slob
Zainteresovan član
- Poruka
- 229
Mada, i pored svega, volim goste, ali ako bih bas morala da biram - vise volim da idem u goste nego da mi dolaze, he he![]()
u potpunosti se slazem... he he
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mada, i pored svega, volim goste, ali ako bih bas morala da biram - vise volim da idem u goste nego da mi dolaze, he he![]()
za iskrenost![]()
Hellen - tema je bila Nepristojni gost
Spavas na casu![]()
Kod moje najbolje drugarice me nervira sto stalno kasni i to bas puno, X puta smo se oko toga zakacile, ali dzabe...ipak, nju volem pa sam subjektivna i prelazim preko toga manje-vise uvek. Kod ljudi koji mi nisu tako bliski nervira me:
- kada dodju pa ne umeju da odu, odnosno ne umeju da procene koliko je dovoljno sedenja
- kada dodju nenajavljeni i ocekuju da ih docekas super srecan i spreman
- kada dodju pa se ponasaju kao kabadahije u bilo kom smislu
- kada pricaju neumesne stvari (narocito me nerviraju muskarci sa onim debilnim sovinistickim i seksistickim pricama kada je prisutno nekoliko devojaka koje se samo kiselo smeskaju da jbga ne bi doslo do neprijatne situacije)
- nisam imala taj slucaj, ali verovatno bi me nerviralo i kad bih morala da jurim tudju decu po kuci i da ih ja vaspitavam, to je sto posto dno zivota
Да ли вам се десило да имате госте који иначе причају о којекаквим дијетама, биљчицама и слично, а кад дођу код вас тамане све са стола као нездрави?![]()
ovaj mi je dobar skrozMeni se desavalo da mi se gost vrati u kucu iako je zavrsen rodjendan i ja perem sudove, a on se vratio da jede ponovo, verovali ili ne?![]()
ovaj mi je dobar skroz![]()
Nemam to.
Mozda jer sam se toliko puta u zivotu selila da ta vrsta ljudi (uglavnom dosadne komsije i rodbina) sa kojom "moramo" da se druzimo da ne ispadnemo nevaspitani - vise ne postoji.
Inace, nista me posebno ne nervira. Ako hoce da jedu/piju, mogu sve da mi pojedu iz frizidera, ako nece nista, njihova stvar. Ako mi neko bas zasedne, ja krenem da radim nesto drugo, dok mi je gost tu.
Muz mi sad ovde ima vise prijatelja nego sto ih imam ja, tako da uglavnom oni dolaze. Sta ce biti u kuci i sta cemo raditi, zavisi samo od naseg raspolozenja. Nekad se ubijem od kuvanja i cuda, a nekad otvorim vrata u pidzami i ponasam se kao da nisam tu.![]()
Jedino sto ne volim je kad mi neko dodje nenajavljen a meni kuca kao da je bomba pala. Ali onda me sramota od mene, ne ljutim se na gosta.
E da, zaboravila sam taj bitan momenat - kad nam ta rodbina tzv. NEgosti dođu, obavezno otpadnu ceo dan kod nas i mora ceo dan da im se priprema šta će da jedu. I uvek se očekuje da to bude komplet obrok, ne dolaze u obzir sendviči ili meze.
I onda naravno u neko doba noći kada već više niko od nas ne može da gleda i spomene se spavanje oni onako usput pitaju "a gde će oni da spavaju?"
Jel možete da verujete?
Ovo se sve inače dešavalo u kući mojih roditelja i moja mama je tu naravno najviše fasovala, a tata se pravio lud (rodbina je inače njegova).
Ja sam bežala u svoju sobu čim vidim njih na vratima i obično nisam izlazila u njihovom prisustvu. Jedva bih smogla snage da im se javim. Zbog toga sam bila stalno u konfliktu sa ocem i do dana današnjeg ostala na rodbinskoj crnoj listi kao nevaspitana.
Ali zato meni sada ne dolaze u moju kuću.![]()
1. nepozvani tj. nenajavljeni gosti (pa makar i ON lično)
2. tumaranje po stanu, otvaranje frižidera, ormana itd.
3. gost koji mi u stan dođe sa psom a zna da imam mačku![]()
1. nepozvani tj. nenajavljeni gosti (pa makar i ON lično)
2. tumaranje po stanu, otvaranje frižidera, ormana itd.
3. gost koji mi u stan dođe sa psom a zna da imam mačku![]()