jav74
Primećen član
- Poruka
- 591
Dan slobode broj 5.krize gasim vitaminima narandza,kivi,jabuka,pijem zeleni caj....kafa mi se jos ne pije.dosadna kisa pada citav dan.i sinoc sam lijepo spavala.ali kako maltretiram ukucane nervozom...proci ce i to....divno je biti mirisljav.kancelarija mi ,umjesto duvana mirise na citruse.divan miris
Ja na zalost takve uslove nemam. Svako vece u mojoj kafani se sakupi 5-6 drugara 

Ja sam takodje dva puta ostavljala, pa evo sad i treci put i iskreno mi se cini da je sada konacno i zauvek, a ako i ne bude, bitno je da imamo zelju, a cim je zelja tu u vazduhu, vrlo uskoro ce doci i do toga da zauvek bacimo ove glupe cigarete. Ako ti je za utehu sad bar znas kako sve ide, lakse ces prebroditi pocetnu krizu, a i kratko traje to vec znas, glavu gore, ti si vec nepusac, ihhhh
Ovo mi je drugi veci pad, ali ovaj ne traje dugo - tesim samu sebe. Ne racunam ono kad ne pusim par dana pa pocnem. Razmisljala sam da li da vam priznam. Najvise me sramota od vas, najiskrenije. Danas sam vec bez cigareta, nije mi tesko, necu vise nista da pricam dok ne prodje bar mesec dana.