pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.929
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pikax:To volim da cujem...
Je l' narukvica dobila "svog para" ( u medjuvremenu ) ? Soping,taj omiljeni zenski sport...![]()
Slučajno, majke mi
(inače ih ne nosim uopšte, samo suknja srbkinju spašava
)
, sve sam to samo letimično pregledala...'ladno su me navikli da im NE verujem i da ih NE čitam - od juna prošle godine kad su se slikale trudnice sa estrade u pola magazina, dok je u drugoj bilo sve o estetskoj hirurgiji što u oglasima, što u tekstu, što provučeno...:x), dakle otvorim ja tu stranu kad TAMO ....hehehehe....10 nepušača koji isot ko ovaj moron kaži "a ja nisam nikad ni počeo/la, njanjanja!" i svega 3 pušača koji su fazonu "pa eto ja zatrudnela pa eto" (K. Rebrača) ili "I tako jednog jutra nisam imala cigare, i mrzelo me da kupim, i prestala sam slučajno, a inače nisam mnogo ni pušila" :shock:
tako da....zakljucak je jasan. Kupovala sam ja to pre nekoliko godina i ubrzo sam shvatila da se price ponavljaju i vrte ( mada je bilo i odlicnih strucnih textova ), a poceli su i da smaraju reklamama, glupim textovima..Slazem se u potpunosti..Betty:Nije chat, sve vreme se vrtimo oko cigara i slobodnih aktivnsoti kojima se nagradjuem![]()
, dosta sam crtala.
i savladavam crtanje na kompu
), ali mislim...sreće moje kad sam obukla jaknu koja je mirisala na dim!!! 
)
Imala sam plebiscitarnu podršku svakolikog meni poznatog ljudstva
I dragi je ostvaio a mnom!
Zlobni komentar je najgore što je mogla da uradi, bukvalno

Odosmo u crni humor.......cigarete jesam..Betty:jesi i ti sanjala leševe?![]()
ja kapiram da sam i ubijala tu i tamo....samo se ne sećam 8)

Ne....kojote:Kako se postaje mudrac uz besplatan uput overen u mesnoj kancelariji
Doktorka, imam na vas pik... ax
Može li bez uputa?
Dve jeseni za jedno proleće sa tobom... dajempikax:Ne....
Drago mi je...ajde sad mene batali....kojote:batalio sam pušenje pre godinu i po dana
Betty:ultra kokoško moja!![]()