Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zapamtite, ne treba vam nikakvo zamjensko sredsrvo. Neutaživa želja za otrovom vrlo će brzo nestati. Neka vam upravo ova spoznaja bude poticajem slijedećih dana. Uživajte u činjenici da se vaše djelo oslobađa otrova, a da se vi sami oslobađate ropstva i ovisnosti.
Naravno, ako vam se popravi apetit i ako budete za vrijeme glavnih obroka nešto više jeli te se udebljate nekoliko kilograma u slijedećih nekoliko dana, ne očajavajte. Jednom kada iskusite ‘trenutak prosvjetljenja’ (o kojem ću govoriti kasnije) imat ćete dovoljno samopouzdanja uhvatiti se u koštac s bilo kojim problemom, a to uključuje i loše prehrambene navike.
Jedino ne smijete jesti između obroka. Ako počnete s tim, udebljat ćete se i bit ćete nesretni, u stvari se nećete riješiti grozne navike. Samo ćete jedan problem zamijeniti drugim, umjesto da se jednom zauvijek riješite loše navike. KRAJ CITATA

:butkice:

nedeljno popodne posle slave...
Jeste li sve bile dobre juče i niste podlegle iskušenju?

Bila sam dobra, ceo vikend, pravi andjeo :andjeo:. :lol:

Išla sam na dva mesta u subotu, klopa, piće, sve pušači, ništa mi nije predstavljalo problem, nisam bila u iskušenju da zapalim. :zurka:

Samo sam se prisetila da bih u toj situaciji palila izmedju supe, sarme, mesa, kolača itd, itd....:roll:

I ugušili su me... baš mi je smetalo :confused:

Bokaruki , HVALA PUNO! :zag:

ja napunih sedmicu:D i dalje jedem kao luda..malo me to zabrinjava..iako se..generalno osecam bas dobro:bye:

Bravo za sedmicu :klap:

Inace i ja jedem kao luda, ali izgleda da to kod mene nema veze sa pušenjem :( niti sa nadomeštanjem nikotina... Jednostavno volim da jedem, he, he

Sta ces, kod mene u Sremu (Bataji) kazu: "Debela pa lepa" :zper: :zcepanje:

Poslednja izmena:
Ja sam ostavio cigarete u Avgustu mesecu.
Inače pušački staž imam 25godina.
Osećam se veoma loše,t.j. moje telo se oseća veoma loše,želudac pogotovo.
Verujem dase moje telo našlo u velikom šoku kada sam prestao da pušim a i još sada sam u nekom čišćenju.
Mislim da sam u zadnjem renutku odlučio da prestanem da pušim.Jer da imam 50-60godina neznam dali bih mogao da izdržim sve te promene.
Stvarno voleo bih da znam nekog od 50-60 godina starosti kako se oseća njegovo telo kada ostavi duvan,i dali uopšte njegovo telo može to da podnese.

Bokaruki , HVALA PUNO! :zag:

Bravo za sedmicu :klap:

Inace i ja jedem kao luda, ali izgleda da to kod mene nema veze sa pušenjem :( niti sa nadomeštanjem nikotina... Jednostavno volim da jedem, he, he

Sta ces, kod mene u Sremu (Bataji) kazu: "Debela pa lepa" :zper: :zcepanje:

;) Ja u Sremu i ne bi prosla kao neka lepotica:)) i malo mi smeta sto sve teze ulazim u poneke stvari..al to se pocelo desavati i pre ..dok sam pusila...valjda tako..s godinama :sije:
Sad mi samo frka da posle ove kampanje klopanja svega i svacega ne naleti neki ocaj..pa da ne zapalim:sad2:
Sinoc sam..recimo..imala neku strasnu frku sa zivcima:)..nekakav gadan osecaj..kad sam legla..nesto trnu noge..ruke..negde bi iz svoje koze...Danas jedva odrzala 3 casa na poslu..kao u polusnu..totalno odmorna..ali se oci sklapaju:confused:
(pardon..svima jer mi nedostaju neki znakovi i neka slovca na tastaturi):heart:

Nece biti bas tako strasno, mogu da se kladim. :kafa:

Sve zavisi od osobe do osobe. Meni vec nije tesko. I ne treba mi neka posebna volja. Ne opterecujem se uopste. ;)

A sto se tice tvog "cudnog" osecaja, imala sam ga i ja. Vecinu vremena sam dremala ili spavala ako sam bila u mogucnosti. I polovinu vremena sam bila prilicno "izgubljena u vremenu i prostoru ". :roll:

To je valjda zbog nedostatka nikotinskog stimulansa i proci ce.

