Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas mi je volja slaba i ceo dan se nosim mišlju da odem do kioska,pa kako bude... :( Od one najavljivane dijete,nema ništa. Odustala sam zbog alergije, koja me žestoko maltretira ove godine. Dobra strana je to što sam zbog alergije izgubila apetit;) . Pišem ovo da bih izbacila malo taj teret sa duše, nemojte zameriti. :confused:

Ne niiiiikaaaakoooo!!!!
Pa sta si onda uradila :dash::dash::dash:

I tako nikada neces "porasti",
i zauvek ces ostati mala devojcica
zavisna od... cigareta jbte! :dash::dash::dash:

Već dva dana nisam zapalila cigaretu (ovo mi je drugi pokušaj)...ali meni je jako loše :sad2:
Muka mi je, imam teperaturu,boli me glava, u ustima mi je kao da sam se prepušila, jeste da sam se malo prehladila (ali toliko da mi je loše :dontunderstand:)...
Nemam snage, još mi je i neka groznica izašla u nosu :(
Nemam želju da zapalim, ali zašto mi je tako loše :dontunderstand:
Jesam malo prehlađena (ponavljam) ali zašto mi je muka :think:

Da li je nekome bilo slično, tj da li se osećao zdravstveno loše prvih dana?

Već dva dana nisam zapalila cigaretu (ovo mi je drugi pokušaj)...ali meni je jako loše :sad2:
Muka mi je, imam teperaturu, u ustima mi je kao da sam se prepušila, jeste da sam se malo prehladila (ali toliko da mi je loše :dontunderstand:)...
Nemam snage, još mi je i neka groznica izašla u nosu :(
Nemam želju da zapalim, ali zašto mi je tako loše :dontunderstand:
Jesam malo prehlađena (ponavljam) ali zašto mi je muka :think:

Da li je nekome bilo slično, tj da li se osećao zdravstveno loše prvih dana?

Pad imunog sistema? neki virus čim imaš herpes na nosu :). cigareta bi samo odmogla organizmu. vitamini C i B kompleksa :)

Pijem odavno C vitamin i neki Imunoaktiv...ali ovo stanje mi je tačno otkad sam prestala sa cigaretama :dontunderstand:
Možda su mi se nesvesno zgadile, i od silne želje da ih ostavim (što nisam prvi put uspela) sada organizam sav nikotin i ostale otrove izbacuje na ovaj način :think: Ima li to logike? Plus što me je spopala prehlada...:(
Više mi se ni kafa ne pije... :(

ps.Ne pamtim kad sam bila bolesna (dok sam palila cigarete), retko jako retko - ne znam šta je gripa!

Poslednja izmena:
Pozdrav Lulnici i ostalima! Htela sam Lulnice da ti kazem da je meni tako bilo pretprosli put kada sam ostavila. Nisam imala snage bukvalno da se krecem po kuci. Iako ne bih da se hvalim ali ima izuzetno cistu kozu lica. Da ne verujes kako su meni pocele da iskacu neke bubuljice. Sve to je trajalo oko desetak dana. Tada sam negde procitala da je mnogo dobro u 2 litre vode iscediti jedan veci limu i to da popijes tokom dana. Mnogo je dobro za ciscenje organizma i tera te non stop da izbacujes vodu. Iako ja nisam neki primer da dajem savete, samo pokusavam da pomognem. U svakom slucaju srecno!! I NE ODUSTAJ!

Lulnice, i meni je bilo loshe jednom
organizam ti je zbunjen
samo nastavi i preduzmi sve shto treba da ojachash
spavaj puno, vitamini i voda da ubrzash chishchenje organizma

Pozdrav Lulnici i ostalima! Htela sam Lulnice da ti kazem da je meni tako bilo pretprosli put kada sam ostavila. Nisam imala snage bukvalno da se krecem po kuci. Iako ne bih da se hvalim ali ima izuzetno cistu kozu lica. Da ne verujes kako su meni pocele da iskacu neke bubuljice. Sve to je trajalo oko desetak dana. Tada sam negde procitala da je mnogo dobro u 2 litre vode iscediti jedan veci limu i to da popijes tokom dana. Mnogo je dobro za ciscenje organizma i tera te non stop da izbacujes vodu. Iako ja nisam neki primer da dajem savete, samo pokusavam da pomognem. U svakom slucaju srecno!! I NE ODUSTAJ!

Hvala vam obema na podršci! :heart: ste!
:zag: :cmok2:

Dragi moji, evo mene ponovo sa vama...

Prosli put je bilo na kratko pre nekoliko meseci...
Uglavnom, ne moze se vise ovako, krecemo ispocetka, ali ovog puta definitivno...

Ja sam na jedno 7 sati vremenske razlike od vas, ali ako Vendika odluci da ostavi, moci cemo da kukamo sinhronizovano :klap:

Moji razlozi su .... pa klasika... lepsi ten, mirisljavost, vise energije... sve ono sto mi opasno fali ovih dana...

I tako, evo ugasih poslednju.

Veliki pozdrav svima!

Zdravo svima,

evo citala sam vase komentare jer me nije dugo bilo.Prvo da vam se pohvalim: 17 DANA BEZ CIGARETA!!
Jako,jako sam srecna.Vi svi na ovom forumu ste dosta zasluzni za to.Procitala sam knjigu Allena Carra i ako je neko zaista odlucio da treba da prestane sa pusenjem a nakon odluke najozbiljnije uzeo da cita tu knjigu- nema greske!
Kad naidje kriza umesto da sebi kazem "sto bih jednu zapalila" ja kazem "zasto bih zapalila?"I tako,obzirom da je mnoooogo razloga zasto ne trebam da zapalim,a ne postoji nijedan osim "zavisnosti od nikotinske droge"da zapalim,normalno, ja se prisetim da u stvari hocu da se "skinem'' sa nikotina i NE PALIM!Krize su jake prve nedelje a onda su sve slabije,shvatila sam tj priznala sebi da sam pusac jer sam "navucena"na nikotin koji je jaka droga (kazu da kad bi se kolicina nikotina iz samo jedne cigarete ubrizgala u venu nastupila bi momentalna smrt:sad2:) i priznala sam sebi da mi je "mozak ispran":rtfm:raznim trikovima koji nas u stvari navlace na cigarete.Kad covek shvati i prizna sam sebi ono sto je u njemu lose onda ce se lakse i izboriti sa tim da to ispravi.
Inace ovih dana bilo je kao za inat puno i stresnih situacija ali nisam ispunila zelju malom cudovistu :evil: da dobije hranu.Jos puno korisnih stvari ima u knjizi,ja sam je narucila preko "centra Allen Carr" iz Bg(imate njihov sajt na google-u) i toplo je preporucujem svima.Nisam se ugojila,naprotiv,malo sam i smrsala,kad su krize pijem vodu polako iz flasice,grickam suncokret i semenke a za glad znam da je lazna pa je iskuliram .Srecno svima i samo napred:super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back