Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovaj
nisam baš ponosna i srećna što sam dobila otkaz
al' sam prezadovoljna što IPAK nisam zapalila ni jednu cigaretu
:D :D :D
ne znam koliko vremena
mesec i po i još malo pride
tako nekako

bravo za nas!!!

a bre otkaz! :eek: Kakav bedak glupi!
Drzzim ti fige da shto pre nadjesh bolji i bolje plachen posao od starog!

A da ti kazzem, kad sad nisi propushila, vishe nikad nechesh! :zag:

od sutra ponovo na pravi put! Vazi?;)

Važi. :) Sinoć sam, doduše teška srca, bacila one preostale cigarete. Za sad se super osećam i nimalo mi ne nedostaju. Eto, žurka je trajala 3 dana i ne smem više ni dana da odugovlačim sa prestrojavanjem, jer bi mi utoliko povratak teže pao.
Za sumiranje utisaka mislim da je još rano, nadolaziće oni polako, u turnusima. Jedina pouka za sad mi je da sa cigaretama nema zezanja.

Dakle, upravo sam se registrovala na forum, i to samo zbog ove teme.

Strastveni pusac sam vec preko sedam godina, dogurala sam do tri paklice dnevno :eek:
I ZELIM da prestanem.

Dugo sam razmisljala o tome, i sad je konacno prevagnulo to, necu vise da budem jebeni zavisnik (excuse my language)

Odlucila sam da zelim da prestanem na meni jako bitan datum, 24. 09. jer je to datum kada sam se prvi put poljubila sa mojom ljubavi (koji je uzgred nepusac) :heart:

Trenutno citam ovaj forum i jos gomilu drugih saveta i pravim neke lude liste razloga koje cu nositi svugde sa sobom. Psihicka priprema je pri kraju!
Wish me luck i dajte bilo kakav savet! ;)

Dakle, upravo sam se registrovala na forum, i to samo zbog ove teme.

Strastveni pusac sam vec preko sedam godina, dogurala sam do tri paklice dnevno :eek:
I ZELIM da prestanem.

Dugo sam razmisljala o tome, i sad je konacno prevagnulo to, necu vise da budem jebeni zavisnik (excuse my language)

Odlucila sam da zelim da prestanem na meni jako bitan datum, 24. 09. jer je to datum kada sam se prvi put poljubila sa mojom ljubavi (koji je uzgred nepusac) :heart:

Trenutno citam ovaj forum i jos gomilu drugih saveta i pravim neke lude liste razloga koje cu nositi svugde sa sobom. Psihicka priprema je pri kraju!
Wish me luck i dajte bilo kakav savet! ;)

I ja sam se registrovala samo zbog ove teme i mnogo su mi pomogli da izdrzim. Da ne bi stalno gnjavila sa Tabexom ako hoces pomoc oko odvikavanja ja ti ga preporucujem. Pitaj sta te zanima.

:worth:
Svaka cast, meni to sad deluje nemoguce.
Danas sam pocela sa poslednjom paklicom, i dalje citam savete, dok ih citam i dalje pusim :dash:

Zelim ovo jako, jako, jako, ali mi deluje tako nestvarno da mogu da uspem u tome zaista.
Deluje mi kao da ne mogu da zamislim sebe da ne pusim, znam da zvuci glupo :/

I HVALA svima na dobrodoslici, ne osecam se toliko bedno kad vidim koliko ljudi je uspelo! Svaka cast svima :)

prikljucujem se mirisljavicama

Zazo !?! Zar ti nisi odavno među mirišljavicama?
t1843.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back