Za njega tvrde da ima dobre rezultate. Sestric prijatelja se izlecio kod njega. Vi lekari verovatno mozete da date ocenu njegove metode...Ili je ta uspesnost od slucaja do slucaja, vrste hep.
http://www.doctor-borisov.ru/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozdrav svima
skoro smo saznali da moj momak ima hepatitis c,genotip 4.ovih ce dana raditi biopsiju,pa ce valjda onda poceti sa terapijom.znam da cu vjerovatno zvucati glupo al moram da vas pitam,koje su sanse da se to prenosi pljuvackom,mislim ljubljenjem?ovi doktori su ludi,jedni kazu samo prezervativ sto se tice zastite,a drugi ne preporucuju upste ikakav kontakt,tako da sam zbunjena.
@pepina:
Hvala na informacijama! Koliko je tebi trebalo da se potpuno oporavis od terapije, tj. da se osecas kao pre?
Meni su tek od predzadnje(23.) inekcije poceli da se javljaju kontraefekti kao sto su preskakanje srca, poremecen san, blago opadanje kose i oni traju i posle terapije.
Jel ti to nalaz PCR? Predpostavljam da jeste. Buni me samo sto si napisala- negativan PCR