Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol: vidi vidi ......
isitna je da krize traju jako kratko - moja prva (prvog dana! :lol: ) trajala je između 5 i 10 minuta, i tad sam se sita ispalakala (brzinski, trebalo je iči na posao) , izdramila (oh, da, bilo nas je PETORO u stanu tog momenta! Juhuhu..publika 8) ) i - rešila da zaboravim da sam ikad pušila. Navikavam se (čuj, navikla sam se!!! ) na nepušenje. Vraća se koncentracija. Smanjiva se nervoza. Imam jako puno energije koje ranije nisam (e to je malo i problem, šta s tom iznenadnom podivljalošću? :lol: )

Telo me podseća, al ko ga yebe. Ja se pitam. A ja sam rešila. Nek se navikne, nek se prilagodi telo.
 
mili moji :)
evo prošao mi je još jedan dan (sad već imam 8 nepušačkih!) , ali bezveze - od umora sam nekako prenebregavala da sam ostavila cigarete pa sam ih ŽELELA :shock: Onako, mahinalno, posgenm, kad ono - ah da ma ja ne pušim :P
Eiii....znači ruke same traže :D
Kupila sam Biomed i žvaćem sad taj neki Angelico Arhangelico (dobro je da nisam uzela i etarsko ulje, pregorko je :x) i pijem tinctura insomnia :cry: Ne mogu da spavam već drugu noć. Kako zapsim, tako se probudim. I dragi isto. I njegova sestra trudnica isto (ali ona nije kao mi bila pušač). Nešto nije u redu, a ja ne znam šta...Živci? :lol:
inače se sjajno osećam - išla danas u šoping opet :D Nisam ni umorna nešto :shock:
 
Ueee
Znaci oni koji su pusili 15-20 godina ako ostave ili pokusaju posle toliko staza pusenja
otrovi u telu mogu i da se zadrze i do 15 godina posle ostavljanja cigara.Pre je moglo i mogao je da ostavi ******* sa lakocom ko god je hteo ali posto su povecali amonijak sad je zavisnost veca i teze se ostavljaju cigare.
Ja sam slusao nekog lika na radiju on je neki nas extra poznati doktor koji se bavi zavisnoscu protiv pusenja zove se Dr.Petar Borovic.
On je tu reklamirao taj lek ZIBAN koji kazu da je odlican.On kosta 4000 i kusur dinara i potrebne su dve kutije da bi se prestalo ali ako sa racunom od jedne kupljene kutije odete do nekog zavoda ili institua nisam siguran dobijete tu kutiju gratis evo ga telefon 011/2456/652.Tu imate informacije o tom leku i takodje imate neko savetovaliste koje pomaze da se prestane sa pusenjem i imaju neki kurs da ga tako nazovem gde ubrzavate ili pouspesujete izbacivanje otrova iz tela.
Ima isto neka forica sto je pricao kao pre svake cigare uzmete casu mlake vode i stavite u usta i drzite 5 minuta pa progutate i zapalite cigaru i mozda osetite odbojnost prema cigarama posle desetak dana.Probajte.
Isto ima knjiga o pusenju.
Zarko Arbulj 2003 . To je sve sto sam zapisao pa ako vam pomogne cool ako ne nema vezeee :) Svako dobro
 
srce, ZIBAN je obican antidepresiv. S moje tacke gledista ( a to je zdrava pamet i visoka motivacija) malo je potcenjivacki savetovati TO.
Kaze moja sefica na temu Zibana :arrow:
„Ziban? Aaa...:lol: Ma super je Ziban! Ja sam ostavljala ******* s njim DVA PUTA 8)”


:lol:


so....ne cvrkuci nego se privedi k poznaniju prava i ljudskoga ustrojstva :)
 
odlična sam :D
ne posustajem ;)
nego, dr, aj banujte ovog ometača, baš me nervira potcenjivanje...msilim šta si TI koji **** prošao?. Čitao u novinama o lekići, ili još gore prisluškivao razgovor komšija na stepenišut pa sad ovde soliš pamet (manje više to) nego još provociraš.
Ja sam sigurna 101%. 8)
TI nemaš pojma.
ajde SEVAJ s teme, paceru :idea:
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top