Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo jedog novog člana,koji ne puši 5h i 40min.pušila sam 15god,skoro 2 kutije,pušila u trudnoći i dojenju.sad sam u bolnici,imam sutra operaciju,nevezanu za pušenje.imam 36g,pukao mi je film,neću više da budem zavisnica...čitam ovaj forum već 3 dana,puno mi pomaže,a pogotovo danas kad sam prvi put prestala.uzela nikotinske žvake,vodu,sokove,olovku u ruku umjesto cigare....treba mi malo podrške da uspijem:rumenko:

Odlican timing, mislim nije odlicno to sto si u bolnici ali ces lakse prebroditi prvicnu krizu jer ce ti energija biti fokusirana na drugo. Videces i sama, za dva dana je vec druga prica.....Zvake su super, ja sam ih koristila samo nemoj da preterujes ni s njima. Ja sam zvakala najvise po 5 na dan, pa sam posle svela samo na posle jela i na kraju sam njih zamenila sa obicnim zvakama. Puno ljudi je protiv pomagala ali sta da kazem, meni su zvake stvarno pomogle jer mi karakter nije bas previse jak , lako potkleknem u krizi...pa su me zato i spasile. U nekim trencima kad me hvatala kriza, da nije bilo zvake sigurno bi zapalila. Ali opet kazem, to nije pravilo, to je moj slab karakter:) Sretno s operacijom pa javi kako si.

evo jedog novog člana,koji ne puši 5h i 40min.pušila sam 15god,skoro 2 kutije,pušila u trudnoći i dojenju.sad sam u bolnici,imam sutra operaciju,nevezanu za pušenje.imam 36g,pukao mi je film,neću više da budem zavisnica...čitam
ovaj forum već 3 dana,puno mi pomaže,a pogotovo danas kad sam prvi put prestala.uzela nikotinske žvake,vodu,sokove,olovku u ruku umjesto cigare....treba mi malo podrške da uspijem:rumenko:
Cestitam na odluci da bacis cigarete!Zelim ti uspesnu operaciju i brz oporavak!Ja sam prestao 11.01.2011.Svaki dan posecujem forum i nalazim stalnu podrsku od iskusnih nepusaca!

evo jedog novog člana,koji ne puši 5h i 40min.pušila sam 15god,skoro 2 kutije,pušila u trudnoći i dojenju.sad sam u bolnici,imam sutra operaciju,nevezanu za pušenje.imam 36g,pukao mi je film,neću više da budem zavisnica...čitam ovaj forum već 3 dana,puno mi pomaže,a pogotovo danas kad sam prvi put prestala.uzela nikotinske žvake,vodu,sokove,olovku u ruku umjesto cigare....treba mi malo podrške da uspijem:rumenko:
Dobrodosla!:zag: Mnogi su uspeli, pa ce i ti, naravno :) Srecno sutra, pa cemo se druziti kad izadjes!:heart:

Uvek se obradujem kada vidim jos novih ljudi ovde :):):)

I samo nesto da vam kazem.
Svako to moze.
Samo ako hoce.
Pa zar ne? Ako ljudi ostavljaju posle 20-30 godina, znaci da se to MOZE.

I ono sto je jako primetno u poslednje vreme to je:
Sve nas je vise :zurka:

I posle 40 i kusur :)
Sad ce dva meseca kako smo i zena i ja bacili to sr.anje,nikakva pomagala,zvake make pake i ostalo.Nista.Necemo da pusimo i tacka.Ustvari nismo tako rekli,vec samo necemo da pusimo u stanu i da udisemo smrdljak.ko hoce,moze da pusi u holu,udoban je i komforan kao hotel.Bacili smo to i evo ga skoro dva meseca a i kiselina se smanjila birno,bas bitno.
Ali meni raste kilazaaa...ajoooj... a bio sam 30g 183/83,sad sam nabacio neko kilo.Moram to da stopiram,ako predje 90 ne mogu mu posle nista.Ima li jos nekoga sa slicnim problemom?!

