Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pikax:
To volim da cujem...:D
Je l' narukvica dobila "svog para" ( u medjuvremenu ) ? Soping,taj omiljeni zenski sport...:D

Nije dobila para :shock: :lol:
ali sam kupila pantalone :P :P :P Slučajno, majke mi :mrgreen: (inače ih ne nosim uopšte, samo suknja srbkinju spašava :lol: )
Kupila sam L&Z prošle nedelje - pisalo ja na naslovnoj najava - kako su poznati ostavili cigarete.
Otvorim ja to (posle sile "saveta" tipa: ako vam se polomi nokat, najbolje je da ga zalepite flasterom :lol: , sve sam to samo letimično pregledala...'ladno su me navikli da im NE verujem i da ih NE čitam - od juna prošle godine kad su se slikale trudnice sa estrade u pola magazina, dok je u drugoj bilo sve o estetskoj hirurgiji što u oglasima, što u tekstu, što provučeno...:x), dakle otvorim ja tu stranu kad TAMO ....hehehehe....10 nepušača koji isot ko ovaj moron kaži "a ja nisam nikad ni počeo/la, njanjanja!" i svega 3 pušača koji su fazonu "pa eto ja zatrudnela pa eto" (K. Rebrača) ili "I tako jednog jutra nisam imala cigare, i mrzelo me da kupim, i prestala sam slučajno, a inače nisam mnogo ni pušila" :shock:
Mislim, izem ti :? Paz qrca, kome to pomaže?
Ja da sam klinka i da vidim sve te razmažene fićfiriće i kaćiperke u onim groznim autfitima koji se hvale kako ne puše - verovatno bih, pu skladu sa svojom buntovničkom prirodom, NAMERNO pušila cigare, samo da ni po čemu ne ličim na njih :lol:
ehehehee....sreća pa sad ipak mogu da rasparavlajm o novinarskom profesionalizmu, i da ne gutam sve te njihove patke i prenemaganja :D
 
Poznati - celebrity :D su zesce syebane licnosti...dobro, ne svi...:D :arrow: tako da....zakljucak je jasan. Kupovala sam ja to pre nekoliko godina i ubrzo sam shvatila da se price ponavljaju i vrte ( mada je bilo i odlicnih strucnih textova ), a poceli su i da smaraju reklamama, glupim textovima..

Betty, pa ti se odlicno drzis !! Najgore je proslo..ostala je boza..:D
 
pa...paaaa :roll: ja prevodim, i to je nešto :P i savladavam crtanje na kompu :P
nego...i dalje imam trip posle klope, ufuram u sobu i kao - e sad bih mogla :roll:
svaki put sve kraće traje "kriza" tj. želja (ovo je psihički, ništa ko ranije da se tresuckam :P ), ali mislim...sreće moje kad sam obukla jaknu koja je mirisala na dim!!! :D njuš njuš...mmmm.....:P

(a ko me yebe kad ne umem ko čovek jednu ili dve dnevno nego pušila na kutije :lol: )
 
U Srbiji, prema procenama Instituta za zaštitu zdravlja Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“, ima oko tri miliona predanih uživalaca u duvanskom dimu. Svaki drugi muškarac i svaka treća žena su pušači i oni su Srbiju doveli sa petog na prvo mesto u svetu po broju pušača. Do skoro su Srbi u Evropi bili na trećem mestu odmah iza Grka i Turaka, međutim, danas se bore za zlatnu medalju. Naše žene su u ovoj konkurenciji do skoro bile na drugom mestu, ali su poslednjih godina ozbiljno ugrozile Šveđanke. Ono što naročito zabrinjava jesu podaci o pušenju u populaciji mladih.
 
btw. i kaže meni moj amila sekretaric au petak kad sam zapenila zbog štamapača (žalila se nadležnima, oču novi) - "aj smiri se,. zapali"
:twisted:
bolje da me nije vukla za jezik.
SAHRANILA sam je, i to u sekundi. Narvno, bez ijedne ružne reči. Neće pričati sa mnom sigurno 7 dana.
nije mi lakše zbog toga NIMALO. :?
So...niko joj se nije obraćao, nije trebala da se meša at all (!!!), a kad se več umešala mogla je da kaže i nešto manje zlobno....ybg, zayebala se u proceni. Žao mi je, ali sama je kriva. I nek se odvikne od samoupravljanja, sekretarice niko ništa ne pita, tačka.
 
E, setila sam se jedne vrlo bitne stvari, a odnosi se na eventualnu reakciju jednog dela vase okoline.

Naime, kada sam ostavila cigarete, neki su zlobno komentarisali ( zbog mog tadasnjeg pusackog staza + kol.cigareta koje sam, jelte konzumirala :D ) :
" Ti...nema teorije da ih ostavis" i " I ja sam ostavljao/la, ali sam izdrzao mesec dana, neces ni ti "sl.

Meni su pomogli....:D
 
eto, a ja ih mrzim :lol:
valjda smo drugačiji tipovi. Meni NIKO nije rekao ništa protiv, niti izrazio sumnju :idea: Imala sam plebiscitarnu podršku svakolikog meni poznatog ljudstva :P :P :P I dragi je ostvaio a mnom! :D

(razmazili su me 8) )

I ondaK dođe sekretarica. Baš je nevešta. Ko da se ne poznajemo od ranije...šta me dira kad sam se zalaufala, ko da ne zna da će da nayebe svako ko se tog trenutka nađe na putu....:lol: Zlobni komentar je najgore što je mogla da uradi, bukvalno :idea:
Inače, mene je grizla savest zbog toga. :? Bila sam brutalno surova prema njoj -. u jednoj rečenci, i to iupakovano tako da ne postoji adekvatan odgoor nito vreme za njega (treba da idem u one talkshow-e da sahranjujem ljude, zaista :? ). Samo je prebledela.
Inače, ponašala sam se po savetu kosult. agen. - takvom tipu teške osobe TREBA pokazati zube. Tako oni tvrde.


Noćas sam sanjala da pušim cigarete. Bilo jeako banalno poznato taj ukus duvana ....i beskrajna tuga, yebpote, baš mi bilo krivo što pušim u snu :shock:
Ah, mučan san - bilo jei 2 leša (to nismo stigli da sklonimo), i na kraju su neki ljudi auto lakom iscrtavali pod nekog kafića a ja sam završila sa dve leve cipele (udobne,doduše, ova na desnoj nozi je bila ceo broj veća pa nije smetalo).
I neke nove sms poruke sa banerima sa emotikonima, to sam u snu dobila od nekog...hahahaha...Janoša :lol:
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top