Ako će iluzija uspeti da natera mozak da luči endorfin - onda neka ...
(placebo ?)
U tu svrhu preporučijem čokoladu i zanimljivo društvo! Mislim da je to mnogo bolja ideja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako će iluzija uspeti da natera mozak da luči endorfin - onda neka ...
(placebo ?)
U tu svrhu preporučijem čokoladu i zanimljivo društvo! Mislim da je to mnogo bolja ideja![]()
..ljudi ostave ženu i decu a kao ne mogu cigare..idi begaj
Lacibg
to sto ti zelis je neostvareni san svih pusaca. Niko nikad u tome nije uspeo sem na neko krace vreme, iz razloga sto je priroda droge da trazi sve vecu i vecu dozu a ne obratno.
Hvala svima na podrsci, divni ste
Samo da kazem da kod mene nije problem sto u cigaretama vidim zadovoljstvo, vise ih uopste ne vezujem za bilo koje zivotne situacije sem za jednu jedinu: kad mi se zareda vise stresnih dogadja odjednom, tad pomislim na jednu-dve cigarete samo tog dana kao da ce preko njih iscureti iz moje psihe sve to lose sto osecam. Znaci vec par puta kad sam propusila htela sam jednu-dve cigarete tog dana, uopste mi nije bila namera da propusim ponovo i ni po koju cenu ne bih vise za sam pusac. Volela bih kad bih mogla tu iluziju da pobedim. Jer nikad nisam sebi svih ovih meseci dopustila taj luksuz da zapalim iz zadovoljstva, ni jednom, a imala sam bezbroj kriza. Znaci samo kad se osetim slomljenom zbog neceg ili uzasno zabrinutom kad panicim oko neceg. A stresnih situacija ima skoro svakog dana, i uspevam, ali nekad kad je pritisak uzasan onda bez ikakvog razmisljanja i bilo cega samo odem po kutiju i zapalim.
Kako ide Angel4U?![]()
Drzis se? Ja da, nema cigareta danas.