Dundolina, hvala na podrsci. Jos uvek sam nepusac.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajd sestro prevedi, u mojoj interpretaciji zvuci kao nesto lose.quick counter kaze: Irena - Free and Healing for Twenty Seven Days, 1 Hour and 35 Minutes, while extending my life expectancy 1 Day and 9 Hours, by avoiding the use of 406 nicotine delivery devices that would have cost me 3.658,00 RSD
Ajd sestro prevedi, u mojoj interpretaciji zvuci kao nesto lose.
ja sam razumela da ti neko garantuje da ces prestati za 27 dana, 1 sat i 35 min, produzices sebi zivot 1 dan i 9 minuta sa 406 doza nikotina i sve to ce da te kosta samo 3.658,00 dinara.ju, ju daleko bilo kakvo crno lose.... pise da sam slobodna od duvanskog dima vec 27 dana, 1 sat i 35 min, i na taj nacin produzila sebi zivot za jedan dan, nisam ispusila 406 cigareta i ustedela 3 658 RSD.....
uhvati me neka drhtavica pre nekih pola sata dok sam ribala,pa me i sad drži ,nekako preko ramena ,bez snage i noge od koljena dolje ,kao da nisu moje,sva se tresem,...ma ne vjerujem da je zbog cigara,inače se super držim,jedino što jedem ove bonbone "bijela menta " u neograničenim količinama,stvarno se nisam nadala,da će biti ovako bezbolno,
puj,puj,puj,
da ne ureknem![]()
Otišla se provozati malo biciklom,nemam kondicije pa ne mogu dugo,poslije sam uzela ribati kuhinjske ormarice,pohvatala se ona masnoća i prašina po vrhu,kad sam završila sjela da dovršim kafu koja je nonstop tu na dohvat ruke i taaaakkkkkkoooooooo mi se pušilo,malo sam se presavijala,glasno pjevala,...evo prođe me .Mogla sam da uzmem tabex ali nisam se sjetila evo sad me ti podsjeti na njega,moram ovo izdržati,moram![]()
Neznam da li ću ja to moći,mislim ostaviti cigare,sad bi Alan Car rekao pa ne penješ se na Mont Everest,da ne znaš da li ćeš moći,trebaš samo ništa ne uraditi,tj. ne zapaliti cigaru,negdje unutra u sebi nemam taj osjećaj da sam zauvijek raskrstila sa cigarama,treba mi podrška,neko da me ubjeđuje,ma ja sam kreten![]()
Ako ne mozes da prihvatis zauvek a ti odredi dan do koga neces zapaliti, pa kad dodje taj dan ti odredi sledeci i tako nikad nije trajno vec na neko vreme. I to radi dok god ne zaboravis koji si dan odredila.
Imas na internetu koji su side effects ovog leka.... kod nekih je doslo do samoubilackih misli kod nekih do napada panike kod nekih do napada paranoje.... nije za zezanje.. zato sam negde i rekala ako nisi sigurna da zelis da prestanes ne zezaj se sa time..... ja sam licno korisitila manje doze od predvidjenih.... inace izazivao mi je nevidjenu suvocu jezika.....[/QUOT
Moram da pogledam, mada meni je danas 2 dan kako nepusim i 7 kako pijem tabex. I skroz sam dobro, Nema nervoze, panike , kriza. Nikakve probleme nisim primetila. Tako je bilo i prosle godine.
Moram da proverim