Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepi moji, hvala svima na podršci. Teoretski sve znam, al u praksi je prilično teško pobediti i poništiti 37 godina sopstvenog života. Odolevam još uvek, nadam se da će uskoro kriza proći.
Jutros od pola sedam do sad skoro da nisam stala sa poslom, sve u pokušaju da zaboravim da mi se puši:think:.

E pa moram da kazem.:ljutko:

Ti ne ponistavas 37 godina tvog zivota...daleko bilo.:rtfm:
Cigarete nisu osnova tvog zivota, tako da ne postoji mogucnost da prestankom pusenja ponistis bilo sta.
To je samo zavisnost od djubreta koja je predugo trajala ;)

Razmisljaj tako i bice ti lakse.

P.S. I da dodam, samo su potrebe sa kojima se radjamo jace od nase volje, npr. potreba za vazduhom, vodom i hranom.
Posto se nismo rodili kao pusaci, nikako to ne moze biti jace od nas.
Zato ne dajte se :ok:

Poslednja izmena:
Bice sve lakse i lakse...Easy way je zakon...Meni je vec 11 dan i sve redje i redje mi padaju na pamet cigarete....Znas verovatno i sama,prvih dana samo na to mislis...ja ne pusim,ja ne pusim,ja ne pusim...A sad vec uhvatim sebe kako ceo dan nisam pomislila na cigarete...steta samo sto si knjigu nabavila kad si vec ostavila...ne znam za takve slucajeve,ali ja ti mogu potvrditi da su dve moje drugarice zajedno samnom ostavile bas uz pomoc Allan Carr-a i to je stvarno neverovatan ucinak...Veruj!

Nebitno koliko ste dugo pusili,koliko kolicinski,mozete lako da ostavite...Ne bojte se
,nema kriza,nema nervoze,vi samo sebe ubedite da ste nervozni zato sto ne pusite, pa
poletite da zapalite cigaru da se smirite,a u stvari to veze nema...Molim vas ,nabavite
knjigu Allan Carr Lak nacin da ostavite pusenje,ima da se skine sa neta,nista ne

gubite.Ja sam ostavila i verujte da nije nista strasno,ali stvarno,svi to mozemo!

Samo treba da iskreno zelite..Ne treba da trpite nista,jer se nista ni ne desava,a to ce vam biti jasnije kad procitate knjigu. Ja da mogu, prepricala bih vam je ovde...jer sami tim sto citam komentare ljudi koji kukaju da im je tesko i da kriziraju vidim koliko idu pogresnim putem...Ako krizirate,pokleknucete i zapalicete cigaretu..Posle ove knjige jednostavno necete moci vise da je stavite u usta..Ne znam zasto ga ne preporucuju doktori,ne znam zasto se to krije od ljudi,zasto omalovazavaju njegovu metodu,stvarno deluje!
Ja tako zelim da ljudi probaju, jer sam ja uspela i zahvalna sam mu do groba i verujem da mu dugujem da svima preporucujem kako god mogu....Ako i jedan od vas uzme da cita knjigu,ja cu biti srecna i bice mi jos lepsi ovi nepusacki dani!:lol:

Bice sve lakse i lakse...Easy way je zakon...Meni je vec 11 dan i sve redje i redje mi padaju na pamet cigarete....Znas verovatno i sama,prvih dana samo na to mislis...ja ne pusim,ja ne pusim,ja ne pusim...A sad vec uhvatim sebe kako ceo dan nisam pomislila na cigarete...steta samo sto si knjigu nabavila kad si vec ostavila...ne znam za takve slucajeve,ali ja ti mogu potvrditi da su dve moje drugarice zajedno samnom ostavile bas uz pomoc Allan Carr-a i to je stvarno neverovatan ucinak...Veruj!

ja sam prestao da pusim pa sam je procitao (NE MOŽE DA ŠKODI) ... i DA ojacala mi je volju i stav da ne treba nikad vise da pomislim na cigarete.
zahvalan sam svojoj devojci koja me je bodrila i dala knjigu ali i svojoj volji koja se izborila sa ludom glavom i garavim plucima :mrgreen:

poljubac za Mačkicu

Necu da se hvalim, ali imam najlepsi avatar. Ali rekoh, necu da se hvalim :mrgreen:

A ti, ako si se vec izborila sa svim i svacim, izbori se i sa ovim, i nemoj dozvoliti da se nadjes u ovom sad novom ponizavajucem polozaju u koji su baceni svi pusaci. Moram priznati da mi ih je malo zao, a onda pomislim da ce kod nekih to uticati pozitivno u smislu odluke o ostavljanju, pa mi ih je onda manje zao... I tako ne mogu da se odlucim :think: , zaomi-nijemizao-zaomi...

Evo i mene opet...;)
Danas je 13. dan i za sada je ok.Nemam krize i prestao sam sa pusenjem odjednom bez ikakvih sredstava i sl.Cak ni ovu knigu koju toliko spominjete nisam video,mozda je nekad ako stignem procitam videcu.
Uglavnom zelim da kazem da nikakva dodatna sredtva nisu potrebna,samo cvrst volja i to je to.
Sinoc sam imao malu frku,bio kod prijatelja na slavi,pa znate kako to vec ide,dosta klope pa posle hladno pivo,pa je bilo malo povuci-potegni,ali nisam je zapalio...:whistling:
Jos jednom hvala svim forumasima na podrsci,ne znam za ostale,ali meni dosta znaci kad mogu da podelim ove trenutke sa ostalima...

Meni 8 meseci:zurka:

Sto se tice novog zakona glupllu stvar nisam videla. U sustini nista se nije ni promenilo. Kafici su se naravno opedelili za pusacke, ato je sustinski problem. Zasto su pusacki? Zato sto ima JAKO PUNO pusaca. E na tome treba da se radi, Da podignu svest naroda da treba da ostave, tj. da ne trebaju ni da pocinju. Kod nas jos vlada misljenje da su cigare vrsta uzivanja i da si cool ako pusis. Evo sedim u kancelariji a preko puta je osnovna skola i upravo gledam gomilu dece na odmoru koja puse a imaju -15:(

Prolazi drugi dan:D bez cigareta, kriziram, ali ne tako žestoko koliko sam očekivala. Nisam ni kafu popila, imam malu glavobolju. Sve u svemu podnošljivo. Uz sve druge motive greje me i pomisao kako će gomilica para na koju ostavljam novac koji bih dala za cigarete lagano da raste i šta ću sve moći sebi da priuštim:cool:.
Hvala svima na podršci, potrebna mi je i te kako:)

za ovih osam i po' meseci sam uštedela:
- 10 dana u Egiptu ili
- 4 zimske gume vrhunskog kvaliteta ili
- gorivo za 7.500 km ili
- fotelju sa masažerom ili
- 7 parfema ili
- 4 para čizmica ili...

ma malo li je na ovu skupoću?:D

za ovih osam i po' meseci sam uštedela:
- 10 dana u Egiptu ili
- 4 zimske gume vrhunskog kvaliteta ili
- gorivo za 7.500 km ili
- fotelju sa masažerom ili
- 7 parfema ili
- 4 para čizmica ili...

ma malo li je na ovu skupoću?:D

Ma gde malo!!!
Pisala sam vec ovde da smo moja sestra i ja racunale, da smo popusile za tih 20-ak godina koliko smo pusile, STAN! Ne bas na Dedinju i ne bas u dva nivoa, ali svakako jedan normalan stan. Eeeee, gde nam je pamet bila :dash: .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back