mara 87
Početnik
- Poruka
- 30
idem u ponedeljak da vidim sta i kako, pa naravno javljam kako sam prosla, mada koliko sam upucena izgleda da bi trebalo da prizeljkujem lose analize kako bi mi odobrili lecenje. Samo me interesuje sta ce biti sa tvojom mamom posto vidim da je u losem stanju. Bilo je ubitacno prvih dana ali sad je vec malo bolje, mislim meni naravno ne ali jedino sto me drzi je to sto na srecu imam par veoma dragih osoba koje su uz mene i koje je ova moja bolest pogodila skoro isto kao i mene. Jako mi je zao tvoje mame, ne mogu ni zamisliti kako je tek tebi jer licno smatram da bi me vise pogodilo da je neko meni drag oboleo nego li ja sama, pogotovo ako je ta osoba majka, ali zivot je ponekad surov. Uvek se mozemo tesiti da ima i gorih stvari, u pocetku sam razmisljala da mi zivot nije potreban sa ovom bolescu a sada mislim <HEJ BAREM DISEM, ZIVIM I NA SVU SRECU NE VIDI SE DA SAM BOLESTNA> Javi mi za tvoju mamu. Uz tebe sam i zelim vam svu srecu.
Da budi srecna,ona se sa tobom ne moze porediti,posto je bolest napredovala i ima cirozu jetre,posto je 2004 otkrivena ali je ima od 99,trebala je da dodje kuci sutra ali mi je javila da joj nisu dobre analize pa ce ostati jos neki dan.Ovo ti ne pisem kako bi te obeshrabrila,vec da guras napred i budes srecna sto je pocetak,znam da sam ovo 100puta ponovila ali zaista mislim tako.Dijete,terapije sve ispostuj i sve radi kako ti kazu da se ne bi posle kajala.I dobro je sto odmah ides na infektivno,jer je moja mama lecena 4god na gastro,nemoj me pitati zbog cega,ni ja neznam,i dr na inf se zacudila sto je odmah nisu poslali.No,malo je kasno da se prica o tome.Eto mozda se i vidite u ponedeljak.Pozz

mozda se i sretnemo u ponedeljak a ti jel mozes da joj ides u posetu, ja cu se najverovatnije zadrzati na kliici do cetvrtka. Ne poznajem dovoljno Nis mozes li mi reci posto idem busom na kojoj stanici da sidjem i gde se nalazi klinika, koja ulica. Ne znam sta da ti kazem ali veruj mi jos nisam ni pocela a vec mi je muka od svega jer doktori su ponekad jako LOSI, znas sta se meni desilo, imam sestricu skoro deset godina mladju od mene i zamisli posto zivim u malom gradicu i skoro se svi znaju, odem ja kod doktora da mi da uput za infektivnu kliniku i tamo bila medicinska sestra koja mi uveravala upute a moja sestrica slucajno sa njenom cerkom sedi u istoj klupi u skoli kad ono posle toga, zapravo sutradan dodje meni sestrica koja ne zna nista o mojoj bolesti i pozali mi se kako je majka od njene drugarice iz klupe tj. ta medicinska sestra zatrazila da ih premeste. Mozes li zamisliti to necovecanstvo. Moja sestrica je plakala a mozes zamisliti kako je meni bilo dva dana sam plakala zbog toga, dolazilo mi je da uradim sve i svasta
. Nikome nikad ne bih pozelela da prolazi takva iskustva i naravno da uopste ima posla sa doktorima,naravno racunam na to da bih pozelela svima zdravlje kako ne bi imali ovakvih problema a slusla sam i milion losih iskustva sa doktorima, mada verujem da ima izuzetaka.
Zaboravila sam da ti napisem,posete nisu dozvoljene.Ali ces moci da sidjes dole kad ti tvoji nesto donesu i sl.

doktror to jest ginekolog mi je reko da pijem ovaj prasak ali ne pise toliko toga neznam kakve veze ima sa imunitetom i kondilomima reko ni je da to pijem moze li mi neko vise reci o visuidu,hocu da znam st aj eto i sta pijem,procitacu sve ali ima dosta ako bi neko mogo hitno da mi odgovori,stalno mi opada imunitet i zbog toga me je zadesio taj virus i imal asam prekljuce spaljivanje tih kondiloma p ame zanim cemu sluzi taj prasak i kod kojih zdravstvenih problema se pije,nadam se brzom odgovoru jer je ozbiljna virusna stvar u pitanju.hvala unapred i pozdrav svima