Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drzimo ti fige i za jedno i za drugo. Misli na ispite, setaj, nadji neku zanimaciju. Meni je pomoglo da uvek na stolu imam svezu sargarepu, celer... nesto sto mogu da grickam, ne goji, a posle toga mi ne ppada na pamet cigareta. I jos nesto, mozda je glupo ali meni je pomagalo, kad god mi se javila zelja za cigaretom ja sam popila casu vode i prala zube. Nikada u zivotu toliko puta na dan nisam oprala zube kao tada u doba "krize". Eto mozda neklome i ovo pomogne.

Držite mi fige :rida:

Drzali smo :)
Za oba. I?

Misli na ispite, setaj, nadji neku zanimaciju. Meni je pomoglo da uvek na stolu imam svezu sargarepu, celer... nesto sto mogu da grickam, ne goji, a posle toga mi ne ppada na pamet cigareta. I jos nesto, mozda je glupo ali meni je pomagalo, kad god mi se javila zelja za cigaretom ja sam popila casu vode i prala zube. Nikada u zivotu toliko puta na dan nisam oprala zube kao tada u doba "krize". Eto mozda neklome i ovo pomogne.

Uopste nije glupo! Da sam ja trenutno u problemu, ja bih ovo obavezno primenila :)

Da... Mnogi su o tome pisali na ovoj temi; Bilo je i plakanja...
Ostavila si krvnog neprijatelja, a osecas se kao da si ostavila ljubav svog zivota.
Sve ce biti OK :)
Drzi se!:heart:

Ja sam se bas ovako osecala. Gospode koja glupost! To tek posle vidis.
Link iz sledeceg posta najbolje govori o razmerama te gluposti.
Jer. To je ljubav koja ubija.

http://www.kurir-info.rs/stil/baci-cigaretu-pusenje-ubija-71835.php
pogledaj kako su lepe slike "predivne" pa mi reci da li smo svi koji smo prestali trebali da osetimo neku tugu?
a svega smo svesni i koliko steti i koliko doprinosi da "mirisemo ljubicice odozdo" ...

hebes pljuge "cokoladne bananice" su zakon !

:D

BoKte koje slike :sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

Ljudi, meni ce sledeceg meseca biti pune 4 godine od kako ne pusim.
Nego nije to vest. Barem za mene. Ja to vise odavno ne brojim .
Nego sam ja pobrkala loncice, pa sad mislilm kako punim 3 godine od kako ne pusim, sad mislim 4 :dash:
Nikako da se sastavim.
Ma pobrljavilo to od dugogodisnje konzumacije duvana :(

ostecene su ti male sive celije :D
kazu da dokle god znas koliko je vremena proslo i dalje si pusac :D
ne slazem se sa tim...
bitno je da smo postali srecni nepusaci, nedostaje nam malo da se samounistavamo ali to nam je u krvi :mrgreen:

ISTRAJTE LJUDI

Ljudi, meni ce sledeceg meseca biti pune 4 godine od kako ne pusim.
Nego nije to vest. Barem za mene. Ja to vise odavno ne brojim .
Nego sam ja pobrkala loncice, pa sad mislilm kako punim 3 godine od kako ne pusim, sad mislim 4 :dash:
Nikako da se sastavim.
Ma pobrljavilo to od dugogodisnje konzumacije duvana :(

Puno srece Lamar, ti si nam odlican primer. Svaka pohvala jer si i dalje sa nama! Puno pozdrava!

Baš tako. Savršen opis :)

Položila sam ispit, iako nisam imala mrvicu koncentracije za učenje... Misli mi beže ka ovom neprijatelju :D
Imala sam sreće danas :)

Idemo dalje.

P.S. Sjajni ste :heart::heart::heart:
Bravooooooooooo!!! Vidis da bijes bitku na dva fronta. E ovo tek sada treba da ti da snagu da istrajes dalje. Mlada si i krajnje je vreme da ostavis to djubre. Ne cekaj da ostaris sa tom ruznom navikom!

Hehe, i ja se tako osećam...
Pojela sam danas jabuku, bananu, popila litar ceđenog soka, popila 2x500mg vitamina C, pojela kesicu pistaća, 2x brusketi mareti, grickam semenke, kesten pire, čokolada.... Plus doručak i ručak :zper:
Na dobrom sam putu da se ugojim.

To mi nije problem, planiram da krenem da vežbam uskoro.
Ali konstantno bih nešto jela... Realno nisam gladna, ali samo da drndam nešto... :D

Pojela sam danas jabuku, bananu, popila litar ceđenog soka, popila 2x500mg vitamina C, pojela kesicu pistaća, 2x brusketi mareti, grickam semenke, kesten pire, čokolada.... Plus doručak i ručak :zper:

Ali konstantno bih nešto jela... Realno nisam gladna, ali samo da drndam nešto... :D

A jesi prala zube? :cool:

Poslednja izmena:

Najiskrenije ti zelim da uspes. Samo polako, dan po dan i krize ce biti sve manje. Ne plasi se sto stalno grickas nesto, pokusaj da to bude niskokaloricno, uostalom ako i dobijes koji kilogram, resices se i toga. Sve se moze uz dobru volju. A sto se tice pranja zuba... da li si ih oprala? Ha ha ha verovatno je ta moja konstatacija mnogima smesna, ali ja samo pokusavam da pomognem i docaram da smo razliciti i kod svakog od nas pali nesto drugo. Pozdrav tebi, Lamar, Pipi i ostalima!

