Nije odvikavanje da ti prestanesh da uzzivash u njima, vech da ih koristish. Dokle god ih koristish, uzzvachesh u njima jer ti trebaju. To ti je matematika. Cilj je da prestanesh da ih koristish. "ljubav" prema cigaretama prestaje tek kada pobedish psihichku zavisnost, a ti se tek borish sa fizichkom. Dakle, jedno po jedno...Kuckamo se sutra, dakle 10 kom, posle 12.
Pipi legendo

Nista lepse nema nego svratiti ovde i videti da je Pipi jos uvek tu i pomaze svima koji se muce da prestanu da puse!
Sta bih ja radila da nije bilo ove teme
Veliki pozdrav svima! Hvala za reči podrške, divni ste. Evo me, krckam 7 dan bez cigare.... Nekada je tesko, nekada lako-kao da nikada nisam ni pusila. Moram da primetim da mi je iz dana u dan pomalo lakse, i borim se. Čekam da vidim pozitivne efekte od nenikotiniskog zivota, al za sada nista... Osećam da imam malo više energije a mozda se i samo tesim
Svaka cast, 7 dana je ogromno vreme za pocetak. Samo tako nastavi

Ima vremena za pozitivne efekte, ne ide to tako brzo i nemoj da odustanes zato sto ih jos nema.
Treba prvo da se odviknes, pa da organizam krene da se oporavlja, polako.
Ja sam sada zdrava, kao sto (imam osecaj) nikad nisam bila.
Nijedan virus me ne hvata, o necemu gorem id a ne govorim. Koza se podmladila, i ja cela sa njom...kosa sija, zivahna sam i srecna....samo polako.
A ranije bez 3 bronhitisa godisnje nisam mogla da prodjem...po koja upala pluca pride...a na to 2-3 kutije cigareta dnevno.
Kad vidim svoje slike, prvo se zapitam, kako sam bila mnogo mladja, a izgledala gore? Pa se setim sta je u pitanju...prestala sam da pusim
Da ne gnjavim, a upala sam ko padobranac
Samo se drzite, a poboljsanja ce biti sigurno, ne moze da omasi nikako.