Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zaista devojke, divno ste se raspricale. Lamar nikako ne odlazi, ti si ovde velika porska i nama koji ne pusimo skoro 5 meseci i vise. :zag: Zato svi zajedno samo napred, razgovor jos nikome nije naskodio.
Jav 74 srecan povratak kuci i nemoj slucajno sada da pokleknes. A sto se tice Step i Kvinceze, pa one su veolike devojke nece da prave slicne gluposti. Samo hrabro! :klap:

Prva kafica je bila teska, druga ce biti laksa, pa jos laksa....
I onda ces da pijes kafu i uzivas u njoj a ne u onom smrdljevku.
Kao sto ja cinim trenutno :)

Vendi, hocemo li da pravimo vatromet kada budes napunila 6 meseci? :)

Hocemo prijatelju moj! :zag: Slobodno mogu da te nazovem tako, jer si mi ti mnogo, mnogo pomogla da ostavim cigarete! :klap: Pozdravljam te mnogo, a ostali neka slede nas primer kao i mnogih koji su ovde ostavili zauvek duvan i pomagali jedno drugom!
Boske, kako je, nema te da se javis! Jav bravo, samo tako nastavi i pokusaj molim te da ne mislis na cigarete. Zamisli nisi se rodila sa njima, ta navika i je stecena. Uzivaj sada mirisljavice! :klap:

Jav, ma hajde. Proci ce.
To je prolaznoooooooo.
Covece to je prolazno. A kad bi ponovo zapalila (pu-pu-pu... daleko bilo), to je onda ebote trajno.
Ma ko sisa cigare. Nemoj molim te.
Pomisli da sada pokvaris sve, pa onda jovo-ponovo :sad2:
Ma ti si nasa hrabrica. Neces ti da se predas.
Ako ni A nisi rekla za operaciju, zar da te pobede cigare?
Ma samo pokreni razum i bice sve u redu.
Hajde napolje, vidi kakvo vreme za setnju :)
:zag::cmok2::zag:

Hocemo prijatelju moj! :zag: Slobodno mogu da te nazovem tako, jer si mi ti mnogo, mnogo pomogla da ostavim cigarete! :klap: Pozdravljam te mnogo, a ostali neka slede nas primer kao i mnogih koji su ovde ostavili zauvek duvan i pomagali jedno drugom!
Boske, kako je, nema te da se javis! Jav bravo, samo tako nastavi i pokusaj molim te da ne mislis na cigarete. Zamisli nisi se rodila sa njima, ta navika i je stecena. Uzivaj sada mirisljavice! :klap:

Vendi hvala ti, ali preuvelicavas moju ulogu u tvom ostavljanju cigareta :) (mada hvala ti svakako).
Ti si naravno moja prijateljica, ali to prizilazi iz naseg prepoznavanja u dobroj nameri koju emitujemo i ti i ja.
A zasluga za cigarete pripada samo tebi.
Svi mi oko tebe smo bili mala pomoc, ali dzaba bi nam bio sav trud da TI nisi ODLUCILA.

:zag:

A kada napunis 6 meseci pravimo vatromet. Ne mogu da verujem da ce to jos malo. Kad pre :eek:

PS. Jav, ja imam utisak da je Vendika JUCE ostavila cigare. A ono jos malo 6 meseci. Brzo to prodje, koliko god ti se sada cinilo daleko. Pa hajde i tebi da pravimo vatromet. Sto samo Vendika da se raduje :)

:D:D:D
Jav, ma hajde. Proci ce.
To je prolaznoooooooo.
Covece to je prolazno. A kad bi ponovo zapalila (pu-pu-pu... daleko bilo), to je onda ebote trajno.
Ma ko sisa cigare. Nemoj molim te.
Pomisli da sada pokvaris sve, pa onda jovo-ponovo :sad2:
Ma ti si nasa hrabrica. Neces ti da se predas.
Ako ni A nisi rekla za operaciju, zar da te pobede cigare?
Ma samo pokreni razum i bice sve u redu.
Hajde napolje, vidi kakvo vreme za setnju :)
:zag::cmok2::zag:

Rado bih pošla u šetnju,ali ne smijem da prehladim,jer se taman lijepo oporavljam,a ovdje je snijeg i duva jak vjetar....NEĆU,drugarice......ne dam se.....pijem vodurinu i vitamine na litre i zbog čišćenja organizma i zbog oporavka od operacije....nervira me malo svijež ožiljak na vratu,ali će i to proći...kupila sam sebi dosta nove garderobice da se nagradim,ali mi vrijeme ne da da je prošetam...otopliće valjda uskoro......hvalaa vam,znam da ću ovdje uvijek naći podršku.čudno mi je što sam se juče ekstra osjećala,a danas ovo.smiješno...papirnato malo đubre kojem sam robovala 15 godina...znate šta mi je još interesantno?Što uopšte ne kašljem....ima li veze što sam pućkala,a ne uvlačila?kašalj bi mi bio poguban za ranu,a na svu sreću nema ga.lice mi djeluje puno svježije,čulo mirisa i ukusa se vratilo,nee smrdim,ne trošim pare....sve u svemu,fizički se osjećam ekstra,nemam nikakvih tegoba,jedino psiha me danas razvalila,ali,opet,čitajući vas,prošlo meeee.....:D:D:D:D:D:D:D:D

