Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
;) ajmo prozivka , da vas vidim da li ste svi dobro .

BG :heart: vrlo dobro , nastavi samo tako

hahahahhahahah;dobra fora tija ,kao u skoli ko nije dosao ali dobra je.Ja vise nepadam u to sam sigurna ,pa sve bonuse sam potrosila.Sto je naj bitnije cigara mi ne cini zadovoljstvo vec je mrzim i to jako.Eto bg drago mi je zbog tebe.Hajde zizi, zaxs.........i svi ostale ima li vas? Tija proziva.

Tija,vidim prozivka je u toku:DSamo da se prijavim.Još malo pa će dva meseca (nije neki staž,ali je ipak nepušački staž).Pozdrav svima, a ako je neko zglajznuo,neka ustane,obriše prašinu i nastavi.Nažalost ,ne vidim nove likove na ovoj temi za koju i dalje mislim da je najkorisnija na forumu.Idemo dalje:cao:

bravo zizi bravo......samo nastavi i ti si vec nepusac:heart: :) :) :) :)

Pozdrav, drugari. Nadam se da ste svi veseli i nicotine free. Neopisiv je osecaj biti nepusac, evo primer od danas, svez. Muz i ja u TC u shopingu i odlucimo da sednemo na kafu i sladis. Narucimo kafu i on mene pita da li negde sme da se pusi, frka, panika, okrece se, ne bi li negde ugledao sto sa pepljarom. A meni super, jedina stvar o kojoj sam razmisljala u odabiru kafica je Gde je bolji sladoled :-) Cigareta mi nije bila u mislima ni najmanje. Tako da ako se neko jos dvoumi, pada, neka razmisli kome je danas bilo lepse, meni ili mom muzu. Pusaci mi zavideeee i to je istina. Nije ovo jedini primer, ali najsveziji. Srecno svima, mozete vi to. Meni ce za 10 dana biti tacno 15 meseci otkako sam se oslobodila tog zla.

Svaka cast mimi77,nema sumnje u tebe,napred samo...mi mladji i ove dve bakice gazimo napred bez duvanskog dima..oni koji pocinju po ko zna koji put jer padnu posle 10 dana samo se vrte u zacaranom krugu..to nije nacin za ostavljanje cigareta..ako se neko odluci da nepusi onda mora stisnuti m..a i boriti se protiv svake krize koja naidje...idemo dalje..

ja sam nocas sanjala da pusim cigaretu, i to one eve 120 s ... sunce ti zarko, proslo 2 godine a i dalje me progone

- - - - - - - - - -

Auu ala mene u zadnje vreme povremeno prodrma žudnja za cigarom ....
A ostavio sam pre 7-8 meseci

Šta kažu kolege sa više staža ? Recimo od par godina i više... da li i vas ponekad vuče želja za dimom ?

neko je vec pisao da postoji kriza na pola godine ... mislim +- ti si tu negde ...

juce zaglavim u jednom marketu kad je pocela ona oluja i kisetina,i sigurno sam cekao nekih sat vremena u holu marketa,bilo je tu jos ljudi jer nije moglo ni do kola da se ode..pojedini nisu mogli da cekaju pa su izasli ispred i zapalili,kad su usli polu mokri bili..ja razmisljam kako su jadni da izlaze po ovakvom nevremenu da bi povukli koji dim,pa mi prodje kroz glavu da sam i ja bio jedan od takvih pre jos malo pa 2 god..

da,da,ima krize na nekih 9-10 meseci,mene je drzalo 2-3 dana i seckalo me po pedeset puta na dan..i stalno mi u glavi bilo neka zelja i ukus dima u ustima..i razmisljao sam koliko je ovo zajebano da posle toliko vremena se vrati i iskusava te na ovako opasan nacin..bitan je samo fokus i nista drugo...

neko je vec pisao da postoji kriza na pola godine ... mislim +- ti si tu negde ...

Mene sinoć opet uFatilo.
Sedim sa drugarom na piću, on pali cigar...ja uzeo onu paklicu pa kao gledam, čitam a onda zabo nos u paklicu i njuuuuuuuušš . Uh
Baš prodrma povremeno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back