Nepravda

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
131.400
Zastio su u moje vreme uciteljice i profesorke izgledale ovako

66a8ebe53c0f8f26db123c3a696b06e6.jpg

a sad sve lepe i zgodne i spavaju sa ucenicima :(

Lici na moju nastavnicu tehnickog.
Samo kad se setim, kupovali mi one bugarske sveske za crtanje gde je svaka druga strana imala neku fleku i crtas one linije, treba ti ceo cas i na kraju uzme i pocepa dok se dernja: sta je ovo! ne valja! ponovo!

zato, da bi danas uciteljica dobila radno mesto, moras spavati sa direktorom skole a on pretenduje lepe i zgodne.
Tako je i politici.................cela politicka scena zapadnog sveta vrvi od lepih ministarki, premijerki, presednica, .............postavljenih od tajkunskih milijardera.
Taj trend je primetan i kod nas.Potpuno neuke i nekopententne 30-godisnje lepotice vode razne politicke resore, direkcije velikih firmi, ....................
Setimo se onog pe.dofila berluskonija, pola ministarki mu bilo fotomodeli.

pa tako je nekad bilo

moja uciteljica je dobre duse u stvari, srce jedno od stvorenja ali spolja ....
plecata jaka, rukata... samo joj falili brci da bude ko sava kovacevic...

tako je i hodala nekako stameno gordo... kad naidje u hodnik i svetla se sama upale... :lol:

??? Ovo sam previdela. Jesi ovo prepisivao od Mite? Imao je mali milion tema o ''pohotnim nastavnicama'' koje su se suočavale sa optužbama. Doduše, jest u USA, al mi bolesno da to pripisuješ i našem nastavnom osoblju. Iskreno, za ovih 20 i kusur god staža, nijednom nisam čula za slučaj da je neka nastavnica bila sa učenikom, što se tiče profesora, to već da, bilo je slučajeva.

Рече мени лепо психологичарка на часу - **иливојевићу, боље би ти било да пратиш на часу него да ме одмераваш од главе до пете. А ја, у пубертету, гледам је као мачак сланину.

Back