Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam zasto ti to smeta. To je replika iz filma Ratovi zvezda i simpaticna mi je a osim toga mislim da je potrebna jaka volja za prestanak pusenja. Da nije tako, svi bi prestali za dan-dva i niko ne bi pusio - a ni forumi kao sto je ovaj ne bi postojali. Duvan je droga!

Naravno da znam i da je replika i odakle je, a ni ne smeta mi.. Samo mislim da ti je pogrešan pristup i da se mučiš više nego što bi trebalo i da sve to može lakše.. Ali svako ima svoj pristup..

Naravno da znam i da je replika i odakle je, a ni ne smeta mi.. Samo mislim da ti je pogrešan pristup i da se mučiš više nego što bi trebalo i da sve to može lakše.. Ali svako ima svoj pristup..

Nema pogreshnih pristupa kad je chovek prestao da pushi. Niti je replika bitan momenat za polemiku. Neka se svako osloni za pomoch na ono shto mu pomazze - Boga, mamu, silu, sherpu...

Nema razloga za nerviranje. Sjajno je shto je tebi pomoglo, evo i Oranz che tako. Ima objashnjenje zashto je tezze, ali evo opet da ponovim, svi smo razlichiti i zato se nijedan metod ne odbacuje vech se trazzi shta radi. Vazzan je krajnji ishod, a to je da se oslobodimo navike.

Inache, evo da ponovim i ovo: jako je lako prestati sa pushenjem. Prava umetnost je ostati nepushach,tu se tak vidi koliko smo se sredili u glavi. Da.

Ma ne nerviram se, samo "uzvikujem" da istaknem poruku: :)
Šta znam, možda i jesi u pravu, ali kod mene je bilo baš obrnuto (doduše, kod mene i jeste uglavnom sve obrnuto od normalnog tako da sve ima smisla :lol: ).
Uostalom, nebitno kako će neko prestati, bitno je da prestane.
Za svakog postoji način, samo ga treba potražiti. A nekad je i bolje izabrati teži put, bar više cenimo sebe kad stignemo do cilja :) .

Oranz, zziva li si? :D Kako ide?
Jesam...ide kilavo...talasam se izmedju 10.12 i 14 komada...ne mogu da verujem da nisam preshla tu granicu,nisam dovoljno odlucna,nisam spremna kako treba...mada,i ovo smatram malim uspehom za covecanstvo a velikim za mene:)do sada ja nikad nisam smanjivala cigarete...ppushila po svojoj volji i cefu...sad sve treba da preokrenem takodje po svojoj volji i cefu...eto dokle sam stigla...maratonac je na zacelju:(

:D Nije odvikavanje da ti prestanesh da uzzivash u njima, vech da ih koristish. Dokle god ih koristish, uzzvachesh u njima jer ti trebaju. To ti je matematika. Cilj je da prestanesh da ih koristish. "ljubav" prema cigaretama prestaje tek kada pobedish psihichku zavisnost, a ti se tek borish sa fizichkom. Dakle, jedno po jedno...Kuckamo se sutra, dakle 10 kom, posle 12. :)

Samo da pozdravim nove borce i podrsku ovde n aforumu.
Evo js koji dan pa ce tacno 5 meseci od kada sam ugasila pslednju cigaretu, drzim se, naidje trenutak kada bih bas zapalila ali brzo i prodje. Bilo je bas tesko, bar meni, unazad 4 meseca me prate samo neke gluposti, uzasan period, prepun stresa, ali to me drzi opreznom, jer znam da stres moze biti okidac, tako d oprezno guram dalje i nadam se jednom mirnijem periodu u svom zivotu, naravno bez duvana

:D Nije odvikavanje da ti prestanesh da uzzivash u njima, vech da ih koristish. Dokle god ih koristish, uzzvachesh u njima jer ti trebaju. To ti je matematika. Cilj je da prestanesh da ih koristish. "ljubav" prema cigaretama prestaje tek kada pobedish psihichku zavisnost, a ti se tek borish sa fizichkom. Dakle, jedno po jedno...Kuckamo se sutra, dakle 10 kom, posle 12. :)

Pipi legendo :heart:
Nista lepse nema nego svratiti ovde i videti da je Pipi jos uvek tu i pomaze svima koji se muce da prestanu da puse!
Sta bih ja radila da nije bilo ove teme :D

Veliki pozdrav svima! Hvala za reči podrške, divni ste. Evo me, krckam 7 dan bez cigare.... Nekada je tesko, nekada lako-kao da nikada nisam ni pusila. Moram da primetim da mi je iz dana u dan pomalo lakse, i borim se. Čekam da vidim pozitivne efekte od nenikotiniskog zivota, al za sada nista... Osećam da imam malo više energije a mozda se i samo tesim

Svaka cast, 7 dana je ogromno vreme za pocetak. Samo tako nastavi :super:
Ima vremena za pozitivne efekte, ne ide to tako brzo i nemoj da odustanes zato sto ih jos nema.
Treba prvo da se odviknes, pa da organizam krene da se oporavlja, polako.

Ja sam sada zdrava, kao sto (imam osecaj) nikad nisam bila.
Nijedan virus me ne hvata, o necemu gorem id a ne govorim. Koza se podmladila, i ja cela sa njom...kosa sija, zivahna sam i srecna....samo polako.
A ranije bez 3 bronhitisa godisnje nisam mogla da prodjem...po koja upala pluca pride...a na to 2-3 kutije cigareta dnevno.
Kad vidim svoje slike, prvo se zapitam, kako sam bila mnogo mladja, a izgledala gore? Pa se setim sta je u pitanju...prestala sam da pusim :lol:

Da ne gnjavim, a upala sam ko padobranac :rumenka:

Samo se drzite, a poboljsanja ce biti sigurno, ne moze da omasi nikako.

Jedva...sutra ista prica...javicu se na Sv,Savu ..Oranz protiv Oranz :dash:
Prestani sutra eksperimentalno skroz. Pali samo ako bash ne mozzesh da istrpish tri minuta krize. Ne vishe od 8 cigareta. Javi se sutra, da vidimo kako ide i gde shkripi. :) Drzzim ti fige i mislim na tebe, a to sigurno pomazze. Ajmo fajt! Neche tamo neke stvari da vladaju tobom!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back