pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.999
laki, vinston, cartier, ....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poput tvoje nevidjene gluposti...Samo malo podsecanje,p.usenje o kome se ovde prica nije ono na koje si ti navikao...Nema saveta kako da se odviknes od njega.kojote:Sjajno, briljantno, piramidalno i neponovljivo
jeste...nekoliko ko' nijedna?:hehe to bi bilo super kad bi moglo nekoliko dnevno to je ok verovatno

Betty:pa ko može da ostane na par komada, blago njemu (ja poznajem takvih nekoliko ljudi, i nisu pravi pušači nego pozeri s cigarom - ostatak ekipe su klot nepušači!). Al ja sam preterivala, bog te materin, kutiju i po sam pušila, ali kao Ronhill light jer je, kao , blaga cigareta :?
Ma idi...
 E, jesu pozeri..Na faxu sam imala prof.dr. koja je tvrdila da je do 7 komada kao ok ( ako je verovati pusacu
 E, jesu pozeri..Na faxu sam imala prof.dr. koja je tvrdila da je do 7 komada kao ok ( ako je verovati pusacu  )..ja sumnjam...
 )..ja sumnjam... a da je u tome uspeo. Jesam i ja to pokušavao, ali bi' nakon nekoliko dana sve to "nadoknadjivao". Inače, pio sam po 2-tri litra, isključivo tople limunade, ili jeo oljuštene, cele limunove (bio sam povećao konzumiranje i ostalog voća), i to mi je strašno pomoglo. Uostalom, koji bi duvandžija mogao da podnese ukus koji nastaje kombinacijom svežeg voća i duvana... bljak! Muka mi je i sad, dok ovo kuckam :?
  a da je u tome uspeo. Jesam i ja to pokušavao, ali bi' nakon nekoliko dana sve to "nadoknadjivao". Inače, pio sam po 2-tri litra, isključivo tople limunade, ili jeo oljuštene, cele limunove (bio sam povećao konzumiranje i ostalog voća), i to mi je strašno pomoglo. Uostalom, koji bi duvandžija mogao da podnese ukus koji nastaje kombinacijom svežeg voća i duvana... bljak! Muka mi je i sad, dok ovo kuckam :?   Što je super, jer inače nisam ni za q bila - što se tiče pažnje i radne sposobnosti :? Moram priznati da sam se strašno zabrinula da sam u stvari naneki čudan način podebilila
 Što je super, jer inače nisam ni za q bila - što se tiče pažnje i radne sposobnosti :? Moram priznati da sam se strašno zabrinula da sam u stvari naneki čudan način podebilila   Stvari koje sam radila u rrekordnom vremenu sad mi je trebalo 3 puta duže.....a baš je tih dana bilo mnogo da se radi. Valjalo je ostati profesionalac, ispoštovati rokove i svoje mere kvaliteta (moje su više od uobičajenih).
 Stvari koje sam radila u rrekordnom vremenu sad mi je trebalo 3 puta duže.....a baš je tih dana bilo mnogo da se radi. Valjalo je ostati profesionalac, ispoštovati rokove i svoje mere kvaliteta (moje su više od uobičajenih).  Moja tata to radio.
 Moja tata to radio.  
  Danas je baš smrdelo.
 Danas je baš smrdelo.  
 pikax:E, jesu pozeri..Na faxu sam imala prof.dr. koja je tvrdila da je do 7 komada kao ok ( ako je verovati pusacu
)..ja sumnjam...
Ja sam pusila jace cigarete ( osim Cartiera )..brrrrrr i jos pocela sa 15-16.god. :|

U pravu si...Betty:tha...i ja sam se rano promangupirala
nego...jel neko primetio da SVI KARDIOLOZI PUŠU CIGARETE??? :?
Svi do jednog!
 ..bzvz.. covece, svi do jednog :|
..bzvz.. covece, svi do jednog :|
 Pa ne bih mogla ponovo da ga udahnem, nikako, ali još mi prija kad nanjušim iz daljine
 Pa ne bih mogla ponovo da ga udahnem, nikako, ali još mi prija kad nanjušim iz daljine  
  To ej bap onako individualno.
 To ej bap onako individualno.

aha...Betty:moji dragi virtualni prijatelji

) u epizodi Medicinijada....
 ) u epizodi Medicinijada....pikax:Bila je to M. ( ja) u epizodi Medicinijada....

Bilo je to 'vako....trebala sam da igram basket za Medicinijadu - na zbog toga sto sam talenat, vec zato sto su druge bile netalentovane ( strasno ).Betty:pa KAKO KAKO si stisnula petlju?
Kaži, sigurno će pomoći i Maloj Plavoj
(moj "slučaj" ne bi pomogao, trebalo je sresti nekog takvog, za početak...)

... ( nisam mogla da potrcim 10 m...).
 ... ( nisam mogla da potrcim 10 m...).
...Ti ovo smisljas sama?WithdrawnWater:Betty - ako mogu jedan savet: smanji nivo stresa. Kad dramaticno smanjis nivo stresa, bice ti sasvim lako da senosis sa ostavljanjem cigareta. POzz!
 ..sto se tice Medicinijade ( da se razumemo
..sto se tice Medicinijade ( da se razumemo  )
 )