Lady Hawk
Ističe se
- Poruka
- 2.511
nisam zapalilia 30 sati i dodje mi drugarica i ladno uzmem jednu i zapalim
ista ja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam zapalilia 30 sati i dodje mi drugarica i ladno uzmem jednu i zapalim
ista ja
i sta si ti dalje preduzela
i sta si ti dalje preduzela
I još nešto, cigarete su, bar u mom slučaju, više društvena navika nego fizička potreba.
Ja danas popuših jednu, drma me PMS (tu jednu nisam mogla da preskočim jer bih nekog ubila). Od sutra nema više.
Cak sam razmisljala da se strpim opet do petka jer vikendom necu maknuti nigde iz kuce pa ce mi biti lakse, ali daleko mi taj petak
Kad pogledam sebe ja sam neverovatan zavisnik, kad mi je bilo 30 sati ne konzumiranja cigareta, ja sam pocela da se znojim, a ne radim nista...ne mogu taj osecaj opisati...ali mozda je ipak najbitnije da imam zelju jer ja stalno razmisljam o prestanku
Imam je ja, ali mi je grozna, nekako mi je ljuta i slatkasta. Nije mi ni palo na pamet da je koristim,Devojke, ja se zaista želim da vam pomognem i znam da je teško.
Danas sam se čula sa prijateljem koji već preko mesec dana koristi električnu cigaru. I vrlo je zadovoljan.
U početku je pušio i obične i nju, ali obične baš kad bi osetio neku extra potrebu. Uglavnom samo nju. I prezadovoljan je. Sad puši samo električnu.
Kaže i nju sve redje.
Mislim da ona može da pomogne što se tiče tih kriza.
a gde se moze nabaviti ta elektronska cigara i koliko kosta i kako to u opste deluje
Gde nam je luckystar?
Da nije postala lucky strike?
Nisam, nisam... ali sam rekla da se ne javljam dok skroz ne batalim... da ne bih vama smetala sto se borite....
...ja sam pushila 3-4 kutije na dan u jednom periodu i prestala...![]()
Dobar momenat za prestajanje mozze da bude onaj koji ti je najgori. Ako se izborish sa problemima sa obe ruke bez cigarete onda vidish da ti ne trebaju i znash da mozzesh bez njih.
Ja koliko primechujem, tebe je strah da prestanesh. Ne vidish sebe kao nepushacha...ne znam koliko si mashtovita, ali pokushavaj sebe da zamishljash u buduchnosti kako radish razne stvari a da ne palish cigaretu. Tvoja slika tebe u tvojoj glavi ukljuchuje gorechi shtapich, ali ti se nisi sa tim rodila, nije ti neophodno i budimo realni, kako to mozze da ti pomogne u bilo chemu?
Zamishljaj kako drzzish ruke, kako se borish sa emocijama bez cigareta da ti otezzavaju.
Jer one to rade. Otezzavaju....
Veruj mi da mozzesh da se izborish sa svim situacijama u zzivotu bez njih. Josh che ti biti i lakshe i lepshe...ako sam ja uspela, svako mozze. garant.
Neche ti nedostajati...
Ne znam da li je dobro stalno odlagati, kao studenti - od sutra učim.
Probaj da izbegneš šefa, reci da ti nije dobro ili da ti je hladno. U svakom slučaju probaj da ne pušiš što duže možeš, dok te ne uhvati žestoka frka. I, kao što reče Mirko, iscrpi sebe fizički, preznoj se nekom rekreacijom, stvarno pomaže.