Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Peti dan na zybanu.
Do juce sam bila jedna od onih koji pricaju da uzivaju u cigareti,
bla, bla, da ih opusta i ostale price.
Da li je dejstvo zybana ili knjige, ali pocinjem da se gadim svakog
momenta u zivotu koji sam provela sa cigaretom.
Danas se pitam zasto sam uposte pocinjala. :dash:

E bas tako....sad se i ja pitam isto(DEVETI DAN NEPUSAC!!!)...ustvari...sad se kao ono pravim malko luda...ko pusio?ja?ma kakvi:roll:

CLAPPING_GIF_RE_OK_PEOPLE_I_NEED_YOU_HELP-s300x225-49282.gif

Ja prestala da pušim 11.07.2011. u 11 h (pomislila sam da je možda trebalo da čekam novembar... :think: ) posle 25 godina. Ovoga puta uz knjigu Alena Kara, i počinje da me hvata frka što je ovoga puta bilo tako lako :eek: Sve me strah da me ne spopadne "nešto" iza nekog ćoška i natera me da ponovo propušim...

Imala sam jednu nesrećnu epizodu sa Zybanom, pre 5 godina, koja je bila prava noćna mora. Od glupog Zybana, i njegovih onoliko neželjenih efekata :histericna: :rida: :besan2: :udriglavu: :poludeo: :kletva:, prošla sam pravu apstinentsku krizu, sa trešenjem i glupostima, i sve vreme se borila sa suvim ustima i totalnom nesanicom, i tokom 9 meseci prividnog nepušenja i mučenja (sanjala sam cigarete, žudela sam i dalje da pušim), palila sam ponekad onu "u društvu", ako sam pila neki alkohol. I posle svog tog maltretiranja na kraju sam ispala prava :ovca: I još sam se ugojila, u godinama kada to nije više tako lako skinuti...

Sada imam problem sa zadržavanjem tečnosti - ova vrućina me tera da pijem više nego inače (a i inače pijem oko 2 l dnevno), a i nervoza koja me uhvati kad sam u situaciji u kojoj bih obično zapalila cigaru me tera da pijem... Ima li ko neki predlog?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back