Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Kazzu da ima i genetskih predispozicija za tako neshto. Kod nekoga je zavisnost jache izrazzena kod nekoga slabije. A ima i toga da smo razmazzeni, nismo u stanju da istrpimo nishta, odmah odustajemo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da l' je to do toga što se ljudi razlikuju u želji, entuzijazmu, odlučnosti da prestanu sa pušenjem, pa kao nekom padne teže nekom lakše
ili nam je u stvari svima manje više isto teško, samo neki drame, a neki ne.
ja kada sam prvi put ostavila cigarete pre skoro 20 godina (to je bilo 94) imala sam krizu jedan dan....pa se onda javila nakon 2 god i tada sam samo pricala o cigaretama neko vrem i ostavljanju istih.... pa nakon 6 meseci.... i onda nakon 10 godina i tada sam poklekla i zapalila.... onda sam imala on i off periode koji nikada nisu bili duzi od 2 meseca ne pusim pa ponovo pa sve u krug do 2009 od tada nije prosao ni jedan dan da nisam zapalila.... evo sada guram 4 mesec i povremeno imam krize, imala samm nastupe besa, ludila itd.... ali se sada to polako smiruje.....
Znachi spopadne te zzelja kao da si prestao pre dva sata da pushish a ne pre dve godine
u je
al' opet ne verujem da je to kod svakoga. pogotovo kod onih tzv. najgorih nepušača, tj. bivših pušača.
Neee, kolko ti sada bude drago sto ces da zapalis, sutra ce ti biti 3 puta draze sto nisi..![]()
treci dan, upomoc.... ne mogu vise.....hocu da se predam![]()