тај моменат превазишла тако што сам рекла себи да ми је лако поново пропушити ако ми буде тешко да сам непушач. То ти је посебно лако ако ниси никоме рекла да престајеш. Шта те кошта да пробаш, хајде сутра без иједне цигарете па ако хоћеш прекосутра запали

Да оранж то си у праву. И ћутање нам смањује стрес око евентуалног неуспеха. Примећујем да си повукла ручну када ти је добро кренуло. Јел те страх да ћеш престати? Ја када сам први пут користила зубан и приметила да делује, престала га пити....

I meni je to bio veliki nemir.
Kakav je to zivot bez cigarete ? Bez svih ukradenih momenata da bi se uzivalo u dimu ? Sta ce biti s mojim ritualima, jutrima kad se budi uz kaficu i cigaru ?

Nije bilo odgovora ali sam nastavio da apstiniram...i sada iako tek 9. dan nakon prestanka, nije mi jasno sta sam tripovao ? Jedan ritual zamenis drugim ( caj itd) i to se spontano , nekako samo od sebe se "namesti"

Да, али јесте фрка. Зато што нам никотин брља по вегетативном нервном систему који је задужен за опстанак. Обзиром да се никотин натури као решење за све радње од виталног значаја за опстанак, као што су дисање, глад, жеђ, секс, спавање, онда идеја о престанку пушења у подсвести се изједначи са самоубиством. Гадан трик.

Да, али јесте фрка. Зато што нам никотин брља по вегетативном нервном систему који је задужен за опстанак. Обзиром да се никотин натури као решење за све радње од виталног значаја за опстанак, као што су дисање, глад, жеђ, секс, спавање, онда идеја о престанку пушења у подсвести се изједначи са самоубиством. Гадан трик.

Eee zato su tabletice sjajna stvar. Bilo bi mnooooogo teze da sam ishao na "suvo" skidanje.
One srede taj hemijski-neuroloski-fizicki deo zavisnosti, a ti samo treba da rascistis sa sobom. Ne moras da se boris na dva fronta ( hemija i psiha ) nego samo na jednom.
Sjajna stvar :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back