Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
@Kamael sa rostilja svakako nije pozeljno jesti meso,ali opet jbg svi smo mi smrtnici..pogledaj one sifre sto su kancerogene po raznim namernicama po prodavnicama,mi po tome bi trebali samo travu da pasemo...meso je dobro da se malo zapece,ne mnogo da se isusi u teflon tiganju i to mu je to..belo meso,junetina,riba ne postoji bolji izvor proteina za svakog coveka,posebno za sportiste,a jos posebnije za one koji se bave bodibildingom kao ja..druga je stvar ako si ti vegetarijanac,pa zagovaras jelo bez mesa i to je ok..postujem ali to je za mene ne shvatljivo uvek bilo,ali ja ne mogu promeniti svoje misljenje niti napadam ljude koji su vegetarijanci,nek jede ko sta voli..ali reci da meso izaziva rak,a meso je jedan od najvecih proteina u svetu namernica i bez te namernice ne bi moga misic da se pravi i raste,to vec nije tacno..nas dvojica bi mogli da spamujemo na ovoj temi i da unistimo jos jednu stranicu koja je predvidjena za odvikavanje od pusenja,kao sto smo pre jednom uradili iz istog tvog zagovaranja da jemeso lose i da ko jede belo meso je *****..ja sam tad uvideo da ti u stvari provociras,ovog puta necu uletati u tvoju prepisku..svako druze radi sta hoce i sta misli da je dobro..nauka govori jedno u vezi unosa mesa u organizam u svetu sporta,kao i u unosu mesa u svakodnevnoj ishrani kod normalnih ljudi koji nisu sportisti koji unose u manjoj kolicini meso u organizam..na primer cisto za informaciju,jedan uspesan bodibilder koji je zagazio u takmicenje i na uspesnom putu je takmicenja jede od 800 gr do 1.5 kg u toku dana junetine i belog mesa..a gde je svaki dan u mesecu..oni bi trebali da su po tvojoj prici mrtvi za godinu dana jer unose katastrofa mnogo tih kancerogenih materija..no dobro,svako ima svoje misljenje,ja postujem tvoje ako si vegetarijanac..
Veca ti je steta i od nerostiljskog mesa nego od cigareta. Od virusnih bolesti strada 90% populacije nepusaca, i oko 10% pusaca.