Ćao drugari,

Samo da vas pozdravim. Sinoć cele večeri nisam mogla da se logujem na forum, ne znam iz kog razloga...

Noćas sam sanjala kolegu (pušača) i u snu osetila kako smrdi na duvan :zcepanje:
Počelo je... I podsvest je krenula da radi za mene ;)

Hvala vam svima što ste uz mene. To zaista mnogo znači.
Naročito što se ne usuđujem da objavim svojoj okolini ovu novinu, valjda iz straha da ih ne razočaram. Sebi sam ostavila prostora - što ne mislim da je najsrećnije rešenje, u fazonu "pokušaću, pa ćemo videti". Ali kako prolaze dani, naravno da sam sve dalje od lošeg ishoda ovog pokušaja.

Obzirom da smatram da je svaka žena - majka (ta uloga joj je dodeljena po rođenju), drži me misao da ovim ulažem u budućnost sebe i svog deteta (iako nemam partnera niti trudnoću u planu :D). Ali eto, našla sam sebi "viši cilj". Potreban mi je...

Gledate Noleta?

Ljubim vas puno!:heart:

:zag:
Naročito što se ne usuđujem da objavim svojoj okolini ovu novinu, valjda iz straha da ih ne razočaram. Sebi sam ostavila prostora - što ne mislim da je najsrećnije rešenje, u fazonu "pokušaću, pa ćemo videti". Ali kako prolaze dani, naravno da sam sve dalje od lošeg ishoda ovog pokušaja.
To sto ne objavljujes da si prestala da pusis je veoma pametno. Veruj mi da nisi ni svesna koliko! Na ovoj temi su mnogi pisali koliko su svi hteli da ih sabotiraju. Niko ne razume zasto, ali tako je, prema tome cuti dok skroz ne ojacas!:aha;
Obzirom da smatram da je svaka žena - majka (ta uloga joj je dodeljena po rođenju), drži me misao da ovim ulažem u budućnost sebe i svog deteta (iako nemam partnera niti trudnoću u planu :D). Ali eto, našla sam sebi "viši cilj". Potreban mi je...
Svaki razlog koji te drzi dalje od duvana je dobar!:)

Najiskrenije ti zelim da uspes. Samo polako, dan po dan i krize ce biti sve manje. Ne plasi se sto stalno grickas nesto, pokusaj da to bude niskokaloricno, uostalom ako i dobijes koji kilogram, resices se i toga. Sve se moze uz dobru volju. A sto se tice pranja zuba... da li si ih oprala? Ha ha ha verovatno je ta moja konstatacija mnogima smesna, ali ja samo pokusavam da pomognem i docaram da smo razliciti i kod svakog od nas pali nesto drugo. Pozdrav tebi, Lamar, Pipi i ostalima!

Ovoga se samo, koliko se secam, niko do sada nije setio.

Dok sam pusila nisam volela nikako da zapalim cigaretu posto operem zube. Tako da meni ovo nije smesno, ali je zanimljivo i jako korisno za one koji ne vole cigaretu posle paste za zube. Moja kuma recimo najvise voli da zapali nakon sto opere zube, tako da za nju i njoj slicne ovo nije koristan savet. Ali zato treba da ga koriste svi kojima jeste.

Dakle svi oni kojima ovo moze da pomogne, treba da koriste ovaj trik. :ok:

Vendika :bye:

Ćao drugari,

Samo da vas pozdravim. Sinoć cele večeri nisam mogla da se logujem na forum, ne znam iz kog razloga...

Noćas sam sanjala kolegu (pušača) i u snu osetila kako smrdi na duvan :zcepanje:
Počelo je... I podsvest je krenula da radi za mene ;)

Gledate Noleta?

Ljubim vas puno!:heart:

:zag:

Samo cuti i furaj svoje :cool:

Bravo Kvinceza! Sto rece Lamar samo furaj svoje i ne osvrci se... Polazi ispite, na odlicnom si putu da postanes ozbiljan nepusac, i....BRAVO NOLEEEEEEEE! Jos sam neispavana od nocas kako sam gledala ali vredelo je. Prvi put sam pratila mec iako je bilo napeto, bez cigareta, eto i to je nesto. Ranije, to je bilo strasno, jedna za drugom. A zasto sada da me neko pita ne bih umela da odgovorim, samo znam da sam tada smrdela na kilometar na duvan, a o stanu i da ne pricam.
Dakle, sve se moze uz jaku volju!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back