X02
Zainteresovan član
- Poruka
- 264
evo jedog novog člana,koji ne puši 5h i 40min.pušila sam 15god,skoro 2 kutije,pušila u trudnoći i dojenju.sad sam u bolnici,imam sutra operaciju,nevezanu za pušenje.imam 36g,pukao mi je film,neću više da budem zavisnica...čitam ovaj forum već 3 dana,puno mi pomaže,a pogotovo danas kad sam prvi put prestala.uzela nikotinske žvake,vodu,sokove,olovku u ruku umjesto cigare....treba mi malo podrške da uspijem![]()
Odlican timing, mislim nije odlicno to sto si u bolnici ali ces lakse prebroditi prvicnu krizu jer ce ti energija biti fokusirana na drugo. Videces i sama, za dva dana je vec druga prica.....Zvake su super, ja sam ih koristila samo nemoj da preterujes ni s njima. Ja sam zvakala najvise po 5 na dan, pa sam posle svela samo na posle jela i na kraju sam njih zamenila sa obicnim zvakama. Puno ljudi je protiv pomagala ali sta da kazem, meni su zvake stvarno pomogle jer mi karakter nije bas previse jak , lako potkleknem u krizi...pa su me zato i spasile. U nekim trencima kad me hvatala kriza, da nije bilo zvake sigurno bi zapalila. Ali opet kazem, to nije pravilo, to je moj slab karakter