tija
Primećen član
- Poruka
- 833
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehe, zahebo sam ih...kao i mnogi na ovim stranama![]()

nesto mi mirise da je neko zglajznuo ali glupo da priznacccc, nikog nema vec koji dan... ?
brinu me ovi nasi svezi nepusacinesto mi mirise da je neko zglajznuo ali glupo da prizna

vrlo dobro , nastavi samo takoajmo prozivka , da vas vidim da li ste svi dobro .
BGvrlo dobro , nastavi samo tako

ko hoce da umre od tih cigareta,neka ga,njegova stvar.kazite NE duvanu.prestao sam pre 13 godinai mnogo dobro se osecam.

Tija,vidim prozivka je u tokuSamo da se prijavim.Još malo pa će dva meseca (nije neki staž,ali je ipak nepušački staž).Pozdrav svima, a ako je neko zglajznuo,neka ustane,obriše prašinu i nastavi.Nažalost ,ne vidim nove likove na ovoj temi za koju i dalje mislim da je najkorisnija na forumu.Idemo dalje
![]()

divno . Raduje me svaki dan nepusackog staza

Auu ala mene u zadnje vreme povremeno prodrma žudnja za cigarom ....
A ostavio sam pre 7-8 meseci
Šta kažu kolege sa više staža ? Recimo od par godina i više... da li i vas ponekad vuče želja za dimom ?
fokus, fokus , nego sta ... i ja sam bas razmisljala koje je to cudo , da i posle toliko vremena uspe da pomeri coveka .da,da,ima krize na nekih 9-10 meseci,mene je drzalo 2-3 dana i seckalo me po pedeset puta na dan..i stalno mi u glavi bilo neka zelja i ukus dima u ustima..i razmisljao sam koliko je ovo zajebano da posle toliko vremena se vrati i iskusava te na ovako opasan nacin..bitan je samo fokus i nista drugo...
neko je vec pisao da postoji kriza na pola godine ... mislim +- ti si tu negde ...