Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dragi moji, evo mene ponovo sa vama...

Prosli put je bilo na kratko pre nekoliko meseci...
Uglavnom, ne moze se vise ovako, krecemo ispocetka, ali ovog puta definitivno...

Ja sam na jedno 7 sati vremenske razlike od vas, ali ako Vendika odluci da ostavi, moci cemo da kukamo sinhronizovano :klap:

Moji razlozi su .... pa klasika... lepsi ten, mirisljavost, vise energije... sve ono sto mi opasno fali ovih dana...

I tako, evo ugasih poslednju.

Veliki pozdrav svima!

Prvo da ti kazem ja sam sest sati vremenske razlike od ostalih, ali dobro mislim da si u pravu jer meni upravo uvece treba neko kada najvise kukam i borim se da ne zapalim, a tada naravno svi spavaju. Uglavnom ako si vec pocela srecno, i verujem da ces istrajati. Ja sam sebi zacrtala 01. oktobar, ni sama ne znam zbog cega taj datum, ali ajde. Do tada sam tu i citam, pripremam se psihicki za jos jednu bitku sa djavolom. Inace ako si citala i ja sam imala nekoliko padova, ali nadamse da ce ovoga puta biti konacno. Ne stidim se toga da priznam, jer sto neko rece, cim sam ja jos uvek na forumu, to znaci imama zelju da prestanem. Pozdrav!

A trenutno sam na temi, i razmisljam bas o tebi. I o tome kada ces opet da peres stvari :) .
Kad ono! Ona ne pusi, vec je sve oprala, sve mirise na lenore i bohore, i uziva!
Samo nastavi. Zivot jeste zaista lep bez tog smrada.
:bye:

Hvala ti lamar,srce si:heart:
Nepusac sam i tako sam ponosna.Jos ponosnija sto su oko mene svi pusaci,duvaju i dime na sve strane.Prestali su da me nude,shvatili me ozbiljno.
Dim mi vise ne nedostaje,videla sam da je to sve u nasim glavama...
Zivot je lep..i sve lepo mirise:heart::heart:

Evo, narode, i ja se prikljucujem ovom vasem klanu.:cao:
Cetiri godine pusim, prvi put sam sada resila (i uopste pomislila) da ostavim i nadam se da cu uspeti iz prvog.:pop:
Ovo mi je treci dan bez cigareta, juce mi je bas bilo tesko, narocito sinoc....valjda sto sam imala naviku da pusim uvece, kada se onako opustim ispred tv-a, posle klope.

Da li neko moze da mi kaze, koliko dugo nakon prestanka postoji zelja? Koliko cu dugo imati ove krize? Hoce li proci za nekoliko dana, ili mozda tek nedelja, meseci?:think::sad2: znam da ne moze preko noci....

Poslednja izmena:
Evo, narode, i ja se prikljucujem ovom vasem klanu.:cao:
Cetiri godine pusim, prvi put sam sada resila (i uopste pomislila) da ostavim i nadam se da cu uspeti iz prvog.:pop:
Ovo mi je treci dan bez cigareta, juce mi je bas bilo tesko, narocito sinoc....valjda sto sam imala naviku da pusim uvece, kada se onako opustim ispred tv-a, posle klope.

Da li neko moze da mi kaze, koliko dugo nakon prestanka postoji zelja? Koliko cu dugo imati ove krize? Hoce li proci za nekoliko dana, ili mozda tek nedelja, meseci?:think::sad2: znam da ne moze preko noci....

Bravo za odluku! :klap:
Trajanje kriza je individualno, ali svakim danom je sve lakshe. Predlazzem ti da pochitash temu, ima puno korisnih informacija kao i odgovori na tvoje pitanja.
Za sedam dana si izbacila otrov iz organizma ako pijesh puno vode, i tada prestaju krize zbog fizichke zavisnosti. Posle toga se borish sa krizama psiholoshke zavisnosti, mnogo duzze, ali nisu bolne ili neprijatne, samo su podmukle pa mnogi dozzivljavju takzvane "padove" kada se vrachaju pushenju. Tada je bitno prepoznati "okidach" i prestati ponovo, ne odustati.
Drzzim ti fige! :super:

Sta se desava danas?

Ja sam tu, juhu :brus:
Navukla sam se na ovu temu i svakog dana je citam.
Ali retko imam sta da dodam, jer vecinu stvari koje sam imala da kazem sam vec rekla.
Glupo mi je da se ponavljam. Ja sam vec dugo nepusac, pa samim tim nemam nikakvih dnevnih novosti.
Tu sam samo kao podrska, i povremeno se javim.

PS. I da znate, uvek sam tu i "Samo vas gledam :zper:"

Dešavalo se i večeras.Jedno 7-8 kom.
Ostalo mi je još malo više od pola kutije, koju bi sada valjalo baciti,zar ne?

Naravno...baci to.

Danas sam se toliko iznervirala na poslu da mi je doslo da zapalim...posle maltene 11 meseci :eek:

Trajalo je 1-2 sekunde, i proslo.

I popodne sam resila da malo trcim...treba skinuti kilazu...a nisam trcala godinama...prvo mi je bilo cudno, a onda sam shvatila da je to zato sto nema onog probadanja u plucima i skripavog disanja kad se umorim.

Da li moram da opisujem koliko sam bila srecna kada sam to shvatila? :D I ponosna na sebe.

Tako je lepo kad ne moras da pusis :zurka:

Ja sam tu, juhu :brus:
Navukla sam se na ovu temu i svakog dana je citam.
Ali retko imam sta da dodam, jer vecinu stvari koje sam imala da kazem sam vec rekla.
Glupo mi je da se ponavljam. Ja sam vec dugo nepusac, pa samim tim nemam nikakvih dnevnih novosti.
Tu sam samo kao podrska, i povremeno se javim.

PS. I da znate, uvek sam tu i "Samo vas gledam :zper:"
Nije glupo da se ponavljas jer uvek ima nekog ko je tek dosao i ne cita sta je sve pisano, tako da nije lose ponoviti povremeno neke stvari :)

Dešavalo se i večeras.Jedno 7-8 kom.
Ostalo mi je još malo više od pola kutije, koju bi sada valjalo baciti,zar ne?

Shta znam...pushi do kraja nedelja a onda prestani
a za to vreme razmisli dobro shta je to shto te nateralo da pochnesh ponovo, gde je slaba tachka
pa onda sve jovo-nanovo, motivacija i sve
Brzo si doshla na cifru od 7-8, vrati film unazad i pronadji "okidach" pa ga eliminishi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back