eto, a ja ih mrzim
valjda smo drugačiji tipovi. Meni NIKO nije rekao ništa protiv, niti izrazio sumnju

Imala sam plebiscitarnu podršku svakolikog meni poznatog ljudstva

I dragi je ostvaio a mnom!
(razmazili su me 8) )
I ondaK dođe sekretarica. Baš je nevešta. Ko da se ne poznajemo od ranije...šta me dira kad sam se zalaufala, ko da ne zna da će da nayebe svako ko se tog trenutka nađe na putu....

Zlobni komentar je najgore što je mogla da uradi, bukvalno
Inače, mene je grizla savest zbog toga. :? Bila sam brutalno surova prema njoj -. u jednoj rečenci, i to iupakovano tako da ne postoji adekvatan odgoor nito vreme za njega (treba da idem u one talkshow-e da sahranjujem ljude, zaista :? ). Samo je prebledela.
Inače, ponašala sam se po savetu kosult. agen. - takvom tipu teške osobe TREBA pokazati zube. Tako oni tvrde.
Noćas sam sanjala da pušim cigarete. Bilo jeako banalno poznato taj ukus duvana ....i beskrajna tuga, yebpote, baš mi bilo krivo što pušim u snu :shock:
Ah, mučan san - bilo jei 2 leša (to nismo stigli da sklonimo), i na kraju su neki ljudi auto lakom iscrtavali pod nekog kafića a ja sam završila sa dve leve cipele (udobne,doduše, ova na desnoj nozi je bila ceo broj veća pa nije smetalo).
I neke nove sms poruke sa banerima sa emotikonima, to sam u snu dobila od nekog...hahahaha...Janoša