Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas bi trebalo da je sudbonosni dan, kada krećem sa ostavljanjem cigareta.....do sada bi trebalo da sam ispušila 5 kom.
Ništa posebno ne osećam...ni nervozu ni tremor, samo ne znam šta da radim, ranije kada mi je kao dosadno, kuvam kafu i palim cigaretu, sada nemam pojma šta da radimi da to bude izgovor, za tu kratkotrajnu lenjost i dokonost...

Nećeš. Tu sam ti ja, cimaj me, zajedno ćemo da prolazimo...
Meni je danas sedmi dan, još juče mi je prošla kriza, danas sam skroz cool.
Super je sto si dobro, ali pazi da te ne iznenade iznenadni napadi krize. Taman kad mislis da je sve OK, desi se (mada ne mora :)) da te obuzme neodoljiva zelja da zapalis... Budi spremna i na to:!:

Svaka cast za dosadasnji uspeh!:D To je mali broj dana, ali onih najnajnajtezih kada se na muci poznaju junaci!:D
Bravo!:D

Free and Healing for Seven Days, 23 Hours and 8 Minutes, while extending my life expectancy 13 Hours, by avoiding the use of 159 nicotine delivery devices that would have cost me 1.354,35 Din..

Hehe, pa samo zbog ovog brojača ne bih nikada više zapalila cigaretu... Zamislite da opet čekam da mi dođe na ovaj nivo ;)

Ljudi, super je. Danas nisam ni pomislila na cigaretu. Spremna sam na nove krize i sigurna više nego ikada da ću ih prevazići.

Ali ono što je najbitnije je da mi je kliknulo u glavi da ja više NE PUŠIM. Ja više nisam pušač!!! Ovo je bitan "momenat u glavi". Posmatrati sebe iz druge perspektive...

I da... Dobila sam više komplimenata ovih dana od strane muškog roda... Kako dobro izgledam... To unutrašnje zadovoljstvo, što pobeđujem opaku zavisnost i što joj ne odolevam, vidi se i na licu i u pokretima i u držanju tela :D Ma, super nešto... :klap:

:think: ... :think: ... :think: ...
Mislim se, i mislim. Daaaavno je bilo (pre 4 godine), i ne bih da te zbog toga slazem.
Ali mi se cini da je posle mesec dana sve gotovo.
Mislim, sve u smislu bilo kakvih vecih kriza.
Mada mislim da je i posle nedelju dana stvar na mnoooogoooo dobrom putu.

Ostali neka napisu kako je kod njih bilo.

Ma mozes ti to, sigurna sam.
Meni je delovalao potpuno nemoguce, a evo uspelo je :)

I ko zna od kada mi ni na kraj, krajeva, krajeve, pameti nije doslo da zapalim :manikir:

I kako mi je lepo sto:

mi je kafa tako lepa i ukusna
vise ne smrdim
mogu da jedem pomorandze (i drugo voce) u bio koje doba dana
mogu da idem u bilo koji restoran
ne moram da se krijem i da pusim
ne moram da pusim ko poslednji klosar ispred zgrade
ne trosim pare na ta go.vna
nista vise ne ceka da ja ispusim jos ovu
mi je lice lepse
mi glas nije vise onako muzevan :lol:
mogu da kazem:"Hvala ja ne pusim" :)
... ... ...
i sta sve jos ne :)

:think: ... :think: ... :think: ...
Mislim se, i mislim. Daaaavno je bilo (pre 4 godine), i ne bih da te zbog toga slazem.
Ali mi se cini da je posle mesec dana sve gotovo.
Mislim, sve u smislu bilo kakvih vecih kriza.
Mada mislim da je i posle nedelju dana stvar na mnoooogoooo dobrom putu.

Ostali neka napisu kako je kod njih bilo.

Ma mozes ti to, sigurna sam.
Meni je delovalao potpuno nemoguce, a evo uspelo je :)

I ko zna od kada mi ni na kraj, krajeva, krajeve, pameti nije doslo da zapalim :manikir:

I kako mi je lepo sto:

mi je kafa tako lepa i ukusna
vise ne smrdim
mogu da jedem pomorandze (i drugo voce) u bio koje doba dana
mogu da idem u bilo koji restoran
ne moram da se krijem i da pusim
ne moram da pusim ko poslednji klosar ispred zgrade
ne trosim pare na ta go.vna
nista vise ne ceka da ja ispusim jos ovu
mi je lice lepse
mi glas nije vise onako muzevan :lol:
mogu da kazem:"Hvala ja ne pusim" :)
... ... ...
i sta sve jos ne :)

Zaista nemam sta ni da oduzmem ni da dodam! Otprilike je i kod mene isto! Pozdrav!

Zdravo drugari!!! Svaka cast Gotika i Kvinceza!!!

I ja se slazem sto se tice krize. Nedelju dana je najgore a onda u sustini sve zavisi od doticne osobe. Meni je isto bilo mesec dana malo frka. U sustini zavisi kako dozivljavas ostavljanje cigara. Ako odmah shvatis da je to samo ruzna navika i da ti u zivotu NE TREBAJU onda nema mnogo krize. Recimo kako kaze Alan Kar trudnice koje ostave cigare samo zbog deteta i propuse odmah posle porodjaja i dojenja su u stvari sve vreme razmisljale kao ja sam pusac ali cu izdrzati zbog deteta i njih sve vreme drma kriza i cekaju taj dan da zapale. Zamislite koliko je to onda psiholoska zavisnost kada prodje vise od godine a opet puse, ali njih je prosla nikotinska kriza odavno i pregurale su celu godinu. Kako je to bezveze. To je inace i moja mama uradila i evo pusi vec 40 godina i ubedjena je da ne moze da ostavi a ja joj govorim da moze i dala sam joj da procita Alana Kara pa cemo videti:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back