Neproblematicno u Bibliji

Kud se dede Ljubav sa velikim LJ? :mrgreen:

Lik je sada u ...oralnom fazonu...

Ne mozes ti ubajati nikoga sada u ime Bozije ..jer tebi to Bog nije nikada rekao ..njima jeste

Da oni nisu Bog bi ih ubio..

Ubijao je te Filisteje jer je to bio nacin Bozije osvete njegovim neprijatelljima

On je kroz celu bibliju kaznjavao vecinom ljude preko drugih ljudi

Nisam ja ziveo tada ali imam toliko mozga i rezona da mogu zamisliti situacije u kojima su se ti dogadjaji odvijali :)

Ne mozes ti ubajati nikoga sada u ime Bozije ..jer tebi to Bog nije nikada rekao ..njima jeste

Otkud ti to znaš. Upravo malaopre mi se lično javio boža...imao sam glasove u glavi pa onda viziju, pa mi je lično rekao da treba da ubijem što više onih koji nisu sa njim ...

Ubijao je te Filisteje jer je to bio nacin Bozije osvete njegovim neprijatelljima

Da je David ubio 200 Filistejaca ali samo ubio...to bi bilo i normalno u starozavetnom smislu. Ali on ih nije ubio kao neprijatelje bože vewć zbog toga što je cena za njegovu buduću ženu, Saulovu kćer bila 100 ali je on dobrog srca ponudio 200 okrajaka polnih organa tih nesretnika.

Nisam ja ziveo tada ali imam toliko mozga i rezona da mogu zamisliti situacije u kojima su se ti dogadjaji odvijali :)

I onda mi reci već jednom...zašto je cena Davidove žene bila 100 okrajaka sa polnih organa i zašto je David Saulu na sto ppložio duplo više 200...

A prethodno dobro zamisli jer imaš mozak i ti to možeš...ne sumnjam...

Ja ili nemam mozak ili nisam u stanju da tu morbidnost i ogavnost mogu da zamislim i da je ...pravdam...
:think:

Zašto bi ga menjao...To je tvoje podsvesno...A meni se taj avatar ovako grešnom i dopada...Ju, stvarno sam grešan...ili...sam ...zlo...više nemam pojma...

A o mojoj zavedenoj glavi koja ima hrabrosti da koristi razum i da razmišlja nemoj brinuti.

Nije to hrabrost pricati protiv Boga decko ..to je samoubistvo..jer cete Bog osuditi za svaku rec koju si napisao ovde protiv njega lol

Svojim ces ce recima osuditi i opravdati na Dan Suda ..nece te ovi 4umasi braniti tada lol

govorim ti iz najbolje namere a ti radi sta hoces :)

Ne nego oni koji cine Zla drugima

A što bi značilo da svi oni koji ne veruju u božu...čine zla drugim ljudima...

A kako ti mozes da tvrdis da su ti ljudi koje je Bog kaznjavao bili Dobri ljudi ???

Zato što su živeli na svojoj zemlji verujući u svoje bogove.

Pa valjda Bog vidi ko je dobar a koje los covek ?? ili on to nezna ..treba pitati tebe ???

Čuj vidi...možda mu je malo oslabio vid a možda je malo i osenilio...
:think:

Nije to hrabrost pricati protiv Boga decko ..to je samoubistvo..jer cete Bog osuditi za svaku rec koju si napisao ovde protiv njega lol

Svojim ces ce recima osuditi i opravdati na Dan Suda ..nece te ovi 4umasi braniti tada lol

govorim ti iz najbolje namere a ti radi sta hoces :)

Dobro. Pristajem da svaka moja reč ovde na krsti bude dokaz za moje huljenje boga.

A šta će biti ako se na tom strašnom sudu onako...iskreno pokajem...neće bi oprostiti...kao ..zabludeloj ovci...:rotf:

Back