pARTisanka
Obećava
- Poruka
- 53
i..da htedoh da pitam Bokaruki..koliko vec vremena ne pusis?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa hajde, samo napred! Nije tesko, veruj mi![]()
Citaj temu od pocetka i polako, resices se da prestanes da pusis.
A mi smo tu da pomognemo kad treba![]()
![]()

Meni je verovatno ta sinoc bila prva..uzasan osecaj..da pusim..verovatno bih zbog takve tegobe posla kod dr..misleci da dobijam neki mozdani udari tsl(zbog takvih sam tripova najvise i odlucila da ne pushim)..ali..ovako..kao..normalna..zrela osoba..skontam o cemu se radi..izdignem se i i..prodje
gaga..hvala..srce si veeeliko![]()

I nema, jedna ko nijedna. Ne daj tom djavolkuHvala Gago. Evo, danas je taj dan-IDEMOOOO!
Ustala sam i skuvala kafu. I samo to. Plan je da svaku krizu prebrodim tako sto cu naglo promeniti aktivnost. Nadam se da ce upaliti ovaqj put![]()

Тешко је мозгу прихватити идеју да више никада не запали цигару. Зато имаш ону лакшу варијанту. ДАНАС НЕ ПУШИМ. Сутра кад устанеш урадиш исто, ДАНАС НЕ ПУШИМ. И сутрадан опет урадиш исто и тако докле стигнеш.
Ја сам доспео у ону фазу да пушим само у посебним приликама. У возу рецимо или за нову годину... нема оно да купујем паклу или да пушим док чекам бус... Кад ми је тешко ја се приближим некоме па пушим пасивно.

Тешко је мозгу прихватити идеју да више никада не запали цигару. .
Тешко је мозгу прихватити идеју да више никада не запали цигару. Зато имаш ону лакшу варијанту. ДАНАС НЕ ПУШИМ. Сутра кад устанеш урадиш исто, ДАНАС НЕ ПУШИМ. И сутрадан опет урадиш исто и тако докле стигнеш.
Zanima me da li neko ima iskustva sa Fluoxetinom, jedna vrsta antidepresiva, i kakve ste reakcije imali na pocetku terapije, odnosno pri ostavljanju istog.
Hvala unapred.

Dragi moji...ostavite pusenje ODMAH tako sto cete ga ostaviti u glavi tj reci naglas sebi i drugima da je pusenje BESKORISNO......Da tako je to i bez lekova i bez stresa.............
Moj slucaj=strasni konzument duvana 30 godina =ostavila sam ga jednog dana kad sam SAMA shvatili da NISTA ne dobijem pusenjem cigareta....hahaha....lako.....srecno...pozz

Ja sam prvih meseci svaki dan u kasicu stavljala pare za cigarete i od tih para sam isla na masaze. Sada vise to ne radim ali novima preporucujem, jedno je da radis racunicu na kompjuteru ali super feeling je da fizicki stavljas pare u kasicu, pa kad nemas sitno sama sebi vracas kusur...Odlična motivacija!!!
I ja primećujem da stalno nešto kupujem u poslednja četiri meseca, imam baš više para...
A i divno se osećam.
@ZoIVa
Samo čitaj temu iz početka, kao roman u nastavcima, sve smo to radile i onda odluka sazri u tebi

Ja sam prvih meseci svaki dan u kasicu stavljala pare za cigarete i od tih para sam isla na masaze. Sada vise to ne radim ali novima preporucujem, jedno je da radis racunicu na kompjuteru ali super feeling je da fizicki stavljas pare u kasicu, pa kad nemas sitno sama sebi vracas kusur...![]()
preslatko!

Ciao svima!Ja sam nova na forumu.Od sjutra prestajem sa pljugama!!!!I treba mi malo podrske:-)
podrska ti je na raspolaganju