imam jedno pitanje,za vas iskusnije...već 3 dana me zovu u goste prijatelji kod kojih sam ranije obožavala da pođem.međutim njih svo petoro,plus mm šesti,duvane....da li da testiram sebe i pođem,gušim se i trpim(i možda padnem)ili da ih odbijem,jer sam još friška....slušala sam razne verzije,jedni kažu-budi karaakter pa idi taamo,drugi .kloni se u početku takvog društva....evo vam pitanje za forum,interessuju me mišljenja.

Ni ja nisam kasljala. Nikada. Ni dok sam pusila ni kada sam ostavila.
Jav, drzi se. Ne daj se. Bas mi je drago za garderobicu :)
Volim lepe krpice.
Nisam neki kupoholicar, ali volim da kupujem. Kupujem promisljeno.

Kada ti dodje kriza ti nam pisi sta si lepo kuila :)

ja sam štekala pare,pa sam sad odlučila sebe častiti,i za operaciju,i za prestanak...pukla sam dosta parica ali sve extra stvarčice....naajdraža mi je bordo kožna jakna i ruksak:-)))))

Ja cu ti reci da ne znam odgovor.
Te probleme sam imala pre 4 godine i zaboravila sam.
Samo znam da smo istog dana prestale da pusimo moja sestra, ja, i moja najbolja koleginica-pusac.
I znam da mi je to jako olaksavalo stvar.
Eto toga se secam sa tih samih pocetaka.

A u vezi ovog sto pitas, nek se jave ovi sveziji sa svojim iskustvom :)

Draga moja Lamar, mala ispravka 09.marta ce biti 5 meseci, sacekacu ja za vatromet jos mesec dana. Ali i to ce da proleti! Inace, ne brani se imala si mnogo uticaja na mene prilikom ostavljanja duvana.
A sad Jav da vidimo u cemu je problem. Pa nema ga draga moja, ti si sada kod kuce sa svojima, operacija je prosla dobro, odlicno se oporavljas, zahvali se Bogu, sta ces vise. Hajde, to ti se sada samo cini da ti se toliko trazi cigareta, a u stvari dosla si kuci i prohtelo ti se da opet pijes kaficu uz cigateru. Cista glupost. Dokazi svima da mozes i hoces da istrajes. Idi slobodno kod prijatelja, a ko te bude pomudio cigaretom taj ti je neprijatelj i odmah ga sutni. Ja u kuci imam i dalje muza koji ne da pali, nego ih jede, pa sam opet uspela, jednostavno ga ne primecujem. Ima pravo kada pusi da sedi pored prozora gde je ukljucen ventilator koji izduvava smrad. A ti javljaj kako ide i samo citaj forum pa makar sve ispocetka.
Opet sam ja dosadna, ali nema nam Bosketa. Da nije... ne daj Boze... Pozdrav svima!:bye:

imam jedno pitanje,za vas iskusnije...već 3 dana me zovu u goste prijatelji kod kojih sam ranije obožavala da pođem.međutim njih svo petoro,plus mm šesti,duvane....da li da testiram sebe i pođem,gušim se i trpim(i možda padnem)ili da ih odbijem,jer sam još friška....slušala sam razne verzije,jedni kažu-budi karaakter pa idi taamo,drugi .kloni se u početku takvog društva....evo vam pitanje za forum,interessuju me mišljenja.

Pa moj savet ti je da ides, zato sto su cigare nesto sto joj non stop oko nas i to ne sme da bude razlog da pokleknemo. Jedino ako ti bas ne osecas da neces moci da izdrzis, u suprotnom idi slobodno. I savet: uzmi obavezno nesto u ruke ( ja sam papiric) zbog onog najgoreg - sta sa rukama? I nemoj da mislis na cigare. Uzivaj u prici i drustvu ljudi koje volis i na to se koncentrisi. Bice ti lepo:D

I nemoj da paničiš zbog kriza.One su normalne,potrebne,moraš proći kroz to.Pa,čisti ti se organizam!
Nikom od nas nije bilo lako,a nekima (meni,npr. :whistling:) još uvek nije lako.
Dok razgovaraš sa ljudima, na početku ćeš morati svesno da se kontrolišeš,
da se orijentišeš na razgovor, jer budeš li čeznutljivo gledala kako pale jednu za drugom, ode energija u pogrešnom smeru.Vremenom će ti takve situacije postati normalne.Ono što je najlepše u svemu jeste osećaj trijumfa i samopoštovanja (najčešće ujutro, kad se probudiš), jer si pobedila snagom volje.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back