- Poruka
- 252
Ne znam sta imas toliko protiv vezbi i sporta? Ili sam stekao pogresan dojam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Betty:jeste, Code, ničim izazvano pušenje, tako i kod mene bilo (lepo mi stajala cigareta :shock: ).
Nego: OTKAD NE PUŠIM JA NISAM VIŠE NERVOZNA, uopšteOno je bio neki...tobogan...kafa, cigare, prekovremeno,....sad mi je ritam života nekako ko Dunav pred ušćem.... lagano i moćno, hu!
![]()
Ko je nayebo u prvih mesec dana, nayebo je, sad sam nežna žena![]()
Čudo jedno..kako svakodnevni život utiče na psihu :shock:
codemaker:To sam i ja primetio, ali sam neki cudan mir objasnjavao sam sebi da je to zbog mog infarkta, pa podsvesno ne dam da se nerviram niakako,
Medjutim, kad malo bolje razmislim, od kad ne pus.im, evo skoro dva meseca ("nada problemos"), stvarno sam smireniji, drugacije sagledavam probleme (kod programiranja na primer), ne zurim, ne srljam da jedno uradim da bih odmah presao na nesto drugo... Zanimljivo da si tako nesto pomenula... jer sam upravo o tome ovih dana razmisljao.
Kao da sam se resio necega sto me na neki nacin "ubrzavalo", sad nista ne gubim, radim iste stvari kao i ranije ali svaku od njih na neki nacin temeljitijie i promisljenije...
)
Svi smo poceli nicim izazvani sa osecajem da smo privlacni sa tom cigaretom 8)Betty:jeste, Code, ničim izazvano pušenje, tako i kod mene bilo (lepo mi stajala cigareta :shock: ).
Divan opis...Betty:sad mi je ritam života nekako ko Dunav pred ušćem.... lagano i moćno, hu!![]()
Bilo je i takvih...Betty:Ko je nayebo u prvih mesec dana, nayebo je,
:rolleyes: 8)Betty:sad sam nežna žena![]()
nikodim:tesko da mi iko danas moze pozeleti dobrodoslicu, ali od sutra... e to vec moze.
U pravu si, sad se secam da si uvek nesto diskutovao oko sistema i ostalim "crvrscim" stvarimanikodim:Onda necu... mislim necu pocinjati ako su tenzije tako rasle oko "promincle".
Obzirom d asam danas unistio par "duvana"... tesko da mi iko danas moze pozeleti dobrodoslicu, ali od sutra... e to vec moze.
Da... code... pa nisu sve programeri ima i systemasa...![]()
codemaker:Jednostavno, izvadis jedan USB prikljucak, vise ga ne koristis a kad sistem pocne da signalizira overheating, podmetni bolji cooler u obliku mentol bonbona i predji na vodeno hladjenje sistema!
Mozes ti to!
nikodim:ali u startu mi kolega rece da to nije pametno izgovarati na ovim stranama.