- Poruka
- 131.404
Zastio su u moje vreme uciteljice i profesorke izgledale ovako
a sad sve lepe i zgodne i spavaju sa ucenicima

a sad sve lepe i zgodne i spavaju sa ucenicima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lici na moju nastavnicu tehnickog.Zastio su u moje vreme uciteljice i profesorke izgledale ovako
![]()
a sad sve lepe i zgodne i spavaju sa ucenicima![]()
Ma pusti ljude da maštaju
![]()
zato, da bi danas uciteljica dobila radno mesto, moras spavati sa direktorom skole a on pretenduje lepe i zgodne.Zastio su u moje vreme uciteljice i profesorke izgledale ovako
![]()
А с ким још да спава?Ne vidim neko zadovoljstvo ako ona samo spava sa mnom,
Problem je u reči spavati. Ako hoće da se kreše, hebe, tuca, to je super ali da legne pored mene i spava, ne vidim svrhu.А с ким још да спава?
Amanspavaju sa ucenicima
zaman
pa tako je nekad biloZastio su u moje vreme uciteljice i profesorke izgledale ovako
![]()
ti si mlad kolko i rosa u podneБуууммммееееер!!!!
Ми млади редовно спавамо са својим професоркама!
??? Ovo sam previdela. Jesi ovo prepisivao od Mite? Imao je mali milion tema o ''pohotnim nastavnicama'' koje su se suočavale sa optužbama. Doduše, jest u USA, al mi bolesno da to pripisuješ i našem nastavnom osoblju. Iskreno, za ovih 20 i kusur god staža, nijednom nisam čula za slučaj da je neka nastavnica bila sa učenikom, što se tiče profesora, to već da, bilo je slučajeva.a sad sve lepe i zgodne i spavaju sa ucenicima![]()
Predavale mi i gore.Zastio su u moje vreme uciteljice i profesorke izgledale ovako
![]()
Вероватно има, али пишем истину. Настави да се кезиш, у реду је.Ima li neki komentar u kom se ti ne predstavljaš ko frajer jbt![]()
a ja znam decka koji se na kraju i ozenio sa nastavnicom..i sta sad???? Ovo sam previdela. Jesi ovo prepisivao od Mite? Imao je mali milion tema o ''pohotnim nastavnicama'' koje su se suočavale sa optužbama. Doduše, jest u USA, al mi bolesno da to pripisuješ i našem nastavnom osoblju. Iskreno, za ovih 20 i kusur god staža, nijednom nisam čula za slučaj da je neka nastavnica bila sa učenikom, što se tiče profesora, to već da, bilo je slučajeva.
![]()
Jer si gvirio pod suknju kao ispala ti gumicaРече мени лепо психологичарка на часу - **иливојевићу, боље би ти било да пратиш на часу него да ме одмераваш од главе до пете. А ја, у пубертету, гледам је као мачак сланину.
Sjecam se ruskinja imala 33 dine nama to bilo puno ali fino izgledala sad mi cura ima toliko godina I mogu reci da su to odlicne godine za curuУспут, сада сам полуинвалид, па су то приче из прошлих живота.