Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hajde da ne pretvaramo i ovu temu u zezanciju. Ovde se ipak radi o zzivotu ili smrti.Zatrpavanje teme nesuvislim komentarima otezzava nekome kome je neophodno da dodje do mozzda spasnonosne informacije.

Kako ide, drushtvo? Jel se drzzite svi dobro?

Drzimo se, samo cu vas pozdraviti.... ne pisem svaki dan vise jer nema sta mnogo da se kaze... mada vas citam svaki dan... vec mi je postala navika uz jutarnju kafu da citam ovaj forum.... :)
i dalje ne pusim.... prezivela sam dosta toga bez cigarete i juce sam bas rekla drugarici ako se odlucis na to odluci cvrsto, nemoj da se za dzabe mucis ako to nisi odlucila... mnogo je tesko ali moze se.... najvise stvar volje.... ajde da ne tupim vise....
pozzzzzzzz svima....

Bas ovo sto rece Luckystar, ide dan za danom, sad je to pesma u odnodu na pocetak, ipak jproslo 2 meseca.Zelja se jos uvek javi ali meni ne pada napamet da ponovom zapalim, dovoljno mi je bilo ovo jedno odvikavanje za ceo zivot:) Ko resi samoc rvsto, ne znam kako izglada da se do odugovlacim pali po jedna ili malo pusi, malo ne, mislim da ja ne bh izdrzala, ovako odjednom i kraj

UH... juce kada nisam zapalila nikada necu.... odem zbog nekih tegoba kod ginekologa i ispostavi se da imam ozbiljne probleme barem po men ( da mi je desni jajnik skroz izgubio funkiju) i da mi je tumor marker povisen(sumnja na endometriozu).... izvinjavam se ali morala sam da se iskukam.... bas mi je tesko... znam da cigarete nisu resenje i da nece resiti problem... ali mi je jako tesko...
naravno sada sledi akanje po lekarima, ispitivanja cekanja itd....

Hajde da ne pretvaramo i ovu temu u zezanciju. Ovde se ipak radi o zzivotu ili smrti.Zatrpavanje teme nesuvislim komentarima otezzava nekome kome je neophodno da dodje do mozzda spasnonosne informacije.

Kako ide, drushtvo? Jel se drzzite svi dobro?
Aj, bre, Pipi ne zanovetaj. :lol: Ko od tebe bolje zna da je humor najbolji lijek??? Pušenje je zlo!!! :evil: Ali humor nije! :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back