luckystar74
Primećen član
- Poruka
- 581
Uvek pij posle ručka čašu belog vina a posle večere čašu crnog! To je pravi život! I nikad nećeš biti alkos. Niti pusac!!!![]()
Ja veceram i rucam u isto vreme

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvek pij posle ručka čašu belog vina a posle večere čašu crnog! To je pravi život! I nikad nećeš biti alkos. Niti pusac!!!![]()
Ja veceram i rucam u isto vremekada dodjem kuci sa posla... a inace ne pijem crno vino ne prija mi tj od jedne case se ubijem.... i bude mi lose.....
I meni bi nekada legla!Lucky super napredujes, uh, a i meni zna da pravi problem taj deo sa odmarajem, tako bih mi nekada legla, ali eto necu...
Danas slavim 2 meseca
Pipi BoKte, koliko dugo te nisam video. Pa ti ne navraćaš na teme gde smo nekada ajcali.Браво дундолина! А и не треба озбиљно схватати атаке на сујету...поготово када знамо да радимо праву ствар!
Lucky super napredujes, uh, a i meni zna da pravi problem taj deo sa odmarajem, tako bih mi nekada legla, ali eto necu...
Danas slavim 2 meseca
Ebo e zec. A posjećivao sam Humor samo zbog nje.Pipi BoKte, koliko dugo te nisam video. Pa ti ne navraćaš na teme gde smo nekada ajcali.![]()
Dundo, kako ti napredujes, jel apstiniras?
evo 5 mesec i gotovo niti me vuce niti imam zelju vec naprotiv smeta mi sada,zanimljivo...samo jaka volja![]()
Žene! Ne ostavljajte pušenje. Bacite duvan.![]()
Nije ovo ljubav, to se ja spasavam...
Hajde da ne pretvaramo i ovu temu u zezanciju. Ovde se ipak radi o zzivotu ili smrti.Zatrpavanje teme nesuvislim komentarima otezzava nekome kome je neophodno da dodje do mozzda spasnonosne informacije.
Kako ide, drushtvo? Jel se drzzite svi dobro?
Đtae Pipi, bre? Pa, humor je najbolji lek!Hajde da ne pretvaramo i ovu temu u zezanciju. Ovde se ipak radi o zzivotu ili smrti.Zatrpavanje teme nesuvislim komentarima otezzava nekome kome je neophodno da dodje do mozzda spasnonosne informacije.
Aj, bre, Pipi ne zanovetaj.Hajde da ne pretvaramo i ovu temu u zezanciju. Ovde se ipak radi o zzivotu ili smrti.Zatrpavanje teme nesuvislim komentarima otezzava nekome kome je neophodno da dodje do mozzda spasnonosne informacije.