Pussycat
Veoma poznat
- Poruka
- 10.427
E, to!Ne znam kako bih se savladala da ga ne izbacim!
Jel' izbacuješ? Šta im radiš? Ako se iko usudio...![]()
Prvi put sam Micu (MOJU MICU!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, to!Ne znam kako bih se savladala da ga ne izbacim!
Jel' izbacuješ? Šta im radiš? Ako se iko usudio...![]()
Definitivno su najnepristojniji gosti koji sa sobom vode kućnog ljubimca!
Ne mogu ni da zamislim da bilo ko može to da uradi! To je ipak bezobrazluk i nepoštovanje
domaćina!
Obožavam životinje, ali treba imati meru.
Ovo k'o ja. I tako sam srećna što sam se ja javila na tel. jer me muž uglavnom ispljuje - kako možeš da kažeš - nemojte da dođeteNemam takvih problema ili mogu da ih imam samo jednom.
Niti dolazim nenajavljen, niti primam posete koje nisu najavljene.
I smatram da je ok da ako neko zeli da svrati, makar pozove telefonom i pita jesmo li raspolozeni za goste.
I za mene je u redu ako kazem da nismo, ne bas tako hladno i tim recima ali ja nadjem nacin da objasnim.
U tom pogledu sam bas onako....nimalo nalik prosecnom srpskom domacinu
Mrzim kad idem kod nekoga kod koga se u stanu ne pushi i ko me kad se dohvatim cigara mrzi kao nemca. Mislim, postujem to i ne pusim tamo gde to nije pozeljno, ali ne volim.
Uvek imam osecaj kad je vreme da se ide, a to ocekujem i od mojih gostiju.
Znam da zvucim kao gestapo, ali ja volim da odvojim vreme za nekoga, da se osecam lepo i da se druzimo, ali volim da to ocekujem i da to ima neko normalno trajanje.
Nekad prosto nisam raspolozen ni za koga a ne umem da glumim da jesam
nervira me kad neko dođe, plus toga najavi se, a neće da pije kafu niti da pojede kolač,, a naročito kad dođe na dečji rođendan, a neće toru
ima toga još, samo da se setim....
Šta iskrenost!Kad si u gostima, ako ti ne prija nešto, lepo odeš, a kad si kod kuće, pa ti ne prijaju gosti, nemaš kud'!
![]()
Да ли вам се десило да имате госте који иначе причају о којекаквим дијетама, биљчицама и слично, а кад дођу код вас тамане све са стола као нездрави?![]()
Jaooo i meni se srce cepalo kad sam morala mog Rodicu da zatvaram u sobu jer gosti ne vole pse
Takve goste sam jedva čekala da ispratim na vrata i to otvoreno pokazivala![]()
jao da
moji nroditelji imaju veliku kuću sa dvorištem i otkad znam za sebe, uvek smo imali dal mačku, dal psa, poslednjih godina to su i pas i mačka. ali to su uvek bili neki dobroćudni psi, koji bi samo da se igraju i da ližu svima ruke
dok se nisam udala,dakle živela kod roditelja, dođu meni drugari, a kuče ih dočeka na kapiji onako svo srećno, a oni se isprepadaju, pa moram da ih dočekujem na kapiji, i da ih branim od napada psa, jer su se usrali od straha
a najgore mi je zapravo što to moram da radim svaki put, dakle, nikako da shvate da im kuče neće ništa, pa sam jednom pitala "izvini, ti to mene zajebavaš"
niti volim kad zatvaraju psa kad odem kod nekog, misleći unapred da ću da se plašim , a ja bih samo da se poigram ili da ga pomazim, mislim ako se ne radi baš o jako agresivnom psu ili bolesnom ili slično
Mi svima objasnimo da ako dođu nenajavljeni, mogu da "poljube vrata", jer nemamo određeno vreme ni za šta, već radimo kako nam kada "dođe".... A kuća nam je pomalo na brdašcu...na obodu grada...Pa retko ko voli da "potegne" čak kod nas, pa da nas ne nađe kod kuće.
Probali su neki, pa ako su nas zatekli kad nama nije zgodno, dobili su kafu i vodu - mi uglavnom ne pijemo sokove (jedemo naše voće), ni alkohol, ni gazirano, nemamo u kući ništa suhomesnato, slatkiše izbegavamo, a ne verujem da bi jeli bareno povrće...A ako se najave, lepo dobiju baš ono što vole, pa to deluje - za čas nauče kada im se isplati da dođu.
A desilo se da su neki i došli i nisu nas zatekli kod kuće - pa sad lepo prvo zovu da provere..![]()
Свекрва. Али сам то решила, те ми више није гост никад.![]()
Prvi put sam Micu (MOJU MICU!) zatvorila u sobu?! A posle kad smo se čuli telefonom sam zamolila da to više ne rade pošto mi je mačka nedelju dana posle toga bila opičena, njuškala svaki ćošak stana, prepadala se iz čista mira, sedela i gledala u prazan zid, preskakala parket na određenim delovima...
![]()
Mislim, lakše njima da vežu Džekija ispred zgrade nego ja da platim mačijeg psihijatra...
![]()
Jao, jadna mačka! Ona se po malo i razočarala, da znaš, jer joj se učinilo da ona tebi više nije na prvom mestu!Mora da je baš propatila.
Stvarno je smešno kad se neko ponaša prema kućnom ljubimcu pažljivije nego da mu je dete! Zna se gde je mesto životinjama, a gde ljudima - čak im i ne prija da ih tako vodaju po zatvorenim prostorima, ili gde će biti vezani, i li gde ni gazda, a još manje ostali, neće obraćati pažnju na njih.
A dovesti psa kod ljudi koji imaju mačku, smatram zlom namerom. U najboljem slučaju, glupošću i samoživošću zajedno!
Meni su i pas i macka i papagaji i ribice ljubimci, ne razumem te likove sto velicaju pse, kao ni one sto velicaju macke, pa me ti sad Pussy streljaj sta cu![]()