Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Zeleni chaj i voda, eventualno Oligovit i postigla si to sa manje para i sigurnije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne fizicki. To je proslo. Psiha je cudo. Taman mislim da me proslo i da nije strasno, onda me par dana lupa nezadovoljstvo ili neka cudna tuga prozeta opsesijom ka pusenju. Ali dobro i to je proslo, i idemo dalje.
Znam o cemu pricas.Fizicki nije nista,navikla sam bez njih.Psihicki mi fali onaj osecaj''jos ovu da ispusim i uradicu to''ili''evo da zavrsim i zapalicu jednu''
Kako vi za rad?Meni se cini da sam brze obavljala stvari,tj sa vecim entuzijazmom ....
Nekako sam se ulenjila..ili je to samo moj osecaj.
Mada iskreno,sve drugo je lepse kad si nepusac![]()
Ne fizicki. To je proslo. Psiha je cudo. Taman mislim da me proslo i da nije strasno, onda me par dana lupa nezadovoljstvo ili neka cudna tuga prozeta opsesijom ka pusenju. Ali dobro i to je proslo, i idemo dalje.
...ja sad ne pušim a neću ni pušiti!
......anisam nikad ni pušio,....![]()
Samo da podignem temu
Gde ste ljudi![]()
Zeleni chaj i voda, eventualno Oligovit i postigla si to sa manje para i sigurnije.
e, ja taj zeleni lochem i ovako...+ kefir (da budem sigurna da tju zivjet bar 200 god...)
te ehinacea kapi...
inace, jucer ostavila cigarete...zauvijek
smijesno je to; vec danas se osjecam ko da nikad u zivotu
zapalila nisam...
neam nikakve... krize (dapace, cini mi se da je to jos jedan...mit...);
ne nedostaju mi cigare, jedem manje nego inace (al sam svejedno
napravila...prilagodjen plan ishrane...kao ajde...)
...sama sebi bolje mirishem, vlastita kuca mi bolje mirishe...
i tako.... : ))))))))))