boske666
Zainteresovan član
- Poruka
- 125
Od sutra bez nikoreta!
Setaj kad kriziras,uzmi Orbit,Fisherman's Friend,H2O,...
Mozes TI to!

Mozes TI to!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne mogu boske bez nikoretaa,da ih nije jela bih kao sumannuuta.....ovaako žvaćeem 3h i pijem vodu,i prrođe krrizaOd sutra bez nikoreta!
Mozes TI to!![]()
hahahaha,bravo legendo,provalila si me sskroz.ja sam frku od operacije zamjenila drugom....i,vjeruj mi,upalilo je.noć pred opeeraciju umjesto da razmišljam hoću li ostati promukla,hoće li biti maligno,hoću li se probuditti iz aanestezije,hoću li imati ružan ožiljak,ja sam paatilaa za cigarom....metoda eksstra....preebrodih ja ovako postoperativni oporavak(danas se umalo onesvjrestih od vađenja drena),preguraah 7 dana bez mog slatJav jel prosla kriza?
Ti bre ebte samo kukas za cigare! A operacija?
Hej bre pa ti si operisana ako si zaboravila
Msm stvarno, pa ti ni rec o operaciji! Pa ljudi od operacije stvore najznacajniji dogadjaj u svom zivotu, a ti zapela cigare, cigare, cigare
(Npr moja baba-strina bi mogla da ti u detalje opise svoju operaciju iz 1959.god. Mogu da ti sredim da i tebi isprica ako hoces. Tesko da osim tebe ima jos neko kome ona to nije ispricala)
Zato misli fino k'o svi bolesnici. O rani kako zarasta, svaki cas viri u nju, o doktoru (jos ako je neki), sestrama, higijeni u bolnici, o lekovima, kako da zezas sve po kuci kad se vratis.... pa da vidis kako neces stici da mislis o glupostima.
Hajde, ponasaj se lepo kao svi bolesnici (ono:kukaj, kmeci, izvoljevaj) i cigare ti nece pasti vise na pamet
![]()
hahahaha,bravo legendo,provalila si me sskroz.ja sam frku od operacije zamjenila drugom....i,vjeruj mi,upalilo je.noć pred opeeraciju umjesto da razmišljam hoću li ostati promukla,hoće li biti maligno,hoću li se probuditti iz aanestezije,hoću li imati ružan ožiljak,ja sam paatilaa za cigarom....metoda eksstra....preebrodih ja ovako postoperativni oporavak(danas se umalo onesvjrestih od vađenja drena),preguraah 7 dana bez mog slat
kog dječaka skoncentrisavši se na apstinencijalnu krizu....a rana mi je extra,zapalila nisam,sutra idem kući,jedva čekam.....RAZUMIJEŠ LI POENTU,LAMAR?
TAČNO TAKOKako ne bih razumela!
Dakle sva je sreca da si bila pusac!
Inace bi se plasila operacije i tih kojekakvih trivijalnosti!
Ovako boli te uvo!
Ti si patila za cigaretom
Nego bez zezanja, sutra kuci pa najsladjeg decaka u sake, muza za ruku, pa srecna i zadovoljna sto je zivot ponovo lep i bez ikakvih opasnosti po vas, pravac... pa pravac u zivot. I to onaj u kome vise neces traziti djavola (znas ti dobro ko je ovdedjavo ).
![]()
Draga jav 74! Mnogo mi je drago sto je sve dobro proslo oko operacije. Veruj mi da sam htela da ti kazem nesto slicno kao Lamar, ali sam pomislila da se mozda ne naljutis. E sada da ti kazem ovo: ako budes zapalila kada se vratis kuci, onda te zaista vise ne treba podrzavati, i to samo iz razloga sto si bila bolesna, operisana, imas dete kod kuce koje smatram da mnogo vise volis nego proklete cigarete. Pa prema tome, ti nisi kao ostali ovde na forumu, kod tebe je slucaj specifican. I zato draga moja, glavu gore, ide prolece i da te ne cujem da imas frku vise.. Ma kakva frka zeno, budi srecna da si odlicno prosla, a da sada trujes sebe tim gov.... onda ti treba psihijatar. Eto od mene toliko, izvini molim te ja zato ne smem da pocnem da pricam puno. Jos jednom mnogo pozdrava od mene, i javljaj se, budi pozitivna. Vidis kako Boske, cuti covek i polako, eto postade ozbiljan nepusac. Pozdrav svima i ne ljuti se.
u pravu si,i sasvim je logično sve što pišeš...ali što kažu forumaši,treba volja i motiv...ja sam ih pronašla.naravno,sad slijede opasne situacije u rl,ali sam ,zahvaljujući čitanju ove teme spremna na njih....pišemo se,izvinjavam se na kuknjavi kad me hvatala kriza.puno te pozdravljam
Ma ne izvinajvaj se.
Samo ti kukaj kad god ti je tesko.
Sve je to normalno.
Zato smo ovde.
PS. Bolje da kukas, nego da cutis i nedaj boze pu, pu, zapalis![]()
Koliko dugo ne pušiš u ovom (poslednjem, jel tako) pokušaju?
Jel si instalirala Quit counter?
Da, u četvrtak će biti četiri nedelje .
jav je stigao kuci iz bolnice,uziva.stan cist,provjetren,svi mi ugadjaju,cijede voce,soki2e.uhvatila me kriza kad je padao najveci snijedg
Ih,na 30 koraka od stana,a radi do 22 h.
Pa,da tu smo negde po stažu. Prvi pokušaj je bio 1/2 godine, drugi 3,5 meseca i
sada ... pa, trebalo bi:treća,sreća ...![]()
Ajde bre gde sad da popustis?Nemoj,molim te!jav74 i ostali, kako se držite?
Ja sam u onoj fazi kad više nisam sigurna zašto sam prestala da pušim
Znam, skroz je glupo. Ali mnogo me nešto hvata kriza, haos mi je na poslu...
A baš bi bilo bzvz, ipak će uskoro mesec dana...
E ljudi moji,,, Stvarno treba proklinjati dan kad se zapali prva cigareta.
I ne mogu da poverujem da je ta glupa navika toliko jaka...
Ajde bre gde sad da popustis?Nemoj,molim te!![]()
U jednom trenutku poveruješ kako je su sve teškoće sada iza tebe,opustiš se i pomisliš: neće ništa biti,ako sada povučem koji dim.