Nemam vremena za dublju analizu, ali samo da vam recem ovo.
Dakle, vec sam pisala o tome, ponavljam se, ali neka.
Pusila sam oko 1,5-2 kutije oko... 23 godine, a ne pusim...

stalno moram da se sracunavam, dakle ne pusim oko 4 godine valjda. Sad me ubijte ne mogu da se saberem

Svakako ima to na temi, spominjala sam bezbroj puta.
Elem. Posle, nisam sigurna posle koliko tacno, ali mislim posle godinu dana, ja nisam ni pomislila da zapalim.
Pa ljudi moji ja ne "izdrzavam". Meni se jednostavno uopste ne pusi! Ali stvarno. Prosto sam zaboravila sve to. Taj period. Stvarno uopste ne zelim cigaretu. Imala sam i smrtni slucaj, imam sve to vreme od kada ne pusim neku tenziju u zivotu koja ne popousta, imam probeleme kao i svi ljudi, ali cigreta... ma ni na kraj pameti.
Iskrena da budem, da nije vas ovde, jos bih ih se manje secala.
Znaci imam povremeno po neki mali malecni milisekund kada pomislim na njih, ali to toliko kratko traje da ne bih stigla da zapalim ni da su tu odmah pored mene. Nemam nikakvog razloga da pisem neku neistinu, pisem vam samo ono kako ja to dozivljavam.
Sa vama ovde sam samo (samo!) to naucila, da ipak i pored svega budem oprezna. Pipi stalno opominje na to, i ja zaista prihvatam taj savet. Imam to na umu.
Eto. Nadam se da sam barem nekome dala malo nade da ostatak zivota nije "trpljenje", vec potpuno normalan zivot.
Sve vas

i zelim da istrajete i da na to djubre vise ne pomislite.