Drzi se samo i bice sve ok :super:

e pa to je ono o cemu se radi u knjizi Alena Kara.... misssssim, godinu dana? ajoooj! kakva bre jaka volja? ljudi koji se na silu odvikavaju, zato sto misle da tako treba, ali sami duboko u dusi ne zele da prestanu da puse... e, njima je tesko. oni pokusavaju da snagom volje prestanu sa necim u cemu misle da uzivaju, i za sta misle da im dobro cini... i zato im je taj proces i dug, i mucan... i zbog takvih se i stvara tolika fama oko toga da je odvikavanje od pusenja uzasno teska, skoro nemoguca stvar, a onaj ko u tome uspe prava je moralna gromada... jer je toliku zrtvu podneo...
ALI
ne mora da bude tako. I nije tako. Ja zaista uzivam u svakom danu slobode.. jer, TAKAV je zivot bez gusenja u duvanskom dimu - SLOBODAN :) i stvarno mi ne pada na pamet niti da zalim za pushackim danima, niti da pozelim da im se vratim... a-a, jok ja! meni je super... ozdravila sam od teske bolesti...alo? pa jesam li blesava da hocu da se razbolim opet? :)

Nece biti bas tako strasno, mogu da se kladim. :kafa:

Sve zavisi od osobe do osobe. Meni vec nije tesko. I ne treba mi neka posebna volja. Ne opterecujem se uopste. ;)

A sto se tice tvog "cudnog" osecaja, imala sam ga i ja. Vecinu vremena sam dremala ili spavala ako sam bila u mogucnosti. I polovinu vremena sam bila prilicno "izgubljena u vremenu i prostoru ". :roll:

To je valjda zbog nedostatka nikotinskog stimulansa i proci ce.

Drzi se samo i bice sve ok :super:

:hvala:

Pratim ovu temu vec neko vreme, ali ne pisem jer...
ja sam strastveni pusac, sa velikom zeljom da konacno,
posle 30 godina odmorim svoje telo od otrova, ali, stalno odlazem taj trenutak.
Dopada mi se ova ideja o gledanju iz drugog ugla, tipa "uzivam bez otrova".
Naletele sam na ovo http://www.iqsserbia.com/3_testimonials.asp?page=3
pa me zanima ima li iko iskustva sa ovom metodom i kakvog ?
Ja sam svojevremeno probala sa Zybanom, ali mi nije prijao, bas.
Pozdrav svima

Mislim da je ovo mami-para.Ni jedan preparat ne moze da ti pomogne da batalis duvan,
nikakve "studije,individualni program,stimulisanje tacke na uvetu".....ne postoji
magicna pilula (ni crvena ni plava)
potrebno je samo promeniti ugao gledanja...
Sve je u glavi,u tome da se pomogne sopstvenom ispranom mozgu.
Ja se uzdam u Allena Carra i ovu temu :heart:(od 1. stranice).
Sad kad vratim film unazad ja nisam ozbiljno razmisljala o ostavljanju cigareta dok nisam pronasla "Nepusacki kutak",to sve govori ;)

Mislim da je ovo mami-para.Ni jedan preparat ne moze da ti pomogne da batalis duvan,
nikakve "studije,individualni program,stimulisanje tacke na uvetu".....ne postoji
magicna pilula (ni crvena ni plava)
potrebno je samo promeniti ugao gledanja...
Sve je u glavi,u tome da se pomogne sopstvenom ispranom mozgu.
Ja se uzdam u Allena Carra i ovu temu :heart:(od 1. stranice).
Sad kad vratim film unazad ja nisam ozbiljno razmisljala o ostavljanju cigareta dok nisam pronasla "Nepusacki kutak",to sve govori ;)

isto ovako mislim!

Prilozi

• f_y1byber9nsvm_39cb8b2.jpg
    f_y1byber9nsvm_39cb8b2.jpg
    100,9 KB · Pregleda: 12
Pratim ovu temu vec neko vreme, ali ne pisem jer...
ja sam strastveni pusac, sa velikom zeljom da konacno,
posle 30 godina odmorim svoje telo od otrova, ali, stalno odlazem taj trenutak.
Dopada mi se ova ideja o gledanju iz drugog ugla, tipa "uzivam bez otrova".
Naletele sam na ovo http://www.iqsserbia.com/3_testimonials.asp?page=3
pa me zanima ima li iko iskustva sa ovom metodom i kakvog ?
Ja sam svojevremeno probala sa Zybanom, ali mi nije prijao, bas.
Pozdrav svima

Prvi put cujem za ovo ali uglavnom mislim da sve sto moze pa makar i psihicki da pomogne nekome treba da se proba. Naravno prvo se detaljno raspitajte dali ima nekakve stetne efekte. Svako je individua za sebe, nema pravila, svakome pomaze nesto drugo i zato svako mora da nagje svoj put. Samo napred!

e pa to je ono o cemu se radi u knjizi Alena Kara.... misssssim, godinu dana? ajoooj! kakva bre jaka volja? ljudi koji se na silu odvikavaju, zato sto misle da tako treba, ali sami duboko u dusi ne zele da prestanu da puse... e, njima je tesko. oni pokusavaju da snagom volje prestanu sa necim u cemu misle da uzivaju, i za sta misle da im dobro cini... i zato im je taj proces i dug, i mucan... i zbog takvih se i stvara tolika fama oko toga da je odvikavanje od pusenja uzasno teska, skoro nemoguca stvar, a onaj ko u tome uspe prava je moralna gromada... jer je toliku zrtvu podneo...
ALI
ne mora da bude tako. I nije tako. Ja zaista uzivam u svakom danu slobode.. jer, TAKAV je zivot bez gusenja u duvanskom dimu - SLOBODAN :) i stvarno mi ne pada na pamet niti da zalim za pushackim danima, niti da pozelim da im se vratim... a-a, jok ja! meni je super... ozdravila sam od teske bolesti...alo? pa jesam li blesava da hocu da se razbolim opet? :)
Kad tako razmišljaš,za tebe je pušenje prošlost.:klap:Bravo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back