Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mravček, Srculence hvala na lepim željama. Čekaju me dve večeri druženja sa familijom ovim povodom, tek sad mi je palo na pamet da neko to može da gleda i kao iskušenje za friškog nepušača: ja ne razmišljam o tome, u mislima su mi salatice i torte koje treba da spremim.:D:D
Bela, čim si ti provirila ovde, počeo je nepušački crv da te gricka..Čekamo te da dođeš...:heart:

Jeste apsolutno si u pravu...sve mi vise smetaju a ja sve vise i vise pusim,,, :(

(ova tema ima skori 210 000 pregleda do sada :eek:, izgleda da sve ovo ipak ima smisla :) )

O, pa itekako ima smisla! Dobro je sto uvek ima bivsih pusaca koji su tu da uskoce i pomognu savetom, bodrenjem, iskustvom... sto mnogo znaci nekome ko tek prestaje da pusi... kao i onima koji o tome samo razmisljaju. Kad shvatis da nisi sam, i da su mnogi uspesno prosli kroz to... kad imas podrsku u svakom trenutku - e, to je neprocenjivo! :)

...sve mi vise smetaju a ja sve vise i vise pusim,,, :(

To je klasican znak da ces ubrzo na nasu stranu :)

Svima vam drzim fige, budite jaki i drzite se motiva zbog kojih ste i poceli ovu borbu!
Za par dana ce biti 2 meseca kako ne pusim, osecam se sjajno i imam dosta energije! Imala sam dosta kriznih momenata iskreno, cak par dimova :rumenko: ali ipak se pregura sve i evo sad je ta zelja dosta manja i nalazim srecu u XY drugih stvari.
Uz vas sam :heart:

Katti je jos uvek bez neta, dok se ne vrati od roditelja, nadamo se da nije propusila, a saznacemo kad se pojavi..
A di je mmarta?
I... Kako napreduje bumpkin..ovaaaj, bundevica?

Sto se snova tice, sanjala sam je'no 2, 3x.. I bila shokirana u snu, i mnogo mi je bilo krivo sto sam ponovo pocela da pusim :-( ..i mojoj sreci nije bilo kraja kad sam se probudila i shvatila da je to bio samo san :-) .. Znaci, nijednom se nije desilo da tu cigaretu u snu prihvatim kao nesto normalno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back