Mnogo mi je drago da ima dosra n ovih clanova.Jav 74 zelim ti mnogo, mnogo srece na operaciji. Javljaj se odmah i naravno bez cigareta, pogotovo sada. Mirko ne brinite ni vi ni vasa zena, ja sam dobila za tri meseca 9 kilograma kao novorodjence kada sam prvi put ostavila cigarete. Ovaj put sam ujedno pocela i sa dijetom, odnosno strogo pazila sta jedem i sa ostavljanjem duvana. Evo sada sam puna 4,5 meseca nepusac i opet sam se opustila i nabacila koje kilo. Dobila sam dijetu koju mi je napravila zena nutricionista i polako se navikavam. Pozdrav svima i samo nastavite tako! :bye:

prođe dan 2.poslušaću jedan savjet odavde...spavaću,a u bolnici i nemam šta drugo raditi...šta je prednost nepušenja,kad mi je rađen carski pušila sam,rana mi je prokrvarila od kašlja-----ovaj put ne kašljem.srećom su pored menee 2 babe neepušači,da me ne mame...u ova 2 danaa uzela sam 4 nikorete.počela je glavobolja i valovvi vrućine.no,pripissujeeem to operaciji

prođe dan 2.poslušaću jedan savjet odavde...spavaću,a u bolnici i nemam šta drugo raditi...šta je prednost nepušenja,kad mi je rađen carski pušila sam,rana mi je prokrvarila od kašlja-----ovaj put ne kašljem.srećom su pored menee 2 babe neepušači,da me ne mame...u ova 2 danaa uzela sam 4 nikorete.počela je glavobolja i valovvi vrućine.no,pripissujeeem to operaciji

Spavaj, odmaraj, znam da nije bas neko mesto za opustanje ali pokusaj da citas, polako razmisljaj o necemu sto te usrecuje. Ne misli o cigaretama, ako non-stop pominjes i mislis: "Uh, kako bih sada zapalila", to ti nece pomoci. Ne vodi nicemu samo sve vecoj i vecoj psihickoj zavisnosti. Usmeri misli na sasvim drugu stranu, i pomisli gde si, da nije i to jedan od razloga sto se tu nalazis. Koliko mi se cini u ranijim postovima odmah si napisala da ides u bolnicu, ali da to nije posledica cigareta. Sve je pomalo posledica cigareta, ne mozes da verujes koje sve bolesti mozes da dobijes od nikotina. Ali vazno je da si ti sada dobro i zelim ti brzi oporavak, javljaj se kad god mozes. :cmok2:

Spavaj, citaj, razmisljaj, setaj... Nije neki izbor u bolnici, al' sta je tu je. A kada izadjes tada ce biti oho-ho mogucnosti.

Pokusavam da pronadjem neku... naj-naj-naj-noviju rec za podrsku.
Medjutim posto ih ne nalazim (istrosih se na ovom forumu onoliko), hajde da ipak ovo moje piskaranje starim recima racunamo kao podrsku :D

Pozdravljam te i drzim ti pesnice :)

Evo i ja vam se pridruzujem...Citala sam vase ranije postove i mnogo pomaze kad znate da je drugima uspelo. Danas pocinjem moj nepusacki zivot! Javljacu vam kako napredujem. Drzite mi fige! :neutral:

Dobroosla, samo citaj i dalje postove, i videces kako je lako.Ti si vec na odlicnom putu cim si odlucila da ne pusis, prvi korak je napravljen! Pozdrav i pisi nam!

dan br.3.u 10,00h će biti 48h....maloprije mi je doktor u viziti rekao da ću poslije ove operacije,štitna žlijezda imati spor metabolizam pa postoji veliki rizik da se udebljam.e možete misliti moje frke,BORBA NA 2 FRONTA.naravno odmah sam se počela tresti od nervoze i potrebe da zapalim.da sam imala ono đubre pri ruci,pala bi maloprije.srećom nisam.nego popila jednu flašicu cedevite i sažvakala nikoretu....u bolnici je dosadno,ali bar nema pušača oko mene.u ponedeljak izlazim kući,muž mi je pušač,zamoliču ga da ne puši preda mnom

dan br.3.u 10,00h će biti 48h....maloprije mi je doktor u viziti rekao da ću poslije ove operacije,štitna žlijezda imati spor metabolizam pa postoji veliki rizik da se udebljam.e možete misliti moje frke,BORBA NA 2 FRONTA.naravno odmah sam se počela tresti od nervoze i potrebe da zapalim.da sam imala ono đubre pri ruci,pala bi maloprije.srećom nisam.nego popila jednu flašicu cedevite i sažvakala nikoretu....u bolnici je dosadno,ali bar nema pušača oko mene.u ponedeljak izlazim kući,muž mi je pušač,zamoliču ga da ne puši preda mnom

Dogovori se sa muzem kao i ja sa zenom,nema pusenja u kuci.Ko hoce da pusi neka pusi,ali samo napolju.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back