Vendika
Primećen član
- Poruka
- 812
Ne mislite narode na krizu, samo glavu gore i nastavite zivot bez cigareta!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro dosla Step! Nista strasno, okliznula se pa ustala. Ali sada pokusaj da to bude "ono pravo". Uz tebe smo, samo nastavi. 8.dan, pa to je pravi pocetak. Dan po dan i ne misli da je neizvoljivo!Pozdrav drugari, .... stari,novi i povratnici!
Uh,otkad se nisam oglašavala. Nisam ni mogla da se oglašavam kad sam se vratila starim navikama. I potrajale su ni više ni manje nego ...sad sam nešto računala... oko 5 meseci.
E,sad sam (bar mi se tako čini) baš nako stvarno odlučila da se ratosiljam ovih g... Nisam htela da se javim dok ne napravim neki ozbiljniji iskorak,duži od 2-3 dana, koje sam za ovo vreme u više navrata činila. Danas mi je 8. dan bez duvanskog dima.
Mogu Vam reći da mi i nije toliko strašno kako sam mislila. Lakše je nego prošli put. Jedino moram da budem jaka kada se iznerviram ili kad kriza naiđe onako iznebuha, ničim izazvana. Naravno, mene odvikavanje opet podseća na hodanje po poledici. Ništa posebno teško, ništa neizvodljivo,ali ne smeš da se opustiš, jer u suprotnom , ode mast u propast.
Pozdrav drugari, .... stari,novi i povratnici!
Uh,otkad se nisam oglašavala. Nisam ni mogla da se oglašavam kad sam se vratila starim navikama. I potrajale su ni više ni manje nego ...sad sam nešto računala... oko 5 meseci.
E,sad sam (bar mi se tako čini) baš nako stvarno odlučila da se ratosiljam ovih g... Nisam htela da se javim dok ne napravim neki ozbiljniji iskorak,duži od 2-3 dana, koje sam za ovo vreme u više navrata činila. Danas mi je 8. dan bez duvanskog dima.
Mogu Vam reći da mi i nije toliko strašno kako sam mislila. Lakše je nego prošli put. Jedino moram da budem jaka kada se iznerviram ili kad kriza naiđe onako iznebuha, ničim izazvana. Naravno, mene odvikavanje opet podseća na hodanje po poledici. Ništa posebno teško, ništa neizvodljivo,ali ne smeš da se opustiš, jer u suprotnom , ode mast u propast.
Ćao drugari,
Kakav užasan dan. Početak jutra: žena pešak koja mi izleće ispred auta na mestu gde pešaci ne bi trebalo da budu ni u ludilu (jedino ako žele da se samoubiju)... Napadnuta od nervoznog kolege, provocirana od frustrirane koleginice... Drugarica koja se iz čiste gluposti naljutila na mene, i ne mogu da joj objasnim da nisam želela da je uvredim šalom (za koju i dalje mislim da je benigna)...
Vala, ako danas nisam zapalila, teško da ću ikada.
Znam, ima i gorih situacija. I one treba da se izdrže. Ali i ovo danas trebalo je izdržati. Naročito što mi je u svakoj od ovih situacija prva pomisao bila CIGARETA. I čitav dan ne mogu da se oduprem tom razmišljanju... dim, cigareta, blaženstvo... Ali lažno blaženstvo - podsećam se.
Idemo dalje
Držite se ljudi. Sve može da se prevaziđe!
Mogla bi ekipa sa dužim nepušačkim stažom da nam ispriča kako je naučila da se izbori sa stresnim situacijama bez cigareta...
da ne prepisujemNismo mi nista pametniji od tebe, veruj mi. Samo smo cvrsto odlucili da ne prezivljavamo te muke ostavljanja po sto puta. Jer jednom se ostaviti mora. Takva su vremena.
Kod tebe je to "jednom", evo bas sada![]()
Ako ikako mogu da se ubrojim u te sa "duzim"nepusackim stazom, onda je to ok. Ali kao sto rekose Lamar i Harmoni, nema tu neke filozofije. Sa cigaretom, da si sada poklekla, bilo bi ti mnogo teze. To se meni dogodilo prvi put kada sam ostavljala. Bila sam dosta cista, i tada naisao neki djavo, sve stres za stresom i popustim. Veruj mi da sam se posle zbog te upaljene cigarete nervirala vise nego sto sam se borila sa nezgodnim situacijama. Krivila sam sebe da sam slabic i sl. Nista mi ta cigareta naravno nije pomogla koja je izgorela za nekoliko min.
UFF, ala ja pricam, nadugacko i nasiroko a sve to su devojke rekle pre mene u nekoliko reci. U svakom slucaju, citas ove moje gluposti i nemas vremena da zapalis. ha ha ah
Od novaka na čistakau sredu dajem pljugama 40 dana
Sloboda posle 17 godina robije!
Od novaka na čistakau sredu dajem pljugama 40 dana
Sloboda posle 17 godina robije!
Ja nisam zapalio vec skoro 80 minuta.Al sad cu.
Ko zna, mozda takav njegov stav izazove tvoj inat i zaista pomogneI tako, pričamo danas preko telefona,a on kaže da su mu rekli da sam opet ostavila cigarete ,,zbog njega,, i:,, Ma, opet ćeš ti propušiti.Evo,sigurno.Hoćeš da se kladimo? Ma,šta ti je,...kao da je sve to od cigara,...,,
I to mi je neka podrška, bzv ...
YESSS!O što me zeza prijava na forum, pa to ti je... Administratori, gde ste
Ljudi, samo da vam kažem da ne bih imala obraza zbog vas da zapalim cigaretu. Toliko ste divni i srdačni i nesebični, nemam prave reči da objasnim koliko mi značite.
Ja već treći dan imam krizu u smislu da sam luda od nerviranja i da mi pada na pamet cigareta. Ali čudno je to... Razmišljam, e sad bih zapalila, pa nek ide sve... A onda "mrtva-ladna" dva sata sedim pored pušača i razmišljam koliko se truje... A ja ne...
Dakle, moj mozak je ODLUČIO da ja više NE PUŠIM. Ostala je glupa navika i pomisao da bi me cigareta smirila. A ona bi me samo u ambis gurnula, znam.
Zato... NE DAM SE. U ponoć će biti tačno dve nedelje![]()
A ovo je itekako građenje karaktera i volje.
I izvojevajući ovu bitku, sutra ću s pravom moći da kažem: Ja mogu sve !!!
Ljubim vas sve do neba!!! Hvala vam puno!